Yealink ZVC500 Videoconferencing

Zoom Rooms Vergadersysteem


Bel voor levertijd

Yealink ZVC500 Videoconferencing

De Yealink ZVC500 Zoom Room Kit is een compleet conferencingsysteem waarmee u professionele videovergaderingen houdt via Zoom. De kit bestaat uit de Yealink CP960 vergadertelefoon, de UVC50 USB-camera en een mini-pc met Zoom Rooms software. Geschikt voor kleine tot middelgrote vergaderruimtes.

Lees meer

Eigenschappen Yealink ZVC500:


Compleet Zoom Rooms videoconferentiesysteem
Voor kleine tot middelgrote vergaderruimtes
Full HD USB PTZ camera
Kijkhoek 91°, 5x optische zoom
Vergadertelefoon met 5" touchscreen
3 microfoons met 360 graden voice pick-up
Mini-pc met Zoom Rooms software
Met WiFi en Bluetooth

Compleet videovergaderingsysteem voor Zoom


De Yealink ZVC500 Zoom Rooms Kit is een complete vergaderoplossing voor Zoom, bestaande uit de Yealink CP960 conference phone, de Yealink UVC50 Full HD PTZ-camera en een mini pc voor het aansluiten van alle onderdelen. Het systeem is reeds voorzien van Zoom Rooms software zodat u meteen kunt starten met vergaderen in uitstekende beeld- en geluidskwaliteit. De Yealink ZVC500 Kit is geschikt voor kleine tot middelgrote vergaderruimtes.

UVC50 Full HD Camera


Iedere vergaderdeelnemer wordt haarscherp in beeld gebracht door de Yealink UVC50 camera, waardoor het net lijkt of u een face-to-face overleg houdt. De camera maakt Full HD beeldopnames en legt met een kijkhoek van 91° alle aanwezigen moeiteloos vast. Bovendien kan de camera tot 5 keer optisch zoomen, 60° draaien en 40° kantelen om iedereen goed in beeld te brengen.

CP960 vergadertelefoon


De audio wordt verzorgd door de Yealink CP960; een alles-in-1 vergadertelefoon met ingebouwde speaker en drie 360° microfoons met een pick-up bereik van 6 meter. Storende achtergrondgeluiden worden automatisch weggefilterd door dankzij de Noise Block technologie, zodat alle sprekers perfect te verstaan zijn. De vergadertelefoon vormt tevens de centrale bedieningsunit van het conferencingsysteem; via het heldere 5 inch touchscreen beheert u eenvoudig uw vergadering.

MCore Mini pc met optimale connectiviteit


De MCore mini pc vormt de basis van uw Yealink videoconferentiesysteem waar u alle onderdelen op aansluit. De mini pc is uitgerust met een 7e generatie Intel Core i5 processor, vier USB-poorten, twee HDMI uitgangen en een Gigabit Ethernetpoort en kan draadloos verbinden via Bluetooth en WiFi. Na de conferentie kunt u het apparaat veilig in de vergaderruimte achterlaten wanneer u het vastlegt via het security lock slot.

Inhoud verpakking


  • MCore Mini pc

  • UVC50 USB PTZ-camera

  • CP960 Speakerphone

  • Aansluitkabels

  • Handleidingen


Sales representative
Vraag het onze expert!
Stefan de Boggende
Tel: 030 669 1228
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: ZVC500

Merk: Yealink

Downloads


Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie