Home - Nieuws - Polycom RealPresence Group Serie krijgt Office 365 certificering
07-07-2017

Polycom RealPresence Group Serie krijgt Office 365 certificeringDe Polycom RealPresence Group serie is het eerste professionele videoconferencing systeem dat een Microsoft Office 365 certificering mag ontvangen. Met deze certificering hebben gebruikers van Polycom RealPresence Group meer mogelijkheden op het gebied van vergaderen én genieten zij van een verbeterde Skype for Business ervaring binnen hun Office 365 omgeving.

Wat houdt de Microsoft Office 365 certificering precies in?
  1. Een verbeterde gebruikerservaring. Eindgebruikers van de RealPresence Group Series krijgen te maken met een verbeterde gebruikerservaring. Niet alleen dankzij de hoge beeld- en geluidskwaliteit van Polycom, maar ook doordat de bekende Skype for Business gebruikersinterface en workflow hetzelfde blijven. Ook de integratie van Outlook, Active Directory en Contactpersonen is ongewijzigd.
  2. Support door Microsoft. Heeft u ondersteuning nodig bij het gebruik van Polycom RealPresence Group, dan kunt u altijd contact opnemen met Microsoft. Microsoft biedt namelijk standaard support aan gecertificeerde devices.
  3. Uitgebreid getest. Microsoft heeft de vergaderapparatuur uitvoerig getest om te verzekeren dat de gebruikerservaring optimaal is.
  4. Geen problemen bij software updates. Wanneer Microsoft een software update uitbrengt, blijft Polycom RealPresence Group gegarandeerd werken. Bij gebruik van een niet-gecertificeerd device heeft u deze garantie niet.
Polycom werkt al meer dan 14 jaar samen met Microsoft en heeft inmiddels meer dan 40 gecertificeerde devices op de markt gebracht die naadloos integreren met Skype for Business, Office 365, Microsoft Lync, Active Directory en Exchange.

Meer informatie

De Polycom RealPresence Group serie is ook verkrijgbaar op Vergadertelefonie. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment aan andere Polycom vergadersystemen. Bekijk het volledige Polycom assortiment of neem contact op met één van onze productspecialisten voor advies op maat. Bel met 030 669 1228 of stuur een e-mail naar info@vergadertelefonie.nl.
Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie