Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommagoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVergadertelefonieVoipshopWifishopWiredshop

Referentiecases

KommaGo Case: SaaSplaza

KommaGo Case: SaaSplaza

SaaSplaza, de specialist op het gebied van Microsoft Dynamics Cloud oplossingen was op zoek naar een professionele oplossing voor in de conferentieruimte. KommaGo werd gevraagd om die passende oplossing te verzorgen, mede dankzij de ruime ervaring van KommaGo als het gaat om presentatie- en vergaderoplossingen.

Nieuw videoconferencingsysteem voor Humankind

Nieuw videoconferencingsysteem voor Humankind

Humankind is een kinderopvangorganisatie met verschillende vestigingen en regiokantoren verspreid door heel Nederland. Het is de grootste niet-commerciële organisatie voor kinderopvang en -ontwikkeling in Nederland en bestaat uit ruim 450 kinderdagverblijven, peuteropvang locaties en centra voor buitenschoolse opvang.
 
Personeelsvergaderingen vonden tot voor kort altijd plaats op de regiokantoren zelf. Om te voldoen aan het nieuwe duurzaamheidsbeleid én ter verbetering van de efficiency moest het aantal reisbewegingen en de reistijd tussen de verschillende kantoren worden beperkt. De noodzaak hiervan werd nog eens extra versterkt door de geldende covid-19 maatregelen. Een nieuw systeem voor vergaderingen op afstand was daarom wenselijk.