Revolabs HD Microfoon Clip


€ 482,79 incl. btw

€ 399,00 excl. btw

482.79 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Revolabs HD Microfoon Clip

Revolabs draadloze Wearable HD microfoon - kies voor bewegingsvrijheid (max 20 meter) en maximale audioprestaties!

Lees meer

De Revolabs HD wearable microfoon wordt geleverd met een clipper. U kunt deze microfoon daardoor eenvoudig bevestigen aan overhemd of das en zodoende heeft u alle bewegingsvrijheid die u bij een presentatie mag wensen, zónder dat dit ten koste gaat van de audio.
De kracht van een presentatie zit o.a. in het geluid, dit bepaald dan ook voor minimaal 70% de kracht van de boodschap.


De voordelen van Revolabs
  • Draadloos: geen gedoe met kabels
  • Suprieure geluidskwaliteit
  • Uitgebreid assortiment: Mix & MatchU kunt deze microfoon gebruiken i.c.m. de Revolabs HD basisstations. Wilt u meer informatie? Bel vrijblijvend met onze sales: 030 669 1228.

Vraag het onze expert!
Stefan de Boggende
Tel: 030 669 1228
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: 03-HDEXEMICEU-11
EAN: 00000152014016

Merk: Revolabs


Reviews


09-03-2011

Revolabs is een nieuw generatie audio oplossing. Voor ons is het een vervanging en aanvulling op ons huidige Lifesize Express 220 video vergadersysteem welke standaard werd geleverd met audio micpod.

De Revolabs apparatuur maakt gebruik van ge�ncrypteerde dect technologie, hierdoor is het mogelijk over grotere afstand een draadloze verbinding tot stand te brengen met het basisstation en daarmee bijvoorbeeld uw videoconferencing systeem.

Revolabs werkt daarnaast met het MIX&MATCH principe - zodoende kun je iedere willekeurige Revolabs microfoon combineren met het daarbij behorende basisstation.

De reden dat we voor Revolabs hebben gekozen is omdat we af wilden van kabels. We hebben ge�nvesteerd in een prachtig Lifesize videoconferencing systeem met daarbij het benodige meubilair. De lopende audio kabels verpeste echter het aangezicht in onze vergaderruimte.

We maken gebruik van een combinatie van omni tabletop microfoon en de clipper. De clipper zorgt ervoor dat ik als spreker me vrij kan bewegen door onze vergaderruimte wat ideaal is als ik iets wil illustreren op het whiteboard.

Revolabs is absoluut een welkome aanvulling op ons Lifesize Express 220 videoconferencing systeem. Om deze reden kan ik iedereen adviseren vandaag nog die bekabelde micpod's te vervangen en te kiezen voor vrijheid en maximale geluidskwaliteit voor de woorden die u spreekt!

Er zijn geen pluspunten voor dit product

Er zijn geen minpunten voor dit product

Beoordeling:

Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie