Polycom HDX 6000-720


€ 6.048,79 incl. btw

€ 4.999,00  excl. btw

6048.79 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Polycom HDX 6000-720

U wilt beginnen met HD videovergaderen en eenvoud staat centraal. Kies dan voor de Polycom HDX 6000 - hét instapmodel van Polycom.

Lees meer

HD beeld en geluid
Beeld delen op alle locaties, People + content
Aan te sluiten op 1 monitor
Voor kleine tot middelgrote vergaderruimtes (8 personen)
Zeer gebruiksvriendelijk

Polycom HDX 6000 is het overcomplete instap model voor bedrijven die willen beginnen met videoconferencing of video vergaderen.

Door de enorme vooruitgang in video compressie technieken is het mogelijk om met een bandbreedte van 512kbps een 720p (HD) video gesprek op te zetten.
Om dat in pesprectief te plaatsen, de gemiddelde huis tuin en keuken internet verbinding is minimaal 10 keer sneller.

Een van de meest gebruikte eigenschappen van dit systeem is de mogelijkheid om een computerbeeld op alle locaties te delen. Denk bijvoorbeeld aan een powerpoint presentatie die de deelnemers op het scherm op alle locaties te zien krijgen. Polycom noemt dit People + Content.

Eenvoudig HD videoconference systeem voor 1-8 personen
Polycom's nieuwe HDX 6000 systeem is perfect voor no nonsense videoconference toepassingen. Het systeem biedt HD beeld en geluid, is aan te sluiten op 1 monitor, TV of beamer en beschikt over datasharing functionaliteit. Integratie van randapparatuur is in zeer beperkt mate mogelijk. Ook kan de HDX 6000 niet van multipoint worden voorzien. Zelf meerdere partijen bellen is dus niet mogelijk, maar natuurlijk kan de gebruiker wel deelnemen aan een gesprek tussen meerdere sites tegelijk. HDX 6000 is voorzien van alle high-end videocommunicatie technieken van zijn grote broers en zussen en biedt qua performance exact gelijke prestaties.

Uitgerust met Eagle Eye HD pan-tilt-zoom camera en een krachtige tafelmicrofoon
Deze zeer krachtige camera zorgt ervoor dat groepen tot ongeveer 8 personen makkelijk haarscherp in beeld kunnen worden gebracht. Met de supersnelle zoom functie kan tijdens het gesprek ook worden ingezoomd op een individuele spreker. Hiermee is de gebruiker voorzien van een flexibel systeem dat zowel door groepen- als door 1 persoon tegelijk gebruikt kan worden. De HDX micpod faciliteert net zo moeiteloos als de camera groepen tot ongeveer 8 personen. Iedereen blijft kristalhelder verstaanbaar, zonder enige stemverheffingen.

HD beeld, geluid en content!
Met de Polycom HDX 6000 ervaart de gebruiker communicatie in High Definition. Geen subtiele gezichtsuitdrukking of lichaamstaal ontgaat de HDX 6000 gebruiker meer. Niet alleen kunnen gebruikers zichzelf en hun gesprekspartner in HD bewonderen, maar tevens kan content in HD worden verzonden. Vanaf de PC, laptop of een externe HD bron zoals een videocamera of videorecorder rechtstreeks via de HD input van de codec.
Polycom StereoSurround, Noise Reduction en Echo Cancellation staan garant voor een kristalheldere HD weergave van geluid in 22kHz. Hiermee is het volledige spectrum van de menselijke spraak ingedekt waardoor stemgeluid ongelofelijk realistisch doorkomt. Alsof men zich bij elkaar in de ruimte bevindt.

Inclusief PC datasharing licentie
Ook PC beeld kan live worden doorgezonden. Sluit uw PC of laptop rechtstreeks aan op de codec en start uw presentatie. Word/Excel/ Powerpoint presentaties of zelf foto's en filmpjes verschijnen nu live in het beeldscherm van uw gesprekspartner(s).


Bekijk het HDX 6000 promo filmpje!
Betere prestaties op lagere bandbreedtes!
Ook in IP omgevingen zonder overvloed aan bandbreedte komt de HDX 6000 perfect tot zijn recht. Dit is te danken aan Polycoms revolutionaire H.264 High Profile technologie.. Al vanaf 128 Kbps aan beschikbare bandbreedtes levert de HDX al vloeiende beelden en geluid! Vanaf 512 Kbps komen alle ingebouwde technologieen maximaal tot hun recht en profiteert gebruikers van ultieme HD kwaliteit beeld en geluid! De HDX 6000 ken een maximale verbindingssnelheid van 2 Mbps.

Compatibiliteit
Ook de nieuwe HDX 6000 van Polycom is volledig gebaseerd op ITU standaarden. Zodoende kunnen er ook gesprekken worden opgezet met videoconferentie oplossingen van andere merken als LifeSize, Aethra, Sony en Tandberg!


Installatie en onderhoud
Vergadertelefonie.nl zorgt, indien gewenst, voor installatie en een gebruiksklare oplevering van uw videoconference oplossing. Omdat u zaken doet met een erkend Polycom dealer bent u verzekerd van een professionele installatie. Bovendien verzorgt vergadertelefonie.nl direct na installatie voor een interactieve videoconference training van alle gebruikers. Direct aan de slag. Met een optionele service overeenkomst verzekert de gebruiker zich van zorgeloos gebruik. Een jaarlijkse check-up, schoonmaak van de apparatuur, alle software updates en upgrades en onbeperkt gebruik van onze support desk garanderen de gebruiker jarenlang onbezorgd gebruik en een waarborg van de ROI. Meer informatie of een offerte? Contacteer ons via:

Tel: 030-6691228
Mail: info@vergadertelefonie.nl

Meer weten over videoconferentie
Wilt u meer informatie over videoconferentie? Bijvoorbeeld wat er komt kijken bij videoconferentie en wat de voordelen van deze vorm van communicatie zijn? Lees het op onze informatiepagina.

Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1228
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Reviews


28-11-2011

Geweldig video conferentie systeem - installatie is alleen niet eenvoudig. Zou ik zelf niet aan gaan beginnen....

Er zijn geen pluspunten voor dit product

Er zijn geen minpunten voor dit product

Beoordeling:
07-01-2011

Sinds November vorig jaar hebben we nu een interactieve opstelling tussen onze twee vestigingen. Waar we voorheen een drempel ervaarde om een vergadering te plannen, is met de aanschaf van deze video conferencing systeem van Polycom - de HDX 6000-720 dit volledig ondervangen.

Als we een MT overleg in wilde plannen was het moeilijk om de agenda's op elkaar af te stemmen. Nu gaat er op iedere locatie een voorstel de rondte en wordt dit afgestemd en zo plannen we onze meetings in.

De ervaring en beleving van iedereen hier is positief. Wel was het even wennen omdat er tussen je oren sprake is van onnatuurlijke communicatie. De tips van jullie hebben wel geholpen om dit te verhelpen en we zijn blij dat we het nieuwe jaar gebruik kunnen maken van dit video conferencing systeem van Polycom. Een aanrader voor ieder MKB bedrijf.

Er zijn geen pluspunten voor dit product

Er zijn geen minpunten voor dit product

Beoordeling:

Veelgestelde vragenWelke resolutie beeld en geluid kan ik verwachten op verschillende belsnelheden?
Hieronder treft u het antwoord op uw vraag:

128kbps - CIF resolutie
256 kbps tot 768 kbps - 4CIF resolutie
832 kbps en meer- HD (720p30) resolutie

Hoeveel displays of beamers kan ik aansluiten op de HDX 6000?

De HDX 6000 van Polycom ondersteunt 1 monitor of beamer.
Via HDMI wordt deze rechtstreeks aangesloten op de codec.

Lees meer vragen


Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie