Polycom HDX 6000-720

met View camera


€ 4.838,79 incl. btw

€ 3.999,00  excl. btw

4838.79 EUR
Uit voorraad leverbaar

Vandaag besteld, woensdag in huis

Polycom HDX 6000-720

Perfect voor de kleine meeting room! Camera- en microfoondekking voor 1-4 personen tegelijk in beeld te brengen

Lees meer

HD beeld en geluid
Beeld delen op alle locaties, People + content
Aan te sluiten op 1 monitor
Voor kleine vergaderruimtes (6 personen)
Zeer gebruiksvriendelijk

Polycom HDX 6000 met View camera. Eenvoudig HD videoconference systeem voor 1-4 personen
Polycom's nieuwe HDX 6000 systeem met View camera is de perfecte fit voor HD videoconference vanuit kleine vergaderruimtes. De View camera, met ingebouwde microfoons, is perfect geschikt voor HD videoconference toepassingen vanuit ruimtes tot zo'n 15-20 m2. Omdat de codec (computer) van het systeem gelijk is aan dat van de HDX met PTZ camera, het enige verschil is inderdaad de camera, biedt ook dit systeem loepzuiver beeld en geluid op de laagste bandbreedtes.

HD beeld, geluid en content!
Met de Polycom HDX 6000 ervaart de gebruiker communicatie in High Definition. Geen subtiele gezichtsuitdrukking of lichaamstaal ontgaat de HDX 6000 gebruiker meer. Niet alleen kunnen gebruikers zichzelf en hun gesprekspartner in HD bewonderen, maar tevens kan content in HD worden verzonden. Vanaf de PC, laptop of een externe HD bron zoals een videocamera of videorecorder rechtstreeks via de HD input van de codec.
Polycom StereoSurround, Noise Reduction en Echo Cancellation staan garant voor een kristalheldere HD weergave van geluid in 22kHz. Hiermee is het volledige spectrum van de menselijke spraak ingedekt waardoor stemgeluid ongelofelijk realistisch doorkomt. Alsof men zich bij elkaar in de ruimte bevindt.

Inclusief PC datasharing licentie
Ook PC beeld kan live worden doorgezonden. Sluit uw PC of laptop rechtstreeks aan op de codec en start uw presentatie. Word/Excel/ Powerpoint presentaties of zelf foto's en filmpjes verschijnen nu live in het beeldscherm van uw gesprekspartner(s).


Bekijk het HDX 6000 promo filmpje!
Betere prestaties op lagere bandbreedtes!
Ook in IP omgevingen zonder overvloed aan bandbreedte komt de HDX 6000 perfect tot zijn recht. Dit is te danken aan Polycoms revolutionaire H.264 High Profile technologie.. Al vanaf 128 Kbps aan beschikbare bandbreedtes levert de HDX al vloeiende beelden en geluid! Vanaf 512 Kbps komen alle ingebouwde technologieen maximaal tot hun recht en profiteert gebruikers van ultieme HD kwaliteit beeld en geluid! De HDX 6000 ken een maximale verbindingssnelheid van 2 Mbps.

Compatibiliteit
Ook de nieuwe HDX 6000 van Polycom is volledig gebaseerd op ITU standaarden. Zodoende kunnen er ook gesprekken worden opgezet met videoconferentie oplossingen van andere merken als LifeSize, Aethra, Sony en Tandberg!

Installatie en onderhoud
Vergadertelefonie.nl zorgt, indien gewenst, voor installatie en een gebruiksklare oplevering van uw videoconference oplossing. Omdat u zaken doet met een erkend Polycom dealer bent u verzekerd van een professionele installatie. Bovendien verzorgt vergadertelefonie.nl direct na installatie voor een interactieve videoconference training van alle gebruikers. Direct aan de slag. Met een optionele service overeenkomst verzekert de gebruiker zich van zorgeloos gebruik. Een jaarlijkse check-up, schoonmaak van de apparatuur, alle software updates en upgrades en onbeperkt gebruik van onze support desk garanderen de gebruiker jarenlang onbezorgd gebruik en een waarborg van de ROI. Meer informatie of een offerte? Contacteer ons via:

Tel: 030-6691228
Mail: info@vergadertelefonie.nl

Meer weten over videoconferentie
Wilt u meer informatie over videoconferentie? Bijvoorbeeld wat er komt kijken bij videoconferentie en wat de voordelen van deze vorm van communicatie zijn? Lees het op onze informatiepagina.

Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1228
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragenIs dit systeem eventueel ook geschikt voor grotere groepen dan 4 personen?
Nee, hiervoor is de Polycom HDX 6000-720 in principe niet geschikt.

Voor het in beeld brengen van meer dan vier personen is dit geen probleem, de uitdaging zit hem echter in de audio. Een succesvol videoconferencing call wordt voor minimaal 65 tot 70% bepaald door de audio.

De geïntregreerde microfoon in de Polycom HDX 6000-720 heeft een 'audio pick-up' welke geschikt is voor maximaal 4 personen. Helaas bestaat er niet de mogelijkheid om dit uit te breiden.

Bent u opzoek naar een videoconferencing unit van Polycom welke geschikt is voor grotere groepen, dan adviseren we de Polycom HDX 7000-720.
Kan de camera bediend worden?
Nee, dit is niet mogelijk.

Dit is de Polycom HDX6000-720 bundel met view camera. Deze camera kan niet bediend worden - daarnaast zit de microfoon geïntregreerd in de camera. Dit maakt de unit uitsluitend geschikt voor de kleinere vergaderruimtes.

Bent u opzoek naar een HDX6000-720 met PTZ camera en aanvullende audio micpod? Klik dan op de productnaam hierboven, u komt dan direct bij de juiste unit.

Lees meer vragen


Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie