Yealink ZVC300 Videoconferencing

Zoom Rooms Vergadersysteem


Bel voor levertijd

Yealink ZVC300 Videoconferencing

De Yealink ZVC300 Zoom Room Kit is een compleet vergadersysteem waarmee u professionele videomeetings houdt via Zoom. De kit bestaat uit de Yealink CP900 speakerphone, de UVC30 4K USB-camera, het MTouch bedienpaneel en een mini-pc met Zoom Rooms software. Geschikt voor kleine vergaderruimtes.

Lees meer

Eigenschappen Yealink ZVC300:

Compleet Zoom Rooms videoconferentiesysteem
Voor kleine vergaderruimtes
4K USB camera, kijkhoek 120°
Compacte speakerphone, 6x 360° microfoon
MTouch bedienpaneel met content sharing functie
Draadloos content delen optioneel via WPP20 (apart verkrijgbaar)
Mini-pc met Zoom Rooms software
Met WiFi en Bluetooth

Compleet videovergaderingsysteem voor Zoom

De Yealink ZVC300 Zoom Rooms Kit is een complete vergaderoplossing voor Zoom, bestaande uit de Yealink CP900 speakerphone, de Yealink UVC30 4K camera, het MTouch bedienpaneel en een mini pc voor het aansluiten van alle onderdelen. Het systeem is reeds voorzien van Zoom Rooms software zodat u meteen kunt starten met vergaderen in uitstekende beeld- en geluidskwaliteit. De Yealink ZVC300 Kit is geschikt voor kleine vergaderruimtes.

UVC30 4K Camera

Iedere vergaderdeelnemer is voor de gesprekspartner haarscherp zichtbaar dankzij de Yealink UVC30 camera. De camera levert namelijk beeldopnames in hoge Ultra HD 4K resolutie en brengt met een kijkhoek van 120° een groot deel van de vergaderruimte in beeld. Zo is het net of u een face-to-face overleg houdt.

CP900 Speakerphone

De compacte Yealink CP900 is de draagbare speakerphone van het systeem welke uitstekende audio produceert. De speakerphone heeft maar liefst zes ingebouwde 360° microfoons en kan met een opgeladen accu tot wel twaalf uur gebruikt worden. Koppel de Yealink CP900 via Bluetooth of USB aan uw laptop, tablet of smartphone en uw videovergadering kan beginnen.

MTouch: bedienpaneel en content sharing

De MTouch is het bedienpaneel en tevens de content sharing unit van de ZVC300. Sluit uw laptop aan op de HDMI/USB-C aansluiting van de MTouch of maak gebruik van de WPP20 wireless presentation pod (apart verkrijgbaar) wanneer u een draadloze connectie wenst. In beide gevallen wordt de content vloeiend en zonder vertraging in Full HD resolutie (30 fps) weergegeven voor een vlekkeloze presentatie. Het 8 inch touchpaneel wordt met slechts één kabel verbonden met de MCore mini pc.

Mini pc met optimale connectiviteit

De mini pc vormt de basis van uw Yealink videoconferentiesysteem waar u alle onderdelen op aansluit. De mini pc is uitgerust met een 7e generatie Intel Core i5 processor, vier USB-poorten, twee HDMI uitgangen en een Gigabit Ethernetpoort en kan draadloos verbinden via Bluetooth en WiFi. Na de conferentie kunt u het apparaat veilig in de vergaderruimte achterlaten wanneer u het vastlegt via het security lock slot.

Inhoud verpakking

  • MCore Mini pc
  • UVC30 Room USB Camera
  • CP900 Speakerphone
  • Aansluitkabels
  • Handleidingen


Sales representative
Vraag het onze expert!
Stefan de Boggende
Tel: 030 303 6701
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: ZVC300-C0-A00

Merk: Yealink

Downloads


Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie