Polycom MSR300

Skype for Business Vergadersysteem


0 EUR
Levertijd 4 tot 7 werkdagen

Neem voordat u de MSR300 bestelt contact met ons op voor een offerte, voor belangrijke informatie over
de servicecontracten en voor de levertijd. Dit product heeft geen recht op retour i.v.m. configuraties.

Polycom MSR300

Zorg voor een efficiënte samenwerking op afstand met de Polycom MSR300 vergaderoplossing. Het complete videoconferentieysteem voor Skype for Business bevat de EagleEye MSR camera, RealPresence Trio 8800 vergadertelefoon, Microsoft Surface Pro met dockingstation en servicecontracten.

Lees meer

Eigenschappen Polycom MSR300

Compleet videoconferentiesysteem
Werkt met Skype for Business
Full HD PTZ-camera met 12x optische zoom
Vergadertelefoon met 3 microfoons
Centraal te bedienen via Surface Pro 4
Start vergadering via het touchscreen
Deel content vanaf uw laptop
Inclusief MSR dock met diverse aansluitingen
Met 3 benodigde servicecontracten voor één jaar

Skype for Business vergaderingen

De Polycom MSR300 is een geavanceerd vergadersysteem voor middelgrote tot grote vergaderruimtes. Deze complete vergaderoplossing bevat alle onderdelen die u nodig heeft om online te kunnen vergaderen via Skype for Business: de Microsoft Surface Pro 4 tablet, RealPresence Trio 8800 vergadertelefoon, de Polycom EagleEye MSR camera, een Polycom MSR docking station en servicecontracten voor één jaar. Start de vergadering met slechts een aanraking op het scherm (Surface Pro tablet) of vanaf uw laptop (aansluiten via HDMI).

Bedien met Microsoft Surface Pro 4

Het hart van de Polycom MSR300 bestaat uit de Microsoft Surface Pro 4 (Microsoft 10) en het bijbehorende MSR docking station. Via het touchscreen bedient u het Polycom MSR300 vergadersysteem en kunt u eenvoudig vergaderingen starten vanuit de bekende Skype for Business omgeving. Het dock voorziet de tablet voortdurend van stroom en is voorzien van diverse aansluitingen, waaronder HDMI, drie USB-poorten, Gigabit Ethernet en een headsetaansluiting.

Uitstekende videokwaliteit

De Polycom MSR300 biedt een uitstekende videokwaliteit dankzij de Polycom EagleEye MSR camera. De Polycom EagleEye MSR Full HD camera heeft een kijkhoek van 72,5 graden en 12,5x optische zoom. Zo worden alle deelnemers haarscherp in beeld gebracht en kunt u bijvoorbeeld inzoomen op de persoon die aan het woord is. Ook kunt u de camera op afstand draaien en kantelen.

RealPresence Trio 8800 vergadertelefoon

De audio wordt verzorgd door de RealPresence Trio 8800, een vergadertelefoon met 3 ingebouwde microfoons die achtergrondgeluiden automatisch wegfilteren (Polycom NoiseBlock). Dankzij de Polycom HD voice technologie is het geluid van zeer hoge kwaliteit en zijn uw gesprekspartners moeiteloos te verstaan. Op deze manier zal de communicatie altijd helder verlopen.

Servicecontracten

Om volledig gebruik te kunnen maken van het Polycom videoconferentiesysteem MSR300 zijn een aantal servicecontracten benodigd. Polycom heeft namelijk een uitstekende service én de juiste kennis over de MSR300 in huis. Met de servicecontracten krijgt u hulp bij de installatie van het systeem of wanneer zich onverhoopt problemen voordoen. Ook zijn de licenties nodig om een videoconferentie op te kunnen zetten. In totaal gaat het om drie licenties met een geldigheid van één jaar. Eventueel kunt u in overleg de contracten ook voor drie jaar afsluiten. Wanneer u de MSR300 bestelt, zal met u besproken worden welke geldigheidsduur u wenst. De contracten dienen vervolgens voor afloop verlengd te worden.

Inhoud verpakking

  • Polycom EagleEye MSR
  • RealPresence Trio 8800
  • RealPresence Trio Power Kit
  • MSR Dock
  • Surface Pro (2017)
  • 3 servicecontracten voor één jaar


Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1228
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: MSR-300

Merk: Polycom


Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie