Yealink ZVC800 Videoconferencing

Zoom Rooms Vergadersysteem


Bel voor levertijd

Yealink ZVC800 Videoconferencing

De Yealink ZVC800 Zoom Room Kit is een compleet systeem waarmee u professionele videovergaderingen houdt via Zoom. De kit bestaat uit een mini pc, PTZ camera, soundbar, 2 bedrade microfoons en touchpaneel met content sharing functie en Zoom Rooms app. Geschikt voor grotere vergaderruimtes.

Lees meer

Eigenschappen Yealink ZVC800:


Compleet videoconferentiesysteem
Geschikt voor Zoom Rooms
Voor middelgrote tot grote vergaderruimtes
Full HD USB PTZ camera
Kijkhoek 78.5°, 12x optische zoom
MSpeaker soundbar, 4x 10 Watt
2x bedrade 360° microfoon met bereik tot 6 meter
MTouch bedienpaneel met content sharing functie
Draadloos content delen optioneel via WPP20 (apart verkrijgbaar)

Compleet videovergaderingsysteem voor Zoom


De Yealink ZVC800 Zoom Rooms Kit is een complete vergaderoplossing voor Zoom, bestaande uit de Yealink MSpeaker Soundbar en CPW90 Microfoons, de UVC80 Full HD PTZ-camera, het MTouch bedienpaneel en een mini pc voor het aansluiten van alle onderdelen. Het systeem is reeds voorzien van Zoom Rooms software zodat u meteen kunt starten met vergaderen in uitstekende beeld- en geluidskwaliteit. De Yealink ZVC800 kit is geschikt voor middelgrote tot grote vergaderruimtes.

UVC80 Full HD PTZ Camera


Met de Yealink UVC80 camera ervaart u een levensechte en interactieve meeting. De PTZ-camera maakt haarscherpe en vloeiende Full HD beeldopnames (60 fps) en legt met een kijkhoek van 78.5° alle aanwezigen moeiteloos vast. Bovendien kan de UVC80 tot wel 12x optisch zoomen, 200° draaien en 60° kantelen, wat hem geschikt maakt voor grotere ruimtes. Richt de camera eenvoudig op een spreker, of deze zich nu voor- of achterin de zaal bevindt.

MSpeaker Soundbar en VCM34 microfoon


Bij een videoconferentie mag goede audioapparatuur uiteraard ook niet ontbreken. De audio van het Yealink ZVC800 systeem wordt verzorgd door de MSpeaker soundbar; deze heeft een vermogen van 4x 10 Watt en zorgt ervoor dat uw gesprekspartners goed verstaanbaar zijn door de hele ruimte. Daarnaast bevat dit pakket 2x de Yealink VCM34, een bedrade 360° microfoon met een groot pick-up bereik tot maar liefst 6 meter. Deze beschikt over Yealink Noise Proof Technology die achtergrondgeluiden automatisch wegfiltert.

MTouch: bedienpaneel en content sharing


De MTouch is het bedienpaneel en tevens de content sharing unit van de ZVC800. Sluit uw laptop aan op de HDMI/USB-C aansluiting van de MTouch of maak gebruik van de WPP20 wireless presentation pod (apart verkrijgbaar) wanneer u een draadloze connectie wenst. In beide gevallen wordt de content vloeiend en zonder vertraging in Full HD resolutie (30 fps) weergegeven voor een vlekkeloze presentatie. Het 8 inch touchpaneel wordt met slechts één kabel verbonden met de MCore mini pc.

Mini pc met optimale connectiviteit


De basis van het Yealink ZVC800 videoconferentiesysteem wordt gevormd door de mini pc waar u alle onderdelen op aansluit. De mini pc wordt kant-en-klaar geleverd met Microsoft Teams en Windows 10 IoT Enterprise en is uitgerust met een 7e generatie Intel Core i5 processor. Qua aansluitingen zijn er vier USB-poorten, twee HDMI uitgangen en een Gigabit Ethernetpoort en kan er draadloos verbinding worden gemaakt via Bluetooth en WiFi.

Inhoud verpakking


  • MCore Mini pc

  • MTouch bedienpaneel

  • UVC80 USB PTZ-camera

  • CPW90 draadloze microfoonset

  • Aansluitkabels

  • Handleidingen


Sales representative
Vraag het onze expert!
Stefan de Boggende
Tel: 030 669 1228
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: ZVC800

Merk: Yealink

Downloads


Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie