Home - Nieuws - Poly introduceert Poly Sync USB Bluetooth speakerphones
15-10-2020

Poly introduceert Poly Sync USB Bluetooth speakerphones


Poly introduceerde tijdens het virtuele Zoomtopia 2020 event een nieuwe serie USB/Bluetooth speakerphones onder de naam Poly Sync. De Poly Sync speakerphones maken van ieders werkruimte een vergaderruimte en zijn dan ook ontworpen met de hybride werkomgeving in gedachten. De speakerphones zijn perfect voor zowel thuiswerkers als voor personeel dat op kantoor aan de slag gaat.
  

Bekijk de Poly Sync serie USB speakerphones

   

Heldere gesprekken, eenvoudig in gebruik

De Poly Sync speakerphones kennen een consistente gebruikerservaring door de gehele serie heen. Uiteraard voert u heldere gesprekken en luistert u muziek in uitzonderlijke Poly audiokwaliteit. De intelligente microfoons detecteren stemgeluiden vanuit de omgeving, waardoor u duidelijk te verstaan bent voor gesprekspartners. De speakerphones zijn plug and play en bieden de mogelijkheid om uw smartphone op te laden. De Poly Sync 20 is het eerste product uit de familie die een Zoom certificering ontving.
 

Verkrijgbaar bij KommaGo

Wilt u ook gestroomlijnde vergaderingen houden met behulp van een Poly Sync USB Bluetooth speakerphone? Zodra de speakerphones op voorraad zijn, kunt u deze verkrijgen bij Vergadertelefonie.nl (onderdeel van KommaGo). Neem voor vragen of meer informatie contact op met onze productspecialisten via telefoonnummer +3130 669 1228 of stuur een e-mail naar info@vergadertelefonie.nl.
Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie