Polycom CMA 4000-100


0 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Polycom CMA 4000-100

Voorzie iedere PC of laptop gebruiker binnen uw organisatie instant van HQ desktop videoconferentie met de Polycom CMA 4000

Lees meer

Hoogwaardige HD kwaliteit
Kan verbinden met 'room based' systemen
Geschikt voor kleine tot middelgrote vergaderruimtes
Zeer gebruiksvriendelijk

Voorzie iedere PC of laptop binnen uw organisatie instant van HQ videoconference!
Met een Polycom CMA 4000 voorzien organisaties alle werkplekken binnen de organisatie van de mogelijkheid tot instant High Quality videoconference vanachter de PC of laptop. Polycom's CMA 4000 voorziet de PC's of laptop's van een videoconference client waarmee gebruikers elkaar onderling kunnen bellen door gebruik te maken van een al-dan-niet ingebouwde webcam. Met een enkele klik van de muis wordt een instant videoverbinding met één- of meerdere collega's tegelijk opgezet.

Hiernaast werkt Polycom's CMA 4000 ook perfect samen met "room based" videoconference systemen waardoor ook een verbinding met een vergaderruimte binnen of buiten uw organisatie kan worden opgezet. Omdat CMA volledig op open standaarden is gebaseerd is videobellen met oplossingen van andere merken als bijvoorbeeld LifeSize, Sony, Aethra of Tandberg geen probleem. CMA's Desktop client werkt perfect samen met zowel besturingssystemen van zowel Windows als MAC en is hierdoor nagenoeg altijd inzetbaar.

Polycom CMA 4000 introductiefilmAltijd zien wie er bereikbaar is voor een videocall!
Gebruikers van Polycom's CMA 4000 oplossing kunnen altijd zien of de gewenste gesprekspartner(s) ook bereikbaar is/zijn voor een videoconference gesprek, via de ingebouwde gatekeeper. Ongeacht of de eindgebruiker ook een CMA Desktop client gebruiker is of juist een videoconferencing systeem voor vergaderruimtes gebruikt. Met een klik op de muisknop wordt instant een beeldverbinding opgezet. Voor de techneuten onder u: LDAP telefoonboek integratie mogelijkheden zorgen voor een telefoonboek dat altijd up to date is. Enkele andere voordelen van de gatekeeper zijn: verkorte kiescodes, Least Cost Routing (LCR) en vereenvoudigd bandbreedte beheer.


Geschikt voor 100 gebruikers, maar volledig op te schalen tot 400 eindgebruikers
De standaardversie die Vergadertelefonie.nl biedt is voorzien van 100 gebruikerslicenties. Hiermee is de CMA geschikt voor de kleine tot middelgrote organisatie. Via upgrades kan de capactiteit van de CMA worden vergroot tot liefst 400 gebruikers. In de standaardversie kan de CMA liefst 30 gelijktijdige verschillende videogesprekken aan.


Perfecte oplossing voor thuiswerkers of reizigers!
Ook onderweg of vanaf de locatie thuis is het mogelijk om gebruik te maken van CMA. Het enige dat de gebruiker nodig heeft is een internetverbinding en voldoende bandbreedte. Via een standaard webbrowser kan de gebruiker inloggen in een portal en gewoon gebruik maken van CMA. Voordeel van deze technologie ten opzichte van videoconference hardware is dat CMA slechts 2 open UDP/TCP poorten gebruikt, waar traditionele hardware vaak 8 TCP/UDP poorten vereist. Perfect voor de reiziger. Uw videoconference faciliteit reist altijd met u mee!


Vereenvoudigt management van uw videoconference park
Waar het gebruik van losse videoconference licenties een operationele nachtmerrie voor de systeembeheerder kan zijn is bijvoorbeeld het updaten/upgraden van de software clients met CMA buitengewoon eenvoudig. Met één druk op de knop worden alle gebruikers voorzien van de nieuwe update/upgrade en is men altijd voorzien van de laatste technologie. CMA 4000 kan op identieke wijze ook worden gebruikt als centraal management device voor reeds aanwezige videocommunicatie systemen van Polycom.


Meerdere vestigingen?
Met één Polycom CMA kunnen meerdere vestigingen binnen uw organisatie bedient worden. Zeker wanneer uw organisatie een WAN netwerk heeft is vaak dit relatief eenvoudig in te richten. Wanneer er geen WAN netwerk aanwezig is, of er is sprake van van een zwaarbeveiligd IP netwerk biedt Polycom een breed assortiment aan infrastructurele videoconference oplossingen voor een veilige en betrouwbare doorgang. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en onmogelijkheden.


Demontratie van de Polycom CMA 4000?
Dat kan! Op 2 manieren kunnen wij u de apparatuur en mogelijkheden demonstreren. Uiteraard bent u van harte welkom om bij ons op kantoor te De Meern een demonstratie bij te wonen, maar ook een demonstratie op afstand (per videoconference) is mogelijk. Neem gerust contact met ons op en laat u uitgebreid informeren over de mogelijkheden.

Telefoon: 030-6691228
E-mail: info@vergadertelefonie (onderwerp: Polycom CMA demonstratie)

Meer weten over videoconferentie
Wilt u meer informatie over videoconferentie? Bijvoorbeeld wat er komt kijken bij videoconferentie en wat de voordelen van deze vorm van communicatie zijn? Lees het op onze informatiepagina.

Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1228
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: POL-220077523000

Merk: Polycom


Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie