Polycom RealPresence Group 300


0 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Om het maximale uit uw Polycom-systeem te halen is een maintenance-contract noodzakelijk.
Onze productspecialist licht de mogelijkheden graag toe.

Ontvang bij aankopen t/m 30-06-2020 een gratis upgrade naar Microsoft Teams.
Interesse? Geef dit aan bij uw bestelling of neem contact met ons op.

Polycom RealPresence Group 300

De Polycom RealPresence Group 300 is een videoconference systeem gemaakt voor kleine kantooromgevingen. Met de RealPresence Group 300 zet u met een druk op de knop een HD videoconferentie op en kunt u gemakkelijk bestanden delen met uw gesprekspartner.

Lees meer

Eigenschappen Polycom RealPresence Group 300


720p videoconference systeem
Gebruiksvriendelijke interface
SmartPairing technology
Contentsharing: Deel bestanden met uw gesprekspartner

Omschrijving Polycom RealPresence Group 300


De Polycom RealPresence Group 300 is een professioneel videoconference systeem welke het best tot zijn recht komt in een kleine tot middelgrote vergaderomgeving. De RealPresence Group 300 is uitermate geschikt voor gebruikers die op zoek zijn naar een compact systeem met een hoge beeld- en geluidskwaliteit.

Het videoconference systeem bestaat uit een camera die de beelden opneemt en een codec die ervoor zorgt dat het beeld en geluid efficiënt wordt gedistribueerd naar de ontvanger. Met de bijgeleverde afstandsbediening kunt u het gebruiksvriendelijke menu bedienen.SmartPairing technology


De Polycom RealPresence Group 300 maakt gebruik van de SmartPairing technology. Hiermee is het mogelijk om een Polycom videogesprek vanaf de smartphone of ipad over te zetten naar het Polycom RealPresence Group 300 systeem. De smartphone of ipad kan daarna gelijk gebruikt worden als afstandsbediening om het videosysteem te bedienen.

Contentsharing


Via de Polycom Contentsharing applicatie kunt u tijdens het videogesprek actief bestanden delen met uw gesprekspartner. De applicatie wordt op uw computer geïnstalleerd en is gratis te downloaden op de Polycom website.

Support


De Polycom RealPresence Group systemen worden geleverd met een support pakket. Dit pakket wordt niet standaard meegeleverd maar is wel verplicht. De support pakketten zijn verkrijgbaar als één of drie jarig pakket, klik hier voor meer informatie. Het support pakket bestaat uit de onderstaande services:

  • Advance Part Replacement

  • 8x5 telefonisch support (hardware)

  • 8x5 telefonisch support (software)

  • Software releases

  • Online support


Camera mogelijkheden


Het Polycom RealPresence Group 300 systeem is verkrijgbaar met twee verschillende cameratypes. Dit artikel wordt geleverd met de Polycom EagleEye Acoustic camera, ook kunt u een bundel bestellen met de Polycom EagleEye IV camera. Neem contact met ons op voor prijsinformatie. De beschikbare camera's hebben de onderstaande eigenschappen:

Polycom EagleEye IV camera
De Polycom EagleEye IV camera is speciaal ontwikkeld voor het RealPresence Group systeem. De camera heeft een breed opnameveld waardoor de camera gebruikt kan worden in kleine en grote kantooromgevingen.

Polycom EagleEye Acoustic camera
De EagleEye Acoustic is compatibel met het RealPresence Group systeem en is geschikt voor kleinere kantooromgevingen. De camera is voorzien van een ingebouwde microfoon en heeft een bevestigingsvoet zodat de camera makkelijk geplaatst kan worden.

Meer informatie


Laat u informeren door onze productspecialist via telefoonnummer 030 669 1228 of stuur ons een e-mail via info@vergadertelefonie.nl

Wij adviseren u graag op gebied van videoconferentie en bieden tevens de mogelijkheid tot demonstraties.

Meer weten over videoconferentie


Wilt u meer informatie over videoconferentie? Bijvoorbeeld wat er komt kijken bij videoconferentie en wat de voordelen van deze vorm van communicatie zijn? Lees het op onze informatiepagina.

Inhoud verpakking


  • Polycom EagleEye IV of Polycom EagleEye Acoustic camera

  • RealPresence Group microfoon (alleen in het EagleEye IV pakket)

  • Polycom codec

  • Kabels

  • Afstandsbediening


Vraag het onze expert!
Stefan de Boggende
Tel: 030 669 1228
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: POL-720063530101

Merk: Polycom


Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie