Yealink ZVC300 Videoconferencing

Zoom Rooms Vergadersysteem


Bel voor levertijd

Yealink ZVC300 Videoconferencing

De Yealink ZVC300 Zoom Room Kit is een compleet conferencingsysteem waarmee u professionele videovergaderingen houdt via Zoom. De kit bestaat uit de Yealink CP960 vergadertelefoon, de UVC30 4K USB-camera en een mini-pc met Zoom Rooms software. Geschikt voor kleine vergaderruimtes.

Lees meer

Eigenschappen Yealink ZVC300:


Compleet Zoom Rooms videoconferentiesysteem
Voor kleine vergaderruimtes
4K USB camera, kijkhoek 120°
Vergadertelefoon met 5" touchscreen
3 microfoons met 360 graden voice pick-up
Mini-pc met Zoom Rooms software
Met WiFi en Bluetooth

Compleet videovergaderingsysteem voor Zoom


De Yealink ZVC300 Zoom Rooms Kit is een complete vergaderoplossing voor Zoom, bestaande uit de Yealink CP960 conference phone, de Yealink UVC30 4K camera en een mini pc voor het aansluiten van alle onderdelen. Het systeem is reeds voorzien van Zoom Rooms software zodat u meteen kunt starten met vergaderen in uitstekende beeld- en geluidskwaliteit. De Yealink ZVC300 Kit is geschikt voor kleine vergaderruimtes.

UVC30 4K Camera


Iedere vergaderdeelnemer is voor de gesprekspartner haarscherp zichtbaar dankzij de Yealink UVC30 camera. De camera levert namelijk beeldopnames in hoge Ultra HD 4K resolutie en brengt met een kijkhoek van 120° een groot deel van de vergaderruimte in beeld. Zo is het net of u een face-to-face overleg houdt.

CP960 vergadertelefoon


De audio wordt verzorgd door de Yealink CP960; een alles-in-1 vergadertelefoon met ingebouwde speaker en drie 360° microfoons met een pick-up bereik van 6 meter. Storende achtergrondgeluiden worden automatisch weggefilterd door dankzij de Noise Block technologie, zodat alle sprekers perfect te verstaan zijn. De vergadertelefoon vormt tevens de centrale bedieningsunit van het conferencingsysteem; via het heldere 5 inch touchscreen beheert u eenvoudig uw vergadering.

Mini pc met optimale connectiviteit


De mini pc vormt de basis van uw Yealink videoconferentiesysteem waar u alle onderdelen op aansluit. De mini pc is uitgerust met een 7e generatie Intel Core i5 processor, vier USB-poorten, twee HDMI uitgangen en een Gigabit Ethernetpoort en kan draadloos verbinden via Bluetooth en WiFi. Na de conferentie kunt u het apparaat veilig in de vergaderruimte achterlaten wanneer u het vastlegt via het security lock slot.

Inhoud verpakking


  • MCore Mini pc

  • UVC30 Room USB Camera

  • CP960 Speakerphone

  • Aansluitkabels

  • Handleidingen


Sales representative
Vraag het onze expert!
Stefan de Boggende
Tel: 030 303 6701
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: ZVC300

Merk: Yealink

Downloads


Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie