Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommagoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVergadertelefonieVoipshopWifishopWiredshop
Product image

Yealink MVC300 II

MS Teams videoconferencing systeem

Yealink MVC300 II
MS Teams videoconferencing systeem

Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Klanten beoordelen Vergadertelefonie met een  4.61/5

Gratis verzending

Professioneel advies

20 jaar ervaring

Videovergaderen met partners overal ter wereld gaat perfect met het Yealink MVC300 Room System. Het complete systeem werkt naadloos met Microsoft Teams Rooms en is ontworpen voor de kleinere vergaderruimte. Inclusief mini pc, 4K camera, speakerphone, touch bedienpaneel met content sharing functie.

Eigenschappen Yealink MVC300:

Compleet videoconferentiesysteem
Geschikt voor Microsoft Teams
4K USB camera, kijkhoek 120°
Compacte speakerphone, 6x 360° microfoon
MTouch bedienpaneel met content sharing functie
Draadloos content delen optioneel via WPP20 (apart verkrijgbaar)

Compleet videovergaderingsysteem voor Teams

De Yealink MVC300 II is een compleet videoconferencingsysteem voor Microsoft Teams waarmee u eenvoudig op afstand kunt samenwerken met partners en collega's. Het Yealink conferencingsysteem wordt bediend via het 8" MTouch bedienpaneel dat reeds voorzien is van de Microsoft Teams app. U kunt dus meteen aan de slag binnen de vertrouwde Microsoft Teams omgeving. Met slechts een aanraking op het scherm kan de videovergadering al worden gestart.

UVC30 4K Camera

Iedere vergaderdeelnemer is voor de gesprekspartner haarscherp zichtbaar dankzij de Yealink UVC30 camera. De camera levert namelijk beeldopnames in hoge Ultra HD 4K resolutie en brengt met een kijkhoek van 120° een groot deel van de vergaderruimte in beeld. Zo is het net of u een face-to-face overleg houdt.

CP900 Speakerphone

De compacte Yealink CP900 is de draagbare speakerphone van het systeem welke uitstekende audio produceert. De speakerphone heeft maar liefst zes ingebouwde 360° microfoons en kan met een opgeladen accu tot wel twaalf uur gebruikt worden. Koppel de Yealink CP900 via Bluetooth of USB aan uw laptop, tablet of smartphone en uw videovergadering kan beginnen.

MTouch: bedienpaneel en content sharing

De MTouch is het bedienpaneel en tevens de content sharing unit van de MVC300 II. Sluit uw laptop aan op de HDMI/USB-C aansluiting van de MTouch of maak gebruik van de WPP20 wireless presentation pod (apart verkrijgbaar) wanneer u een draadloze connectie wenst. In beide gevallen wordt de content vloeiend en zonder vertraging in Full HD resolutie (30 fps) weergegeven voor een vlekkeloze presentatie. Het 8 inch touchpaneel wordt met slechts één kabel verbonden met de MCore mini pc.

Mini pc met optimale connectiviteit

De mini pc vormt de basis van uw Yealink videoconferentiesysteem waar u alle onderdelen op aansluit. De mini pc is uitgerust met een 7e generatie Intel Core i5 processor, vier USB-poorten, twee HDMI uitgangen en een Gigabit Ethernetpoort en kan draadloos verbinden via Bluetooth en WiFi. Na de conferentie kunt u het apparaat veilig in de vergaderruimte achterlaten wanneer u het vastlegt via het security lock slot.

Inhoud verpakking

  • Mini pc en kabel opbergbox
  • MTouch bedienpaneel
  • UVC30 Room USB Camera
  • CP900 Speakerphone + beschermhoes
  • Aansluitkabels en schroevensets
  • Windows OS licentie
  • Handleidingen

Specificaties

Merk Yealink
Artikelnummer MVC300 II
EAN 6938818305724

Reviews

Veelgestelde vragen