Home - Nieuws - Poly Sync 20 speakerphones vanaf nu verkrijgbaar bij KommaGo
11-01-2021

Poly Sync 20 speakerphones vanaf nu verkrijgbaar bij KommaGo


De Poly Sync 20 speakerphones zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Vergadertelefonie en KommaGo. Met een personal speakerphone uit de Sync 20 serie maakt u van iedere werkomgeving uw persoonlijke vergaderruimte. U voert levensechte gesprekken met collega’s en zakenpartners en luistert muziek in een buitengewoon professionele audiokwaliteit. De speakerphone focust op uw stem en onderdrukt echo en ruis uit de omgeving, zodat u tijdens uw audiovergaderingen goed verstaanbaar bent.
 

Bekijk de Poly Sync serie USB speakerphones

Vergaderen via Zoom of Microsoft Teams

U kunt kiezen uit de verschillende varianten van de Poly Sync 20 speakerphone. Maakt uw organisatie gebruik van Microsoft Teams, dan is het voor de hand liggend dat u een Teams certified model kiest. Deze gecertificeerde speakerphones werken namelijk naadloos samen met het bekende vergaderplatform. Maar het is ook mogelijk om te vergaderen via een Poly Sync 20 voor Zoom, als u deze applicatie regelmatig gebruikt.
 

Bekabeld of draadloos verbinden

De standaard Poly Sync 20 speakerphones sluit u bekabeld aan op een pc of laptop en verbindt u draadloos via Bluetooth met uw smartphone. Wilt u de speakerphone liever ook draadloos met uw pc of laptop verbinden? De Poly Sync 20+ uitvoeringen zijn hetzelfde als de Sync 20, maar worden geleverd met een USB-A of USB-C dongle. Hierdoor is ook een Bluetooth connectie met uw pc of laptop mogelijk.
 

Verkrijgbaar bij KommaGo

Wilt u ook soepel audiovergaderingen starten met behulp van een Poly Sync USB Bluetooth speakerphone? De Poly Sync 20 speakerphones zijn nu op voorraad bij Vergadertelefonie.nl (onderdeel van KommaGo). Neem voor vragen of meer informatie contact op met onze productspecialisten via telefoonnummer 030 669 1228 of stuur een e-mail naar info@vergadertelefonie.nl.
Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie