SMART kapp 42

Digitale Flipover


€ 999,00 incl. btw

€ 398,09 incl. btw

€ 329,00 excl. btw

398.09 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen


SMART kapp 42

De SMART kapp 42 is een digitale flipover waarmee u op een interactieve manier notities kunt maken en delen met uw collega's. Schrijf en teken op de glasplaat met de meegeleverde marker en deel de op het digibord gemaakte notities met gekoppelde mobiele devices.

Lees meer

Eigenschappen SMART kapp 42

Legt uw notities direct digitaal vast
Notities realtime delen met gekoppelde mobiele apparaten
Koppel smartphone of tablet door QR-code te scannen
Draadloze connectie via Bluetooth
Notities opslaan op USB-apparaat of in de cloud
Wordt geleverd met wandbeugel
Afmetingen 112 x 58,8 x 8 cm


Digitale flipover: aantekeningen opslaan en delen
Met de SMART kapp 42 kunt u brainstormnotities opslaan en delen als nooit tevoren. Het digitale bord maakt gebruik van de Digital Vision Touch technologie van SMART, waarmee gemaakte notities op de glasplaat direct digitaal worden vastgelegd in de vorm van snapshots. Zo zijn de notities via de SMART kapp app direct op te slaan en te delen met andere gebruikers. Ook kunnen ze worden geüpload naar de cloud zodat u de informatie op een later moment kunt raadplegen. Het SMART kapp bord kan uw notities ook als PDF-bestand opslaan op een aangesloten USB-apparaat.

Voordelen SMART kapp 42
De SMART kapp 42 maakt samenwerken en brainstormen efficiënter. Doordat de aantekeningen direct op een tablet of telefoon worden opgeslagen, hoeven deelnemers niet continue mee te schrijven. De aantekeningen worden automatisch per sessie gebundeld en kunnen na afloop worden gedeeld en bekeken. Ook is het mogelijk om deelnemers op afstand uit te nodigen voor uw meeting en realtime notities te delen. De SMART kapp is zeer geschikt voor o.a. educatie- en vergaderruimtes.

SMART kapp app
U kunt uw smartphone of tablet synchroniseren met de SMART kapp 42 via NFC of door de QR-code op het bord te scannen. Wanneer u het mobiele apparaat voor het eerst verbindt met de SMART kapp wordt u direct doorgestuurd naar de App Store of Google Play waar u de SMART kapp app kunt downloaden. Na installeren kunt u het mobiele apparaat verbinden met het bord en content delen met anderen. Wanneer de connectie tussen uw telefoon en de SMART Kapp wordt verbroken zijn uw gedeelde notities niet langer zichtbaar en kunnen deze dus niet door derden worden gebruikt.

Meegeleverde accessoires
Het digitale bord wordt compleet geleverd met 3 markers en een wisser die speciaal ontworpen zijn voor de SMART kapp. Deze kunt u opbergen in de houder van de SMART kapp 42 of in het opbergvakje aan de achterkant van het bord. Ook wordt er een muurbeugel meegeleverd zodat u de SMART kapp aan de muur kunt bevestigen.Inhoud verpakking

  • SMART kapp 42
  • Dry-erase marker (x3)
  • Wisser
  • Muurbeugel
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Stefan de Boggende
Tel: 030 303 6701
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: 628012400009
EAN: 0062801240009

Merk: SMART


Bundels

SMART kapp 42
NewStar Smartkapp 42 Trolley

SMART kapp 42 + Trolley

Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
€ 663,08 incl. btw
€ 548,00 excl. btw
SMART kapp 42
NewStar Smartkapp 42 Trolley

SMART kapp 42 + Trolley

Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
€ 699,38 incl. btw
€ 578,00 excl. btw

Alternatieven

SMART kapp 84

SMART kapp 84

Digitaal WhiteboardDit product is niet meer leverbaar

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragenGoedemiddag,

Ik heb een vraag over de volgende situatie. Als we via VCR met elkaar vergaderen en we zetten een smartboard neer op de locaties waar we op dat moment contact mee hebben, kunnen we dan real time en interactief via die borden met dezelfde tekening aan de gang? Analoog aan de functie die Skype heeft door een whiteboard te delen en waar je tegelijk met alle deelnemers zaken op kunt tekenen.

Vriendelijke groet,

Casper Witsel
Dag Casper,

hartelijk dank voor de vraag. Je hebt een specifieke wens m.b.t. samenwerken op afstand en daar zijn een aantal oplossingen voor. De Smartkapp 42 is een product dat niets meer is dan een glazen flipover waarbij de aantekeningen kunnen worden gedeeld. Daarbij is géén interactie mogelijk. Het ontbreekt aan een display en intelligentie.

Uiteraard biedt Smart (e.a.) wel hele andere interessante oplossingen aan. Graag nodig ik je uit om met mij even deel te nemen aan een videocall of bezoek aan onze vestiging in Utrecht. Vanuit Smart is wel al heel veel mogelijk. Uiteraard mogen er collega's bij aanwezig zijn. Misschien kunnen we vooraf even contact met elkaar hebben om alvast een inventarisatie op te stellen.

Ik ben bereikbaar via 030-3036701
Skype/Mail sdeboggende@kommago.nl

Met vriendelijke groet,
Stefan

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie