Home - Nieuws - Polycom breidt samenwerking uit voor Polycom Trio
26-03-2018

Polycom breidt samenwerking uit voor Polycom Trio


Polycom gaat intensiever samenwerken met Microsoft, Amazon Web Services, Zoom en Bluejeans om de mogelijkheden van het Polycom Trio vergadersysteem verder uit te breiden.

Het nieuws werd bekendgemaakt op het Enterprise Connect evenement. Door de nauwere samenwerking met Microsoft, Amazon Web Service (AWS), Zoom en Bluejeans wordt Polycom Trio verrijkt met nieuwe functies voor eindgebruikers. Mary McDowell, CEO van Polycom zegt hierover het volgende: “Het enthousiasme en het gebruik van klanten en partners van de Polycom Trio is groot. We zien echt een stijgend momentum, omdat Polycom-oplossingen vergaderingen productiever en aangenamer maken voor klanten. We zijn onze relaties met Microsoft, Amazon, Zoom en BlueJeans aan het uitbreiden, waardoor de Polycom Trio klanten de beste samenwerking op verschillende platforms garandeert.”

Een van de nieuwe functies is de ondersteuning van Microsoft Teams bij vergaderingen en het voeren van gesprekken via de Teams app voor smartphones. Daarnaast wordt het Trio-systeem geïntegreerd met Alexa van Amazon, waardoor alle opties van Alexa toegankelijk zijn vanaf Polycom Trio, zonder extra hardware.

De samenwerking met Bluejeans krijgt gestalte door de certificering van Polycom Trio voor het nieuwe vergaderplatform van BlueJeans. Dit betekent dat BlueJeans-gebruikers voortaan profiteren van de uitstekende geluidskwaliteit van Polycom Trio. Tot slot is Zoom de eerste videocommunicatie-aanbieder die zijn software inbouwt in Polycom-systemen. De Trio wordt hierdoor een alles-in-één speakerphone en controller voor ‘Zoom Rooms’, de videoconference software van Zoom.

De Polycom Trio systemen zijn ook verkrijgbaar op Vergadertelefonie, zoals de Polycom RealPresence Trio 8500 en de Polycom RealPresence Trio 8800. Neem voor meer informatie over deze vergadersystemen contact met ons op.
Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie