wePresent WiCS-2100

Collaboration Presentation Gateway


990,00 excl. btw

1.197,90 incl. btw

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

wePresent WiCS-2100

De WePresent WiCS-2100 is de ideale samenwerkingsoplossing voor in vergaderruimtes en klaslokalen. Koppel de presentatie-oplossing aan maximaal 32 devices zoals tablets, smartphones en laptops en stream de content draadloos naar een Full HD scherm. Ondersteunt Google Chromecast en iOS AirPlay.

Lees meer

Eigenschappen wePresent WiCS-2100:

Draadloos presentaties delen in Full HD kwaliteit
Maximaal 32 verbonden gebruikers
Met HDMI-aansluiting voor 1080p video-output
Geschikt voor laptop, pc, tablet en smartphone
Vier gelijktijdige presentaties op één scherm mogelijk
Ondersteunt iOS mirroring (AirPlay) en Google Chromecast
Ondersteunt Windows 7/8/10 en Mac OS 10.9 en hoger
Te gebruiken in AP mode (bridge mode/ access point mode)
Werkt via 802.11 a/b/g/n/ac dual-band (2,4 + 5GHz) WiFi
Gevoed met 12V DC of PoE

Moeiteloos presentaties delen

Met de wePresent WiCS-2100 delen verbonden gebruikers eenvoudig audio en beeld op een (niet meegeleverd) Full HD beeldscherm of touchscreen. De draadloze unit werkt moeiteloos samen met laptops, smartphones en tablets (Apple, Android, iOS en Windows) en zorgt voor een interactieve samenwerking. Maar liefst 32 gebruikers kunnen in totaal verbonden worden met de presentatie-oplossing. Kies één persoon als moderator, die bepaalt wie mag presenteren, met welk apparaat de verbinding wordt verbroken of die hele samenwerkingssessie beëindigt. Naast presenteren op een scherm is het ook mogelijk om presentaties vanaf het hoofdscherm te streamen naar de apparaten van de gebruikers.


Aansluitmogelijkheden

U verbindt de wePresent WiCS-2100 via PoE of WiFi met uw netwerk en u sluit hem met een HDMI-kabel aan op een beeldscherm. Vervolgens koppelt u alle mobiele apparaten van medegebruikers via WiFi aan de presentatie-oplossing. De unit biedt ondersteuning voor iOS mirroring, waarmee via AirPlay content van iOS apparaten automatisch overgenomen kan worden. Uniek aan deze presentatieoplossing is dat hij daarnaast ook Google Chromecast ondersteunt, zodat u audio en video content vanaf Chromebooks en Android apparaten kan delen.

Dynamische scherm lay-out

In totaal kunnen vier gebruikers tegelijkertijd presenteren via de WePresent unit. De lay-out van het beeldscherm past zicht automatisch aan wanneer het aantal presentaties verandert. Wanneer één gebruiker content deelt, zal het volledige scherm benut worden. Delen meerdere gebruikers content, dan wordt de lay-out daarop aangepast.

Touchscreen control

Dankzij de touchscreen control functie kunt u de wePresent WiCS-2100 niet alleen in combinatie met gewone beeldschermen gebruiken, maar ook met touchscreens. Wanneer de presentatie-gateway verbonden is met een touchscreen kunt u de presentatie op het scherm bedienen met uw vingers.

Eindeloos veel mogelijkheden

Naast bovengenoemde functionaliteiten zijn er nog veel meer mogelijkheden met de wePresent WiCS-2100. Een gebruiker kan bijvoorbeeld een presentatie met meerdere wePresent units delen, zodat deze op nog meer aangesloten apparaten te volgen is. Dit kan erg handig zijn voor gebruik in collegezalen. Ook kunnen een USB-muis of toetsenbord worden aangesloten om de presentaties makkelijker te bedienen. De WiCS-2100 kan bovendien fungeren als een access point in uw netwerk, om apparaten makkelijker te laten verbinden. De mogelijkheden met de wePresent WiCS-2100 zijn eindeloos.

Inhoud verpakking

  • wePresent WiCS-2100

  • Handleiding


Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: WICS-2100
EAN: 4714123690272

Merk: wePresent


Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie