Revolabs HD Basisstation

voor 2 microfoons


€ 821,59 incl. btw

€ 679,00 excl. btw

821.59 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Revolabs HD Basisstation

Revolabs dual channel basisstation te combineren met ieder vergadersysteem - kies en combineer met de Revolabs HD microfoons.

Lees meer

Mix en match: kies de microfoons voor uw situatie en combineer met deze dual-channel dect basisstation van Revolabs. U kunt twee microfoons combineren met dit basisstation - waar ook direct het oplaadstation wordt meegeleverd.

Geen gedoe meer met kabels en supieure geluidskwaliteit!


De voordelen van Revolabs
  • Draadloos: geen gedoe met kabels
  • Suprieure geluidskwaliteit
  • Uitgebreid assortiment: Mix & MatchLet op: Bij de Revolabs basisstations worden géén microfoons meegeleverd!

Vraag het onze expert!
Stefan de Boggende
Tel: 030 669 1228
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Alternatieven

Revolabs HD Microfoon Clip

Revolabs HD Microfoon ClipLevertijd 1 tot 3 werkdagen

€ 482,79 incl. btw
€ 399,00 excl. btw
Revolabs HD Microfoon

Revolabs HD Microfoon

Directioneel tafel modelLevertijd 1 tot 3 werkdagen

€ 482,79 incl. btw
€ 399,00 excl. btw
Revolabs HD Microfoon

Revolabs HD Microfoon

Omnidirectioneel tafel modelLevertijd 1 tot 3 werkdagen

€ 482,79 incl. btw
€ 399,00 excl. btw

Reviews


09-03-2011

Revolabs is een nieuw generatie audio oplossing. Voor ons is het een vervanging en aanvulling op ons huidige Lifesize Express 220 video vergadersysteem welke standaard werd geleverd met audio micpod.

De Revolabs apparatuur maakt gebruik van geëncrypteerde dect technologie, hierdoor is het mogelijk over grotere afstand een draadloze verbinding tot stand te brengen met het basisstation en daarmee bijvoorbeeld uw videoconferencing systeem.

Revolabs werkt daarnaast met het MIX&MATCH principe - zodoende kun je iedere willekeurige Revolabs microfoon combineren met het daarbij behorende basisstation.

De reden dat we voor Revolabs hebben gekozen is omdat we af wilden van kabels. We hebben geïnvesteerd in een prachtig Lifesize videoconferencing systeem met daarbij het benodige meubilair. De lopende audio kabels verpeste echter het aangezicht in onze vergaderruimte.

We maken gebruik van een combinatie van omni tabletop microfoon en de clipper. De clipper zorgt ervoor dat ik als spreker me vrij kan bewegen door onze vergaderruimte wat ideaal is als ik iets wil illustreren op het whiteboard.

Revolabs is absoluut een welkome aanvulling op ons Lifesize Express 220 videoconferencing systeem. Om deze reden kan ik iedereen adviseren vandaag nog die bekabelde micpod's te vervangen en te kiezen voor vrijheid en maximale geluidskwaliteit voor de woorden die u spreekt!

Er zijn geen pluspunten voor dit product

Er zijn geen minpunten voor dit product

Beoordeling:

Veelgestelde vragenWe hebben een Lifesize Express videoconferencing systeem, met bekabelde audio. Kan ik deze Revolabs gebruiken om draadloos te gaan?
De Revolabs HD audiosystemen zijn specifiek ontwikkeld om de bekabelde audio oplossingen bij uw videoconferencing systeem te vervangen voor een draadloze oplossing.

U kunt dus heel eenvoudig uw Lifesize Micpod of Lifesize Phone vervangen voor een draadloze HD audio oplossing van Revolabs. Wanneer u kiest voor Revolabs kunt u daarnaast eenvoudig de meest geschikte oplossing samenstellen.

Revolabs maakt gebruik van het mix&match principe, zo kunt u iedere willekeurige Revolabs HD microfoon gebruiken i.c.m. dit dual channel basisstation. Het maximum aantal aan te sluiten microfoons is voor dit basisstation 2 stuks.

Maakt u gebruik van een Polycom, Tandberg, Radvision of Lifesize videoconferencing systeem en u wilt af van de bekabelde audiotoepassing die standaard wordt meegeleverd? Kies dan voor een oplossing van Revolabs.

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie