Philips D-Line 49BDL4050D

49", 1080P, 450 nit, 24/7


835,00 excl. btw

1.010,35 incl. btw

1010.35 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen


Philips D-Line 49BDL4050D

Het Philips 49BDL4050D/00 Signage Solution D-Line beeldscherm toont nieuws, aanbiedingen of andere belangrijke informatie aan uw medewerkers en bezoekers. De content van het 49" inch presentatiescherm beheert u eenvoudig op afstand en via de cloud. Het LED-scherm beschikt over back-up inhoud.

Lees meer

Eigenschappen Philips Signage Solutions D-line

49" Full HD LED-scherm (1920 x 1080p)
Uitstekend voor digitale signage
FailOver voor het afspelen van back-up media
Content afspelen vanuit intern geheugen
Eenvoudig beheer op afstand (CMND) en via de cloud
Inclusief WiFi en compatibel met Android apps
Geïntegreerde HTML5-browser
Inclusief mPCIe-, microSD-, microUSB- en USB-aansluiting
Werkt met 100 ~ 240V AC
Realtime controle m.b.v. schermafbeeldingen
Beeldformaat 16:9

Professioneel Full HD 49"inch LED-scherm

Geef diverse ruimtes in uw organisaties een toegevoegde waarde met een LED-scherm waarop continu belangrijke media-inhoud wordt getoond. Denk hierbij aan een digitale menukaart in een (bedrijfs)restaurant, een interne nieuwsvoorziening in een centrale ruimte of een nieuwsvoorziening voor bezoekers. De Philips 49BDL4050D/00 49" is het prefecte E-LED beeldscherm voor deze doeleinden. Het scherm bespaart zelfs tot 50% energie wanneer u de intensiteit van de achtergrondverlichting aanpast.

CMND: gebruiksvriendelijk platform voor schermbeheer

Binnen het platform CMND beheert u de content van één of meerdere beeldschermen. Binnen CMND & Create creëert u aansprekende content. Binnen CMND & Control past u scherminstellingen aan en configureert u meerdere schermen tegelijkertijd. Dit gelijktijdige aanpassen en configureren van uw beeldschermen komt van pas bij bijvoorbeeld videowanden of digitale menukaarten. CMND & Control beschikt ook over realtime schermbewaking en instelling- en software-updates vanaf een externe locatie.

Meer over CMNDContentbeheer via de cloud

Met de geïntegreerde HTML5-browser maakt uw scherm snel verbinding en kunt u uw content beheren via de cloud. Het beeldscherm toont uw liggende of staande inhoud in Full HD-resolutie. Ook is het mogelijk om content te streamen en het weer te geven in een Picture-in-picture-venster (PiP). Hiervoor hoeft het scherm alleen via WiFi of een RJ45-kabel met internet te worden verbonden, waarna u zelfgemaakte afspeellijsten kunt vertonen.

Media vanuit intern geheugen

Het 49"beeldscherm kan als het nodig is inhoud afspelen vanuit het intern geheugen. De media moet hiervoor geüpload worden naar het beeldscherm. Valt de verbinding een keer weg, dan speelt het scherm de geüploade media af vanuit het cachegeheugen. De mediapresentatie gaat op deze manier gewoon door, ook als de verbinding eens wegvalt.

Compatibel met Android apps

Het 49" Philips D-line scherm is compatibel met Android apps. Maak een keuze uit beschikbare Android-apps of sla uw eigen app op in het scherm. Vanuit de gekozen apps kunt u ook content tonen op het scherm. Met een planner bepaalt u wanneer bepaalde apps en geselecteerde content worden getoond.

FailOver als back-up

Het Signage Solutions D-Line-scherm beschikt over FailOver. Is er een probleem met de mediaspeler, dan schakelt het scherm over naar de back-up inhoud. Deze inhoud verkrijgt het scherm via de FailOver-aansluiting, die u naast de primaire mediatoevoer aansluit.

Beeldcontrole

Uw scherm is in gebruik en toont uw perfect gecreëerde content. Nu wilt u er wel van op aan kunnen dat het scherm de content blijft vertonen. Ter controle worden schermafbeeldingen gemaakt en opgeslagen op de FTP-server. Zo controleert u overal waar u bent de schermafbeeldingen en ziet u of de juiste content op uw scherm(en) wordt getoond.

Inhoud verpakking

  • Philips 49BDL4050D/00 E-LED scherm D-Line
  • Afstandsbediening
  • Batterijen voor afstandsbediening
  • RS232-kabel
  • AC-netsnoer
  • Snelstartgids


Vraag het onze expert!
Stefan de Boggende
Tel: 030 303 6701
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: 49BDL4050D/00
EAN: 8712581741297

Merk: Philips

Lees meerAlternatieven

Philips D-Line 55BDL4050D

Philips D-Line 55BDL4050D

55", 1080P, 450 nit, 24/7Levertijd 1 tot 3 werkdagen

1.289,00 excl. btw
1.559,69 incl. btw

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie