Home - Nieuws - Polycom producten geschikt voor Microsoft Teams
31-07-2018

Polycom producten geschikt voor Microsoft Teams


Naar verwachting zijn de Polycom Trio en Polycom MSR Skype Room System-oplossingen dit jaar al geschikt voor Microsoft Teams. Polycom, onderdeel van Plantronics, maakte eerder al bekend de samenwerkingsmogelijkheden uit te breiden. Het wordt dan mogelijk om met de genoemde Polycom producten Teams-vergaderingen te houden.

Polycom en Microsoft

Tijdens een videovergadering is het handig wanneer u zonder problemen content kunt delen. Dit maakt het samenwerken namelijk een stuk effici├źnter. Ook is het prettig om te weten dat uw vergaderoplossing toekomstbestendig is. Polycom werkt al jaren samen met Microsoft en het compatibel maken van de Polycom producten is de meest recente samenwerking tussen de twee organisaties. Hierdoor werken de Polycom producten uitstekend met Microsoft software en verlopen videoconferenties straks vlekkeloos. Lees meer over de samenwerking tussen Polycom en Microsoft (Teams).

Polycom MSR

Het Polycom MSR vergadersysteem is in meerdere varianten beschikbaar. Zo heeft u de keus uit een conferentieysteem voor kleine of middelgrote oplossingen en kunt u kiezen uit verschillende camera’s. Polycom MSR zijn geschikt voor Skype for Business en straks dus ook voor Microsoft Teams.

Polycom RealPresence Trio

Ook met de Polycom RealPresence Trio kunt u op eenvoudige wijze vergaderingen houden met gesprekspartners op andere locaties. Houd een audioconferentie of kies een pakket met camera, zodat anderen u ook kunnen zien.

Meer over het Polycom assortiment

Wilt u meer weten over het uitgebreide assortiment Polycom producten of over de compatibiliteit met Microsoft Teams? Neem dan contact op met de productspecialisten van Vergadertelefonie via de chat op de website, telefonisch via 030 669 1228 of per e-mail via info@vergadertelefonie.nl.
Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie