Polycom HDX 7000-1080


€ 11.645,20 incl. btw

€ 9.624,13  excl. btw

11645.19 EUR
Uit voorraad leverbaar

Vandaag besteld, woensdag in huis

Polycom HDX 7000-1080

Polycom HDX 7000-1080. FULL HD videoconference systeem voor de kleine- tot middelgrote vergaderruimte!

Lees meer

Full HD beeld en geluid
Beeld delen op alle locaties, People + content
Aan te sluiten op 1 monitor
Voor kleine tot middelgrote vergaderruimtes (15 personen)
Zeer gebruiksvriendelijk

Polycom HDX 7000-1080 eigenschappen
 • Complete FULL HD 1080p videoconference kit voor de kleine tot middelgrote vergaderruimte
 • Vereenvoudigde uitvoering van de HDX 8000 serie: geen dual camera support en "weatherman" functie
 • H.264 High Profile technologie: vloeiend beeld en geluid al vanaf 128 Kbps!
 • Standaard voorzien van IP interface voor communicatie via internet, optioneel leverbaar met ISDN module
 • Pan-tilt-zoom camera: brengt groepen van 1-15 deelnemers- maar ook individuele sprekers haarscherp in beeld
 • Microfoondekking van maximaal 30 m2
 • Contentsharing: Deel live PC beelden met uw gesprekspartner(s)
 • Optioneel leverbaar met multipoint licentie (max 4 partijen tegelijk)
 • Zeer eenvoudig te bedienen: bellen vanuit redial lijst en telefoonboek.Polycom HDX 7000-1080), FULL HD videoconference systeem voor de kleine tot middelgrote vergaderomgeving!
Het Polycom HDX 7000-1080 systeem is een professionele videoconference kit welke het best tot zijn recht komt in de kleine tot middelgrote vergaderomgeving. De set bestaat uit de codec, Polycom's Eagle Eye HD1080 camera, een zeer krachtige tafelmicrofoon, afstandsbediening en bekabeling. Met deze kit kunnen kleine groepen tot ongeveer 15 personen tegelijk in beeld worden gebracht, maar met de PTZ camera kan ook worden ingezoomd op een individuele spreker. HDX 7000 is dé keuze voor de gebruiker die op zoek is naar ultiem scherp beeld en geluid in combinatie met de mogelijkheid om meerdere partijen tegelijk te bellen. Met de optionele MPplus licentie activeert de gebruiker multipoint zodat 4 partijen tegelijk met elkaar verbonden kunnen worden. Het HDX 7000-1080 model biedt de gebruiker weergaloos beeld en geluid in FULL HD beeldkwaliteit, maar tevens PC presentaties (zelfs filmpjes) kunnen in deze resolutie worden gepresenteerd aan de gesprekspartner. Het reslutaat? Ongelofelijk realistische videoconference sessies! Het bellen van uw gesprekspartner(s) gaat zeer eenvoudig en is vergelijkbaar met het bedienen van een mobiele telefoon. Zo heeft de gebruiker de mogelijkheid om te bellen via het telefoonboek, een redial lijst, of aan de hand van het IP nummer, eenvoudiger kan niet.Dual Monitor support
Het Polycom HDX 7000-1080) systeem kan worden gebruikt in combinatie met de TV(s) of beamer(s) die eventueel reeds aanwezig zijn in uw vergaderruimte. Dankzij de Dual Monitor functie kunnen ook 2 schermen of beamers tegelijk worden aangesloten. Ideaal voor de videoconference deelnemer die veel werkt met bijvoorbeeld het interactief delen van PC beelden. Tevens kan het zeer handig zijn om 2 schermen te gebruiken wanneer de gebruiker veel multipoint sessies opzet. Op ieder scherm kunnen de sites worden weergegeven. Natuurlijk is het ook mogelijk om 1 TV of beamer te gebruiken in plaats van 2. Automatisch schakelt de HDX 7000-1080 nu over naar een PiP weergave van gesprekspartners en content.Live PC beelden doorsturen aan uw gesprekspartners!
Met de Polycom HDX 7000-1080 is het mogelijk om PC content live doorsturen aan uw gesprekspartner. Sluit uw PC of laptop via de VGA kabel aan op de Polycom en u start met één druk op de knop uw presentatie. Op het beeldscherm van uw gesprekspartner verschijnt automatisch de PC content vanaf uw desktop, zelfs filmpjes in HD kwaliteit! Deze beelden worden vervolgens ook lokaal op uw eigen beeldscherm(en) weergegeven.Multipoint videoconference, bel tot 4 partijen tegelijk!
Optioneel kan het Polycom HDX 7000-1080 systeem worden uitgerust met een multipoint videoconference licentie. Deze licentie, Polycom MPplus genaamd, stelt de gebruiker van het HDX 7000 systeem in staat om tot 4 partijen tegelijk met elkaar te verbinden. Iedereen kan elkaar tegelijk zien en horen, in HD kwaliteit. Uw gesprekspartner(s) hoeven zelf niet over een multipoint systeem te beschikken. Deelnemen aan een multipoint sessie kan altijd namelijk.FULL HD videoconference vanaf 1 Mbps! UNIEK!
De HDX 7000-1080 is voorzien van Polycom's revolutionaire compressie techniek, H.264 High Profile. Deze techniek stelt de gebruiker in staat om al op 1 Mbps aan bandbreedte een gesprek in FULL HD kwaliteit beeld en geluid op te zetten. Polycom is momenteel de enige aanbieder in de markt die dit kan. Videoconference systemen van andere merken vereisen gemiddeld 1,5 Kbps tot 2,5 Mbps! Zelfs op zeer lage bandbreedte, 128 Kbps bijvoorbeeld, ervaart de gebruiker nog altijd DVD kwaliteit beeld en geluid. Standaard is de HDX 7000-1080 reeds voorzien van een IP interface voor videoconference via het internet, maar tevens kan optioneel een BRI/PRI ISDN module worden bijgeleverd.

Bellen met systemen van andere merken
Alle Polycom videoconference systemen zijn gebaseerd op open ITU standaarden. Hierdoor kan een Polycom gebruiker moeiteloos bellen met een gebruiker van een systeem van een ander merk zoals LifeSize, Sony, Aethra, Radvision of Cisco/ Tandberg.

Garantie /service
Vergadertelefonie.nl, erkend Polycom specialist, levert alle Polycom videoconference systemen standaard met een 1 jarige Maintenance/ Support overeenkomst. Hiermee heeft de gebruiker recht op:
 • 1 jaar volledige garantie
 • Software updates en upgrades
 • Vervangende apparatuur binnen 48 uur bij defecten
 • Ongelimiteerd gebruik van alle Vergadertelefonie.nl helpdeskfaciliteiten

Tegen een meerprijs kan ook worden gekozen voor een 3 jarige service overeenkomst. Informeer naar de mogelijkheden via 030-6691228 of mail ons via info@vergadertelefonie.nl

Meer weten over videoconferentie
Wilt u meer informatie over videoconferentie? Bijvoorbeeld wat er komt kijken bij videoconferentie en wat de voordelen van deze vorm van communicatie zijn? Lees het op onze informatiepagina.

Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1228
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie