4.5/5
Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Blindshipping mogelijk
KommagoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVergadertelefonieVoipshopWifishopWiredshop
86421

Poly Studio P21

Personal all-in-one conference monitor

699,00excl. btw

845,79incl. btw

Poly Studio P21
Personal all-in-one conference monitor

699,00 excl. btw

845,79 incl. btw

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Klanten beoordelen KommaGo met een  4.5/5

Gratis verzending

Professioneel advies

20 jaar ervaring

De Poly Studio P21 is een display, camera, microfoon, speakers en belichting verpakt in één device. Sluit dit personal meeting display via USB aan op uw laptop of pc en start moeiteloos een videovergadering. Na de vergadering is het display ook als tweede scherm bruikbaar.

Eigenschappen Poly Studio P21:

Alles-in-één videoconferencing systeem
21" display met camera en privacy shutter
Inclusief ingebouwde hi-fidelity stereo speakers en microfoon
Instelbare sfeerverlichting (ambient lightning)
Geschikt voor videoapplicaties zoals Zoom
Te gebruiken als tweede monitor
Draadloos opladen van uw smartphone
Eenvoudige Plug & Play installatie via USB
Te beheren via Poly Lens desktop app en Poly Lens service

Bekijk de Poly Studio P21


Compleet videoconferencing display

Alles wat u nodig heeft voor een professionele videovergadering komt samen in de Poly Studio P21. Het 21 inch display bevat een HD camera, hi-fidelity stereo speakers, een microfoon en sfeerverlichting. Hierdoor klinkt u niet alleen duidelijk en verstaat u anderen goed, maar wordt u ook nog eens duidelijk op beeld vastgelegd. De Poly Studio P21 hoeft alleen via USB op een laptop of computer worden aangesloten, waarna u direct een videovergadering start. Het display is compatibel met vrijwel iedere videoapplicatie.

Geschikt voor bekende videoapplicaties

De Poly Studio P21 is te gebruiken in combinatie met veelgebruikte communicatieplatforms. Het alles-in-één meeting display werkt onder andere samen met Zoom en Microsoft applicaties. Daarnaast is de Studio P21 compatibel met GoTo, StarLeaf en andere apps die USB standaarden ondersteunen. Dit maakt het display geschikt voor vrijwel iedere zakelijke omgeving.

Helder display

Vanaf nu ziet u elke gezichtsuitdrukking duidelijk en mist u geen enkel belangrijk detail in spreadsheets. Het professionele conferentiescherm biedt namelijk uitmuntende helderheid en levendige kleuren. Dankzij de instelbare ingebouwde sfeerverlichting kunt u erop rekenen dat u er bij elk licht op uw best uitziet. Voert u even geen videogesprek met collega's of derden, dan is de Poly Studio P21 perfect als tweede scherm of als back-up display.

Versta elkaar luid en duidelijk

Naast dat u en uw gesprekspartner elkaar duidelijk zien, bent u beiden ook uitstekend verstaanbaar. Door hi-fidelity stereo speakers hoort u woord voor woord uitstekend. En de geavanceerde microfoon zorgt er op zijn beurt voor dat u ook duidelijk wordt gehoord.

Installatie en beheer

Zoals genoemd is de Poly Studio P21 via USB aan te sluiten en werkt het display met vrijwel iedere video-applicatie. Wilt u tijdens het werk uw smartphone opladen, dan legt u deze op de voet zodat uw telefoon draadloos kan opladen. Naast het eenvoudige aansluiten, is het beheer van het display ook gemakkelijk. U kunt de Poly Studio P21 beheren via de Poly Lens desktop app, om bijvoorbeeld de software te updaten of instellingen te wijzigen. Dient een IT beheerder alle Poly videoapparatuur binnen de organisatie te managen, dan is centraal beheer op afstand via de Poly Lens service een betere optie.

Inhoud verpakking

  • Poly Studio P21 display
  • Handleiding

Specificaties

Merk Poly
Artikelnummer 2200-87100-101

Alternatieven

Poly Studio P15

Personal 4K Videobar

459,00excl. btw

555,39incl. btw

Uit voorraad leverbaar
Meer informatie

Poly Studio P5

Personal Full HD Webcam

110,00excl. btw

133,10incl. btw

Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Meer informatie

Reviews

Veelgestelde vragen