Polycom CX5100 Roundtable

Geschikt voor Microsoft Teams


5.159,00 excl. btw

6.242,39 incl. btw

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Om het maximale uit uw Polycom-systeem te halen is een maintenance-contract noodzakelijk.
Onze productspecialist licht de mogelijkheden graag toe.

Polycom CX5100 Roundtable

Breng videovergaderingen echt tot leven met de Polycom CX5100 roundtable voor Microsoft Lync. Dit model is de opvolger van de CX5000 en levert net als zijn voorganger een unieke 360 graden beeldervaring, maar dan in twee keer hogere HD-beeldkwaliteit. Voorzien van nieuwe interface en privacyhoes.

Lees meer

Eigenschappen Polycom CX5100

Uniek videoconference systeem voor Microsoft Lync
Haarscherpe HD-beeldkwaliteit
Panoramabeeld (1920 x 288) laat alle deelnemers zien
Video's opnemen en terugkijken
Hoge geluidskwaliteit: 160Hz tot 22kHz breedbandaudio
USB Plug and play, direct gebruiksklaar
Aan te sluiten op PC, laptop, monitor, TV of beamer


Unieke, levendige videovergaderingen via Lync in HD
De Polycom CX5000 levert een unieke, levendige 360-graden HD-beeldervaring dankzij de ingebouwde 360° camera. Bij een videoconference krijgen alle externe deelnemers via hun Microsoft Lync-client een volledig panoramabeeld van de vergaderruimte en de aanwezige deelnemers te zien, zodat het lijkt alsof ze er zelf bij zijn. De camera volgt het gesprek automatisch en kan zich instellen op de actieve spreker. Deze is voor de externe deelnemer op een tweede videobeeld te zien. Video, geluid en content komen op deze manier samen in één interactieve sessie.

Haarscherpe video's opnemen en terugkijken
Beschikt u over USB 3.0 en Lync 2013, dan geniet u van een maximale panorama HD-resolutie van 1920 x 288 (anders 1055 x 144). Met de Polycom CX5100 is het tevens mogelijk om uw videovergaderingen op te nemen in haarscherpe kwaliteit, zodat de gesprekken later nog eens kunnen worden bekeken en beluisterd.

Superieure geluidskwaliteit
Ervaar de beste geluidskwaliteit tijdens uw Lync-vergaderingen met een breedbandfrequentie van 160 Hz tot 22,000 Hz. Met Polycom HD Voice en een microfoonbereik van 6 meter zal iedereen in de vergaderruimte goed verstaanbaar zijn. Dit bereik is eventueel uit te breiden met een uitbreidingsmicrofoon.

Eenvoudig installeren en gebruiken
Met het plug and play ontwerp van de CX5100 is deze Polycom roundtable direct gebruiksklaar. U sluit het apparaat via de USB-aansluiting aan op een willekeurige pc of laptop met Microsoft Lync. De CX5100 is tevens aan te sluiten op een monitor, tv of beamer. De externe deelnemers hebben geen extra apparatuur nodig. Het enige wat zij nodig hebben om de vergadering virtueel bij te wonen is een computer met netwerkverbinding en Lync.

Meer weten over videoconferentie
Wilt u meer informatie over videoconferentie? Bijvoorbeeld wat er komt kijken bij videoconferentie en wat de voordelen van deze vorm van communicatie zijn? Lees het op onze informatiepagina.

Inhoud verpakking
Vergadertelefonie levert de Polycom CX5100 met de volgende onderdelen in de verpakking:

  • Polycom CX5100 roundtable
  • Aansluitkastje
  • Extern toetsenblok
  • Camerakapje
  • Telefoonadapter voor specifieke regio
  • RJ45-netwerkkabel
  • RJ11-telefoonkabel
  • Netsnoer
  • Polycom CX5100 documentatie


Sales representative
Vraag het onze expert!
Stefan de Boggende
Tel: 030 669 1228
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: POL-220063890101
EAN: 00610807784029

Merk: Polycom

Downloads


Reviews


20-02-2014

Wat een gave oplossing.

De panoramic view is fenomenaal. Voice activation zorgt ervoor dat je naast een compleet overview van de vergaderruimte, ook de actieve spreker direct in beeld krijgt.

Video kwaliteit is HD en geeft je het gevoel of je werkelijk aan tafel zit. Door middel van een USB kabel in je laptop te steken verbind je de CX5100 en kun je vervolgens videobellen. Fenomenaal!

Ook echt 10x beter dan de Roundtable van vroeger...

Er zijn geen pluspunten voor dit product

Er zijn geen minpunten voor dit product

Beoordeling:

Veelgestelde vragenGeachte heer/mevrouw, is deze oplossing ook geschikt voor Cisco WebEx Meeting Center, met andere woorden wordt het systeem herkend als een standaard webcam / microfoon / speaker onder Windows?
De Polycom CX5100 (Roundtable) is een vergaderoplossing specifiek voor Microsoft Lync, het werkt dan ook niet samen met andere 'software'. 

Wel zijn er alternatieve oplossingen in de markt beschikbaar. Belangrijkste vraag is, wat is het beoogde doel van de vergaderopstelling en wat willen jullie realiseren?

Afhankelijk van het antwoord hierop kunnen we gericht meedenken in de juiste oplossing. Graag zien we uw antwoord op deze vraag tegemoet, zodat we gericht met u mee kunnen denken.  
Goedendag,

Werkt deze Polycom op elke laptop waar Microsoft Lync inzit?


Met vriendelijke groet,


Het is inderdaad mogelijk om de CX5100 aan te sluiten op een laptop waar Microsoft Lync op draait.

Zijn er verder vragen, stelt u ze gerust. 

Lees meer vragen


Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie