Polycom RealPresence Trio 8800

Collaboration Kit


€ 2.409,11 incl. btw

€ 1.991,00  excl. btw

2409.11 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Polycom RealPresence Trio 8800

Een professionele videoconferentie houden? Dan is de Polycom RealPresence Trio 8800 Collaboration Kit de ideale oplossing. U ontvangt een professionele vergadertelefoon, een Logitech camera en de Polycom Visual+ om snel bestanden en video's te delen met al uw gesprekspartners.

Lees meer

Eigenschappen Polycom RealPresence Trio 8800 Collaboration Kit

Uitstekende videoconferenties houden
Inclusief professionele vergadertelefoon, Trio Visual+ en camera
Vergadertelefoon met verbluffende audiokwaliteit
PoE gevoed.
3 ingebouwde microfoons voor kraakhelder geluid
Real-time video interactie
Gemakkelijk presentaties en foto's delen
Eenvoudig HD beelden delen
Gemakkelijk aansluiten van uw eigen device


Samenwerken op hoog niveau
Met de Polycom RealPresence Trio 8800 Collaboration Kit krijgt samenwerken een nieuwe dimensie. Met deze kit kunt u uitstekende videoconferenties houden. U ontvangt namelijk de professionele Polycom RealPresence Trio 8800, de Virtual+ en een Logitech camera van hoge kwaliteit. Zo kunt u met meerdere locaties tegelijk vergaderen en snel documenten delen.

Vergadertelefoon met verbluffende audiokwaliteit
De Polycom RealPresence Trio 8800 is een unieke vergadertelefoon die een groepsgesprek nog professioneler maakt. Deze vergadertelefoon levert verbluffende audiokwaliteit dankzij de ingebouwde Polycom HD Voice technologie. Polycom NoiseBlock zorgt er daarnaast voor dat omgevingsgeluid weg gefilterd wordt.

3 ingebouwde microfoons
NoiseBlock is vooral van toepassing op de 3 ingebouwde microfoons van de Polycom RealPresence Trio 8800. Deze microfoons zorgen er tevens voor dat u vanuit elke hoek in uw vergaderruimte kunt deelnemen aan de conferentie. Hierdoor is het niet langer nodig om met zijn allen dicht bij elkaar te zetten om actief te kunnen communiceren. Bekijk alle functies van de Polycom RealPresence Trio 8800 op de productpagina.Real-time video interactie en eenvoudig HD beelden delen
Wanneer u de Logitech camera uit dit pakket aansluit op de Polycom RealPresence Trio 8800 kunt u voortaan real-time videoconferenties opzetten en eenvoudig HD beelden delen. Zo kunt u ook visueel samenwerken en ziet uw gesprekspartner direct waar over gesproken wordt. Dit bevordert de efficiëntie van uw conferenties.

Polycom Visual+
De Polycom Visual+ gebruikt u om eenvoudig presentaties, spreadsheets, foto's en video's te delen met iedereen in de ruimte, met deelnemers op afstand of met iedereen tegelijk. en dit kan gewoon met uw PC, smartphone of tablet. Zo worden uw videoconferenties nog interactiever.

Voordelen vergadertelefoons
Vergadertelefoons bieden vele voordelen voor elke vergaderruimte. Ze bieden bijvoorbeeld uitstekend geluid en bevorderen de efficiëntie binnen bedrijven. Benieuwd naar alle voordelen? Lees gauw verder op onze informatiepagina.

Inhoud verpakking

  • Polycom RealPresence Trio 8800
  • Polycom Visual+
  • Logitech Webcam C930e
  • Ethernetkabels, USB-kabel, HDMI-kabel
  • VESA mount
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1228
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: POL-720025500001

Merk: Polycom


Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie