Philips D-Line 43BDL4050D

43", 1080P, 450 nit, 24/7


679,00 excl. btw

821,59 incl. btw

821.59 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Philips D-Line 43BDL4050D

Toon met het Philips 43BDL4050D/00 Signage Solution D-Line beeldscherm nieuws, aanbiedingen of andere belangrijke informatie aan bezoekers en medewerkers. Het 43" inch beeldscherm is het ideale presentatiescherm, waarbij u content beheert op afstand en via de cloud en over back-up inhoud beschikt.

Lees meer

Eigenschappen Philips Signage Solutions D-line

43" Full HD LED-scherm (1920 x 1080p)
Uitstekend voor digitale signage
FailOver voor het afspelen van back-up media
Content afspelen vanuit intern geheugen
Eenvoudig beheer op afstand (CMND) en via de cloud
Inclusief WiFi en compatibel met Android apps
Geïntegreerde HTML5-browser
Inclusief mPCIe-, microSD-, microUSB- en USB-aansluiting
Werkt met 100 ~ 240V AC
Realtime controle m.b.v. schermafbeeldingen
Beeldformaat 16:9

Professioneel Full HD 43"inch LED-scherm

In diverse omgevingen is het belangrijk dat er continu media-inhoud wordt getoond op uw LED-scherm. Denk aan een interne nieuwsvoorziening in een centrale ruimte, een nieuwsvoorziening voor bezoekers of een digitale menukaart in een (bedrijfs)restaurant. Het Philips 43BDL4050D/00 43" E-LED beeldscherm is hiervoor zeer geschikt. U bespaart met dit beeldscherm zelfs tot 50% energie wanneer u de intensiteit van de achtergrondverlichting aanpast.

CMND: gebruiksvriendelijk platform voor schermbeheer

Binnen het platform CMND beheert u eenvoudig de content van één of meerdere beeldschermen. Aansprekende content maakt u met CMND & Create. De instellingen past u aan binnen CMND & Control en vervolgens configureert u de schermen tegelijkertijd. Het gelijktijdig aanpassen en configureren komt van pas bij bijvoorbeeld videowanden of digitale menukaarten. CMND & Control beschikt ook over realtime schermbewaking en instelling- en software-updates vanaf een externe locatie.

Meer over CMNDContentbeheer via de cloud

Met de geïntegreerde HTML5-browser maakt u snel verbinding en kunt u uw content beheren via de cloud. Het scherm toont uw content in Full HD-resolutie en zowel liggend als staand. Daarnaast kunt u ook content streamen en weergeven in een Picture-in-picture-venster (PiP). Hiervoor hoeft het scherm alleen via WiFi of een RJ45-kabel met internet te worden verbonden en kunt u zelfgemaakte afspeellijsten vertonen.

Media vanuit intern geheugen

Het 43"beeldscherm speelt indien nodig inhoud af vanuit het intern geheugen. Upload de media hiervoor naar uw beeldscherm. Mocht de netwerkverbinding ineens wegvallen, dan speelt het scherm media af vanuit het cachegeheugen. Zo verloopt de mediapresentatie ook zonder verbinding nog goed.

Compatibel met Android apps

Het Philips D-line scherm is compatibel met Android apps. Sla uw eigen app op in het scherm of maak een keuze uit beschikbare Android-apps. Vanuit deze apps kunt u ook content afspelen. Met een planner bepaalt u welke apps en content op een bepaald tijdstip worden getoond.

FailOver als back-up

Het Signage Solutions D-Line-scherm beschikt ook over FailOver. Mocht er onverhoopt een probleem zijn met de mediaspeler, dan schakelt het scherm over naar de back-up inhoud. Deze verkrijgt het scherm via de FailOver-aansluiting, die u naast de primaire mediatoevoer aansluit.

Beeldcontrole

U heeft de perfecte content gecreëerd en laat het scherm dit tonen. Dan wilt u er wel van op aan kunnen dat het scherm de content blijft afspelen. Om dit te controleren, worden schermafbeeldingen gemaakt en opgeslagen op de FTP-server. Zo kunt u waar u ook bent de schermafbeeldingen bekijken en controleren of op uw scherm(en) de juiste content wordt getoond.

Inhoud verpakking

  • Philips 43BDL4050D/00 E-LED scherm D-Line
  • Afstandsbediening
  • Batterijen voor afstandsbediening
  • RS232-kabel
  • AC-netsnoer
  • Snelstartgids


Vraag het onze expert!
Stefan de Boggende
Tel: 030 303 6701
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: 0343BDL4050D
EAN: 8712581741013

Merk: Philips

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie