Home - Nieuws - Sennheiser breidt TeamConnect Wireless serie uit
14-02-2017

Sennheiser breidt TeamConnect Wireless serie uit


Sennheiser breidt de TeamConnect Wireless serie uit. Naast de Case Set en Tray set komt Sennheiser met een nieuw audiosysteem: de Tray-M Set. De set bestaat uit twee satellieten, waarvan één mastermodule. Met dit nieuwe draadloze audiosysteem vergadert u online in perfecte audiokwaliteit met maximaal 12 personen in dezelfde ruimte.
Sennheiser TeamConnect Wireless Tray-M Set

Over TeamConnect Wireless

De TeamConnect Wireless Case Set, Tray Set en Tray-M Set bestaan uit een master module en één of meerdere satellieten die door middel van een DECT-verbinding met elkaar in verbinding staan. De audiosystemen zijn ideaal voor zakelijke vergaderingen en zijn eenvoudig in gebruik door de intuïtieve touch bediening. De draadloze satellieten kunnen overal in een ruimte op maximaal 20 meter afstand worden geplaatst. Via Bluetooth verbindt u ze met uw eigen devices zoals een laptop, zodat u in perfecte geluidskwaliteit kunt vergaderen met de gesprekspartners in andere organisaties. Wilt u extra gesprekspartners toevoegen aan de vergadering, verbindt dan bijvoorbeeld uw smartphone aan de module, zodat een extra gesprekspartner via een telefoongesprek kan deelnemen aan de vergadering.
 

Interesse in de Sennheiser TeamConnect Wireless producten?

De producten uit de Sennheiser TeamConnect Wireless serie zijn vanaf nu verkrijgbaar bij vergadertelefonie.nl. Heeft u vragen over de producten, over ons assortiment Sennheiser producten of wilt u weten welke vergaderoplossing het beste bij uw situatie past? Neem dan contact op met onze productspecialisten via 030 669 1228 of info@vergadertelefonie.nl.
Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie