Home - Nieuws - Logitech komt met nieuwe 4K webcam
09-02-2017

Logitech komt met nieuwe 4K webcam


Logitech komt met een 4K webcam die haarscherpe beelden maakt en geschikt is voor Skype for Business en Windows Hello. Door middel van de ingebouwde infraroodsensor kan de gebruiker inloggen met gezichtsherkenning via Windows Hello.Logitech Brio 4K Webcam

Hoge resolutie en meer specificaties

De Logitech Brio webcam maakt videobeelden met een maximale kijkhoek van 90° in hoge resoluties van maximaal 4K bij 30 fps. Digitaal is het mogelijk om 5 keer in te zoomen wanneer u bepaalde details beter wilt bekijken. Handig is dat hij met de meegeleverde clip op een beeldscherm kan worden geplaatst. De webcam is aan te sluiten op een computer of laptop via USB 2.0 of USB 3.0 en bevat zelf twee ingebouwde microfoons, zodat hij goede audio opnames maakt. Niet alleen de ideale webcam voor zakelijk gebruik, maar ook perfect voor (zakelijke) vloggers.
 

Verkrijgbaar bij Vergadertelefonie.nl

Wanneer de Logitech Brio verkrijgbaar is, is nog niet bekend. Zodra de 4K webcam leverbaar is, zal vergadertelefonie.nl deze aanbieden. Voor meer informatie over de Logitech webcam of over het gehele assortiment webcams van vergadertelefonie.nl kunt u contact opnemen via 030 669 1228 of info@vergadertelefonie.nl.
Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie