Yealink MVC800 II Videoconferencing

Microsoft Teams Vergadersysteem


3.695,00 excl. btw

4.470,95 incl. btw

Bel voor levertijd

Yealink MVC800 II Videoconferencing

De Yealink MVC800 is een compleet Microsoft Teams videoconferencingsysteem voor middelgrote vergaderruimtes. Communiceer met personen wereldwijd in uitstekende audio en Full HD beeldkwaliteit. Incl. mini pc, PTZ camera, soundbar, 2 bedrade microfoons, touchbediening en content sharing unit.

Lees meer

Eigenschappen Yealink MVC800:


Compleet videoconferencingsysteem
Voor middelgrote vergaderruimtes (9 tot 13 personen)
Geschikt voor Microsoft Teams
Full HD USB PTZ camera (60 fps)
Kijkhoek 78.5°, 12x optische zoom
MSpeaker soundbar, 4x 10 Watt
2x bedrade 360° microfoon met bereik tot 6 meter
MTouch bedienpaneel met bewegingssensor
Draadloos/bekabeld content delen via MShare unit

Compleet videovergaderingsysteem voor Teams


De Yealink MVC800 is een compleet videoconferencingsysteem voor Microsoft Teams waarmee u eenvoudig op afstand kunt samenwerken met partners en collega's. Het Yealink conferencingsysteem wordt bediend via het 8" MTouch bedienpaneel dat reeds voorzien is van de Microsoft Teams app. U kunt dus meteen aan de slag binnen de vertrouwde Microsoft Teams omgeving. Met slechts een aanraking op het scherm kan de videovergadering al worden gestart.

UVC80 Full HD PTZ Camera


Met de Yealink UVC80 camera ervaart u een levensechte en interactieve meeting. De PTZ-camera maakt haarscherpe en vloeiende Full HD beeldopnames (60 fps) en legt met een kijkhoek van 78.5° alle aanwezigen moeiteloos vast. Bovendien kan de UVC80 tot wel 12x optisch zoomen, 200° draaien en 60° kantelen, wat hem geschikt maakt voor grotere ruimtes. Richt de camera eenvoudig op een spreker, of deze zich nu voor- of achterin de zaal bevindt.

MSpeaker Soundbar en VCM34 microfoon


Bij een videoconferentie mag goede audioapparatuur uiteraard ook niet ontbreken. De audio van het Yealink MVC800 systeem wordt verzorgd door de MSpeaker soundbar; deze heeft een vermogen van 4x 10 Watt en zorgt ervoor dat uw gesprekspartners goed verstaanbaar zijn door de hele ruimte. Daarnaast bevat dit pakket 2x de Yealink VCM34, een bedrade 360° microfoon met een groot pick-up bereik tot maar liefst 6 meter. Deze beschikt over Yealink Noise Proof Technology die achtergrondgeluiden automatisch wegfiltert.

MShare: content delen vanaf laptop


Met de MShare unit kan men eenvoudig content delen vanaf een laptop, zowel bekabeld als draadloos. De content wordt vloeiend en zonder vertraging in Full HD resolutie (30 fps) weergegeven voor een vlekkeloze presentatie. De content sharing unit is voorzien van 802.11ac WiFi voor draadloze presentaties en beschikt daarnaast over HDMI, Mini-DP en 2 USB-poorten voor het bekabeld aansluiten van apparatuur.

Mini pc met optimale connectiviteit


De basis van het Yealink MVC800 videoconferentiesysteem wordt gevormd door de mini pc waar u alle onderdelen op aansluit. De mini pc wordt kant-en-klaar geleverd met Microsoft Teams en Windows 10 IoT Enterprise en is uitgerust met een 7e generatie Intel Core i5 processor. Qua aansluitingen zijn er vier USB-poorten, twee HDMI uitgangen en een Gigabit Ethernetpoort en kan er draadloos verbinding worden gemaakt via Bluetooth en WiFi.

Inhoud verpakking


  • Mini pc en kabelbeheer box

  • MTouch bedienpaneel

  • MShare HDMI

  • UVC80 USB PTZ Camera

  • 2x VCM34 speaker

  • MSpeaker soundbar

  • Handleidingen


Sales representative
Vraag het onze expert!
Stefan de Boggende
Tel: 030 669 1228
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: MVC-800 II

Merk: Yealink


Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie