Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommagoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVergadertelefonieVoipshopWifishopWiredshop

Roze Poly Sync 20 ter ondersteuning van Breast Cancer Awareness Month

Ter ondersteuning van de Breast Cancer Awareness Month heeft Poly een roze Poly Sync 20 speakerphone op de markt gebracht. Deze wordt gedurende oktober (helaas alleen in de Verenigde Staten) verkocht zolang de voorraad strekt. Voor elke verkochte roze Poly Sync 20 doneert Poly 10 dollar aan de National Breast Cancer Foundation.
 

Donatie voor preventie en ondersteuning

Poly werkt samen met de foundation ter ondersteuning van hun strijd tegen borstkanker. Deze strijd richt zich op vroege opsporing, voorlichting en op ondersteunende diensten voor mensen die erdoor getroffen zijn.

"Als overlevende van borstkanker, ben ik er trots op om te werken voor een bedrijf dat dit doel ondersteunt en wil helpen het bewustzijn over borstkanker te vergroten", zegt Tamara Lane, directeur Product Marketing, Personal Solutions, Poly. "Ik ben er sterk van overtuigd dat vroege detectie de sleutel is om kanker te overleven en het initiatief van Poly zal fondsen werven die diensten ondersteunen voor degenen die door de ziekte zijn getroffen."

"Het idee om een ​​roze Poly Sync speakerphone te maken, begon met een suggestie van een medewerker en werd Poly's eerste speciaal gebouwde product", zegt Dave Shull, President en CEO van Poly. "Ik hoop dat onze inspanningen aandacht en financiering brengen voor het opsporen, behandelen en uiteindelijk voorkomen van borstkanker."
 
 

Poly Sync 20 speakerphone

De limited edition roze Poly Sync 20 speakerphone is exact hetzelfde product als de Poly Sync 20 USB-A; een speakerphone, muziekspeaker en smartphone oplader in één. Het compacte, gestroomlijnde ontwerp en de draagtas maken de speakerphone perfect voor gebruikers die veel onderweg zijn. Dit model is speciaal ontworpen om u overal verbonden te houden, waar u ook bent.

De Bluetooth en USB connectiviteitsopties bieden flexibiliteit. Daarnaast detecteren de intelligente microfoons gemakkelijk stemmen in de kamer, om een kraakheldere audiokwaliteit mogelijk te maken. De Poly Sync 20 is verkrijgbaar in verschillende modellen. Zo kunt u een Microsoft Teams certified model kiezen of een speakerphone die is gecertificeerd voor Zoom. Daarnaast is er een bekabelde variant beschikbaar en zijn er draadloze varianten met een USB-A of een USB-C dongle. Voor iedere werkomgeving dus een passende oplossing! Bekijk alle Poly Sync 20.
 

Meer informatie

Wilt u zelf doneren of ondersteuning bieden?
https://www.nationalbreastcancer.org/ (VS)
https://www.kwf.nl/ (NL)

Voor vragen over de Poly Sync 20 serie speakerphones kunt u terecht bij onze productspecialisten. Bel naar 030 669 1228 of stuur een e-mail naar info@vergadertelefonie.nl.