Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommagoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVergadertelefonieVoipshopWifishopWiredshop
Product image

Yealink MVC900 II

MS Teams videoconferencing systeem

Yealink MVC900 II
MS Teams videoconferencing systeem

Dit product is niet meer leverbaar

Klanten beoordelen Vergadertelefonie met een  4.61/5

Gratis verzending

Professioneel advies

20 jaar ervaring

De Yealink MVC900 is een compleet Microsoft Teams videoconferencingsysteem voor grote vergaderruimtes. Communiceer met personen wereldwijd in uitstekende audio en Full HD beeldkwaliteit. Incl. mini pc, 2 PTZ camera's, 2 wireless presentation pods en touch bedienpaneel met content sharing functie.

Eigenschappen Yealink MVC900 II

Compleet videoconferencingsysteem
Voor grote vergaderruimtes (>18 personen)
Geschikt voor Microsoft Teams
2x Full HD USB PTZ camera (60 fps)
Kijkhoek 78.5°, 12x optische zoom
MTouch bedienpaneel met content sharing functie
Draadloos en bekabeld content delen
Let op: wordt geleverd zonder audio-apparatuur!

Compleet videovergaderingsysteem voor Teams

De Yealink MVC900 II is een compleet videoconferencingsysteem voor Microsoft Teams waarmee u eenvoudig op afstand kunt samenwerken met partners en collega's. Het Yealink conferencingsysteem wordt bediend via het 8" MTouch bedienpaneel dat reeds voorzien is van de Microsoft Teams app. U kunt dus meteen aan de slag binnen de vertrouwde Microsoft Teams omgeving. Met slechts een aanraking op het scherm kan de videovergadering al worden gestart.


UVC80 Full HD PTZ Camera

Met de twee meegeleverde Yealink UVC80 camera's ervaart u een levensechte en interactieve meeting. De PTZ-camera's maken haarscherpe en vloeiende Full HD beeldopnames (60 fps) en leggen met een kijkhoek van 78.5° alle aanwezigen moeiteloos vast. Bovendien kunnen de UVC80 cams tot wel 12x optisch zoomen, 200° draaien en 60° kantelen, wat ze geschikt maakt voor grotere ruimtes. Richt de camera's eenvoudig op de aanwezige sprekers, of deze zich nu voor- of achterin de zaal bevinden. De Yealink MVC900 wordt geleverd met een camera hub waar u de twee camera's op kunt aansluiten.

MTouch: bediening en content sharing

De MTouch is het bedienpaneel en tevens de content sharing unit van de MVC900 II. Sluit uw laptop aan op de HDMI/USB-C aansluiting van de MTouch of maak gebruik van de meegeleverde WPP20 wireless presentation pods wanneer u een draadloze connectie wenst. In beide gevallen wordt de content vloeiend en zonder vertraging in Full HD resolutie (30 fps) weergegeven voor een vlekkeloze presentatie. Het 8 inch touchpaneel wordt met slechts één kabel verbonden met de MCore mini pc.

MCore Mini pc met optimale connectiviteit

De basis van het Yealink MVC900 videoconferentiesysteem wordt gevormd door de MCore mini pc waar u alle onderdelen op aansluit. De mini pc wordt kant-en-klaar geleverd met Microsoft Teams en Windows 10 IoT Enterprise en is uitgerust met een 8e generatie Intel Core i5 processor. Qua aansluitingen zijn er vier USB-poorten, twee HDMI uitgangen en een Gigabit Ethernetpoort en kan er draadloos verbinding worden gemaakt via Bluetooth en WiFi.

Inhoud verpakking

  • MCore Mini pc en kabelbeheer box
  • MTouch II bedienpaneel
  • 2x UVC80 USB PTZ Camera
  • 2 x WPP20 wireless presentation pod
  • Camera hub
  • Handleidingen

Specificaties

Merk Yealink
Artikelnummer MVC900 II NO AUDIO
EAN 6938818305632

Downloads

Yealink MVC900 II Datasheet(5158 KB)

Reviews

Veelgestelde vragen