4.5/5
Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Blindshipping mogelijk
KommagoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVergadertelefonieVoipshopWifishopWiredshop
83605

Nureva Dual HDL300 Wit

Audioconferentiesysteem

5.499,00excl. btw

6.653,79incl. btw

Nureva Dual HDL300 Wit
Audioconferentiesysteem

5.499,00 excl. btw

6.653,79 incl. btw

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Klanten beoordelen KommaGo met een  4.5/5

Gratis verzending

Professioneel advies

20 jaar ervaring

Met twaalf microfoons en twee geoptimaliseerde speakers per audiobar dekt de Nureva Dual HDL300 volledige ruimtes tot 9,1 x 15,2 meter. De twee audiobars vormen samen met de connect module een perfect audioconferentiesysteem voor in grote vergaderruimtes, flexwerkruimtes en klaslokalen.

Eigenschappen Nureva Dual HDL300:

Audioconferentiesysteem voor grote ruimtes
Bestaat uit twee audiobars met elk 12 microfoons
Twee 20 Watt speakers per audiobar, Full duplex audio
Autokalibratie, echo cancellation, beamforming
Te voeden via PoE (ethernetkabel)
Inclusief connect module en afstandsbediening
Gratis cloudbeheer via Nureva Console

Audioconferentiesysteem voor grote ruimtes

Met de Nureva Dual HDL300 haalt u een professioneel vergadersysteem in huis voor audioconferenties in grote ruimtes. Het systeem bestaat uit twee audiobars en een connect module waarop u deze samen met uw computer aansluit. De Nureva Dual HDL300 is naadloos te integreren met populaire systemen van onder andere Lenovo, Barco, Poly, Logitech, SMART, Yealink en Lifesize. Ook werkt het geheel uitstekend met vergadersoftware zoals Microsoft Teams, Zoom, Cisco WebEx, GoToMeeting en Intel Unite.

Bekijk de Nureva Dual HDL300


Geavanceerde audio

Samenwerken klonk nog nooit zo goed als met de Nureva Dual HDL300 audiobars. De gepatenteerde Nureva Microphone Mist technologie zorgt voor heldere audio opnames, waar gesprekspartners op afstand van profiteren. Zelfs wanneer sprekers zich verspreid door de vergaderruimte bevinden, wordt het stemgeluid helder en zonder enig kwaliteitsverlies opgenomen. Om te zorgen dat alleen de sprekers te horen zijn, kunt u een pickup zone instellen. De audiobars zijn altijd geoptimaliseerd dankzij continue autokalibratie. U kunt dus gerust de inrichting of opstelling van de vergaderruimte naar wens veranderen; het systeem past zichzelf aan.


Beheer op afstand

Met Nureva Console houdt u alle touwtjes in handen. U beheert eenvoudig u al uw Nureva audiosystemen binnen één beveiligd dashboard in de cloud, waar u ook bent. Het maakt niet uit of u op kantoor werkt of vanaf thuis alles in de gaten houdt, als u maar een Mac of Windows computer bij de hand heeft.

Eenvoudige installatie

Het complete Nureva Dual HDL300 systeem is relatief eenvoudig te installeren. De twee audiobars worden elk met slechts twee schroeven en pluggen aan de muur bevestigt. Vervolgens sluit u de audiobars met ethernetkabels aan op de connect module. Ook verbindt u de Mac of Windows computer via een USB kabel met de module. De module wordt tot slot op stroom aangesloten.

Inhoud verpakking

  • 2x Nureva HDL300 audiobar (wit)
  • Connect module met montagebeugel
  • Afstandsbediening
  • USB kabel 2m
  • 2x Ethernetkabel 15m
  • Voedingskabel 2m
  • 2x AAA batterij
  • Handleiding

Specificaties

Merk Nureva
Artikelnummer Dual-HDL300-w

Alternatieven

Nureva Dual HDL300 Zwart

Audioconferentiesysteem

5.499,00excl. btw

6.653,79incl. btw

Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Meer informatie

Reviews

Veelgestelde vragen