Home - Nieuws - Slack voegt videobelfunctie toe
15-12-2016

Slack voegt videobelfunctie toe


Binnenkort is het mogelijk om videogesprekken te voeren met de zakelijke chat-app Slack. Slack voegt een videobelfunctie toe waarmee men zowel één-op-één gesprekken als groepsgesprekken kan voeren met collega’s. De nieuwe Slack update wordt een dezer dagen verwacht.Eerder dit jaar werd de Slack al uitgebreid met een audio-belfunctie, waarmee men kon telefoneren met collega’s. Daar komt nu dus videobellen bij voor zowel één-op-één als groepsgesprekken. De nieuwe functie is vooralsnog alleen beschikbaar voor Windows en Mac.

Alle Slack-gebruikers met een betaald abonnement kunnen straks groepsgesprekken voeren met maximaal 15 personen. Voor mensen die gebruikmaken van de gratis versie van Slack is de functie beperkt tot één-op-één gesprekken.

Een leuke feature van Slack videobellen is dat gebruikers tijdens het gesprek ook kunnen reageren met Emoji. Deze icoontjes zweven dan tijdelijk door het beeld.

Vergadertelefonie heeft een ruim assortiment aan webconference oplossingen die geschikt zijn voor videobellen. Bekijk de producten hier of neem contact op met onze productspecialisten. 
Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie