Polycom RealPresence Group 500

met Acoustic Camera


0 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Om het maximale uit uw Polycom-systeem te halen is een maintenance-contract noodzakelijk.
Onze productspecialist licht de mogelijkheden graag toe.

Ontvang bij aankopen t/m 30-06-2020 een gratis upgrade naar Microsoft Teams.
Interesse? Geef dit aan bij uw bestelling of neem contact met ons op.

Polycom RealPresence Group 500

De Polycom RealPresence Group 500 is een videoconference systeem waarmee u met een druk op de knop een HD videoconferentie opzet. Met de RealPresence Group 500 kunt u zes gelijktijdige gesprekken opzetten en heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk bestanden delen met uw gesprekspartner.

Lees meer

Eigenschappen Polycom RealPresence Group 500


720p videoconference systeem
Gebruiksvriendelijke interface
Tot 6 gelijktijdige videogesprekken
SmartPairing technology
Contentsharing: Deel bestanden met uw gesprekspartner
Inclusief EagleEye Acoustic camera
Omschrijving Polycom RealPresence Group 500
De Polycom RealPresence Group 500 is een professioneel videoconference systeem welke het best tot zijn recht komt in een kleine tot middelgrote vergaderomgevingen. De RealPresence Group 500 is uitermate geschikt voor gebruikers die op zoek zijn naar een compact systeem met een hoge beeld- en geluidskwaliteit. Met de Polycom RealPresence Group 500 kunt u zes gelijktijdige videogesprekken opzetten waarvan vier gelijktijdig in beeld zijn. Hierdoor kunt u effectief met meerdere groepen vergaderen.

Het videoconference systeem bestaat uit een camera die de beelden opneemt en een codec die ervoor zorgt dat het beeld en geluid efficiënt wordt gedistribueerd naar de ontvanger. Met de bijgeleverde afstandsbediening kunt u het gebruiksvriendelijke menu bedienen.SmartPairing technology
De Polycom RealPresence Group 500 maakt gebruik van de SmartPairing technology. Hiermee is het mogelijk om een Polycom videogesprek vanaf de smartphone of iPad over te zetten naar het Polycom RealPresence Group 500 systeem. De smartphone of iPad kan daarna gelijk gebruikt worden als afstandsbediening om het videosysteem te bedienen.

Contentsharing
Door de Polycom Contentsharing applicatie kunt u tijdens het videogesprek actief bestanden delen met uw gesprekspartner. De applicatie wordt op uw computer geïnstalleerd en is gratis te downloaden op de Polycom website.

Supportpakket (apart verkrijgbaar)
Om het Polycom RealPresence Group systeem te kunnen gebruiken heeft u supportpakket nodig. Het is verkrijgbaar als één- of driejarig pakket en bestaat uit de onderstaande services. Klik hier voor meer informatie.

  • Advance Part Replacement
  • 8x5 telefonisch support (hardware)
  • 8x5 telefonisch support (software)
  • Software releases
  • Online support

Camera mogelijkheden
Het Polycom RealPresence Group 500 systeem is verkrijgbaar met drie verschillende cameratypes. Dit artikel wordt geleverd met de Polycom EagleEye Acoustic camera, maar u kunt ook een bundel bestellen met de zwartgekleurde Polycom EagleEye IV Camera met 4x zoom of de zilverkleurige Polycom EagleEye IV Camera met 12x zoom. Bij deze twee bundels wordt ook een RealPresence Group microfoon geleverd.

Polycom EagleEye Acoustic camera
De EagleEye Acoustic is compatibel met het RealPresence Group systeem en is geschikt voor kleinere kantooromgevingen. De camera heeft een bevestigingsvoet zodat de camera makkelijk kan worden geplaatst en is, in tegenstelling tot de andere bovengenoemde camera's, voorzien van een ingebouwde microfoon.

Meer informatie
Laat u informeren door onze productspecialist via telefoonnummer 030 669 1228 of stuur ons een e-mail via info@vergadertelefonie.nl. Wij adviseren u graag op gebied van videoconferentie en bieden tevens de mogelijkheid tot demonstraties.

Meer weten over videoconferentie
Wilt u meer informatie over videoconferentie? Bijvoorbeeld wat er komt kijken bij videoconferentie en wat de voordelen van deze vorm van communicatie zijn? Lees het op onze informatiepagina.

Inhoud verpakking
  • Polycom EagleEye Acoustic camera
  • Polycom codec
  • Kabels
  • Afstandsbediening


Vraag het onze expert!
Stefan de Boggende
Tel: 030 669 1228
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: POL-720063550101

Merk: Polycom


Alternatieven

Polycom RealPresence Group 500

Polycom RealPresence Group 500

met EagleEye IV Camera, 12x zoom, zilverkleurigLevertijd 1 tot 3 werkdagen

Polycom RealPresence Group 500

Polycom RealPresence Group 500

Group 510 codec, EagleEye IV Camera, 4x zoomLevertijd 1 tot 3 werkdagen

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie