Yealink ZVC800 Videoconferencing

Zoom Rooms Vergadersysteem


Bel voor levertijd

Yealink ZVC800 Videoconferencing

De Yealink ZVC800 Zoom Room Kit is een compleet systeem waarmee u professionele videovergaderingen houdt via Zoom. De kit bestaat uit de Yealink CP960 vergadertelefoon, de UVC80 USB-camera, een draadloze microfoonset en een mini-pc met Zoom Rooms software. Geschikt voor grotere vergaderruimtes.

Lees meer

Eigenschappen Yealink ZVC800:


Compleet videoconferentiesysteem
Geschikt voor Zoom Rooms
Voor middelgrote tot grote vergaderruimtes
Full HD USB PTZ camera
Kijkhoek 78.5°, 12x optische zoom
Vergadertelefoon met 5" touchscreen
3 microfoons met 360° voice pick-up
Extra draadloze microfoons voor nog meer bereik
Mini-pc met Zoom Rooms software
Met WiFi en Bluetooth

Compleet videovergaderingsysteem voor Zoom


De Yealink ZVC800 Zoom Rooms Kit is een complete vergaderoplossing voor Zoom, bestaande uit de Yealink CP960 conference phone, de Yealink UVC80 Full HD PTZ-camera en een mini pc voor het aansluiten van alle onderdelen. Het systeem is reeds voorzien van Zoom Rooms software zodat u meteen kunt starten met vergaderen in uitstekende beeld- en geluidskwaliteit. De Yealink ZVC800 kit is geschikt voor middelgrote tot grote vergaderruimtes.

UVC80 Full HD PTZ Camera


Met de Yealink UVC80 camera ervaart u een levensechte en interactieve meeting. De PTZ-camera maakt haarscherpe en vloeiende Full HD beeldopnames (60 fps) en legt met een kijkhoek van 78.5° alle aanwezigen moeiteloos vast. Bovendien kan de UVC80 tot wel 12x optisch zoomen, 200° draaien en 60° kantelen, wat hem geschikt maakt voor grotere ruimtes. Richt de camera eenvoudig op een spreker, of deze zich nu voor- of achterin de zaal bevindt

CP960 vergadertelefoon


De audio wordt verzorgd door de Yealink CP960; een alles-in-1 vergadertelefoon met ingebouwde speaker en drie 360° microfoons met een pick-up bereik van 6 meter. Storende achtergrondgeluiden worden automatisch weggefilterd door dankzij de Noise Block technologie, zodat alle sprekers perfect te verstaan zijn. De vergadertelefoon vormt tevens de centrale bedieningsunit van het conferencingsysteem; via het heldere 5 inch touchscreen beheert u eenvoudig uw vergadering.

Draadloze microfoons voor extra pick-up bereik


Omdat dit systeem bedoeld is voor grotere vergaderruimtes, bevat de Yealink ZVC800 kit een Yealink CPW90 microfoonset. Deze bestaat uit 2 draadloze 360° microfoons met een aanvullend pick-up bereik van 3 meter. Met opgeladen accu kunt u de microfoons tot wel 19 uur gebruiken, waarna u ze eenvoudig weer oplaadt in het bijbehorende laadstation.

MCore Mini pc met optimale connectiviteit


De MCore mini pc vormt de basis van uw Yealink videoconferentiesysteem waar u alle onderdelen op aansluit. De mini pc is uitgerust met een 7e generatie Intel Core i5 processor, vier USB-poorten, twee HDMI uitgangen en een Gigabit Ethernetpoort en kan draadloos verbinden via Bluetooth en WiFi. Na de conferentie kunt u het apparaat veilig in de vergaderruimte achterlaten wanneer u het vastlegt via het security lock slot.

Inhoud verpakking


  • MCore Mini pc

  • UVC80 USB PTZ-camera

  • CP960 Speakerphone

  • CPW90 draadloze microfoonset

  • Aansluitkabels

  • Handleidingen


Sales representative
Vraag het onze expert!
Stefan de Boggende
Tel: 030 669 1228
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: ZVC800

Merk: Yealink

Downloads


Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie