Home - Nieuws - Nieuwe producten en ontwikkelingen op de ISE 2018
26-02-2018

Nieuwe producten en ontwikkelingen op de ISE 2018


Begin februari 2018 vond de ISE (Integrated Systems Europe) plaats in de RAI Amsterdam. De productspecialisten van KommaGo namen er een kijkje en leerden talloze nieuwe producten kennen. Ook maakten ze nader kennis met interessante merken.
 
De belangrijkste nieuwtjes over vergaderoplossingen leest u hieronder. Interesse in een van onderstaande de producten? Bekijk ze online of vraag onze productspecialisten naar meer info of een offerte. Nieuwtjes over presentatieoplossingen vindt u op Presentatiestore.
 

Polycom: Audio- en videoconferentie systemen

Voor audiovergaderingen volstaat een vergadertelefoon zonder camera. De compacte Polycom VoxBox is dan ook mede dankzij het formaat een ideale vergadertelefoon voor onderweg en thuis. Natuurlijk is het Polycom assortiment breder en levert het merk ook video vergaderoplossingen zoals de MSR, geschikt voor de kleinere of middelgrote ruimtes. De Polycom RealPresence Trio is het beste van beide werelden. Het device is een vergadertelefoon voor audioconferenties, maar is uitbreidbaar tot een compleet systeem voor het houden van videoconferenties.
 

Logitech: All-in-one videoconferencing systemen

Logitech biedt prachtige alles-in-één systemen voor het houden van professionele videoconferenties in zowel kleinere als grotere vergaderruimtes. De Meet Up is geoptimaliseerd voor vergaderingen in de kleine ruimtes met maximaal 8 personen en voor vergaderingen tot 14 personen is er de Logitech GROUP. Het design van beide systemen past goed in een zakelijke omgeving.
 

Yealink: Vergaderoplossingen voor grotere conferenties

Wanneer een videoconferentie met een groot aantal locaties tegelijkertijd gehouden moet worden, levert Yealink dé oplossing. Naast de VC500 bracht Yealink namelijk ook de VC800 op de markt. En dit handige videoconferencing systeem is leverbaar met licenties voor vergaderingen t/m 8 locaties tegelijkertijd en t/m 16 locaties. Nieuw is het VC200 videosysteem, waar de productspecialisten kennis mee maakten op de ISE.
 

Yamaha: Professionele Revolabs vergadersystemen

Yamaha stond als de nieuwe eigenaar van Revolabs op de ISE. Het merk nam de Revolabs productlijn over en toonde op de ISE de YVC-1000MS USB speakerphone oplossing. De vergadertelefoon is vergelijkbaar met de YVC-1000, alleen is deze variant geoptimaliseerd voor Skype for Business. Ook biedt Yamaha het professionele CS-700 audio- en videoconferentie systeem in de vorm van een gebruiksvriendelijke, gestroomlijnde soundbar. Ideaal voor in stijlvolle omgevingen.
 

Grandstream: Totaaloplossingen voor conferenties

Videoconferenties of audiovergaderingen houden met meerdere locaties tegelijkertijd? De GAC2500 vergadertelefoon en GVC3200 videovergaderoplossing vormen samen een uitstekend totaalproduct om dit te realiseren. Beide devices hebben een Android besturingssysteem, waardoor het mogelijk is te vergaderen via applicaties als Skype for Business.
 

Lifesize Icon: Complete video- en audioconferencing systemen

Lifesize toonde de nieuwe Icon 450: een compleet video- en audioconferencing systeem waarmee vergaderingen met groepen van 3-5 personen gehouden worden. De vergaderoplossing komt niet alleen. Ook de vergaderoplossingen Icon 600 (5-12 personen) en Icon 800 (>12 personen) doen vanaf heden hun intrede in de vergaderruimtes.
 

Interesse in vergaderoplossingen?

Hebben bovenstaande producten uw interesse gewekt? Neem dan contact op met onze productspecialisten! Zij helpen u graag en denken met u mee over de beste oplossing voor in uw situatie. Bel naar 030 669 1228 of stuur een e-mail naar info@vergadertelefonie.nl.


Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie