4.5/5
Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Blindshipping mogelijk
KommagoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVergadertelefonieVoipshopWifishopWiredshop

Logitech introduceert RoomMate en Rally Bar

Nu op afstand samenwerken met collega’s en vergaderen met zakenpartners redelijk doorsnee is, komt Logitech met een nieuwe lijn videoconferencing hardware. Deze lijn bestaat naast de Logitech RoomMate mini-pc uit twee alles-in-één videobars; de Logitech Rally Bar en Rally Bar Mini. Hiermee kunnen vergaderruimtes van elk formaat worden voorzien van een geschikte videoconferentie oplossing.
  

Logitech RoomMate

De Logitech RoomMate biedt voornamelijk uitkomst in de middelgrote tot grote vergaderruimtes. Op deze compacte mini-pc kan alle vergaderapparatuur eenvoudig worden aangesloten. Men hoeft dus geen externe laptop of grote pc te plaatsen om een videovergadering in uitstekende kwaliteit te houden. Het compacte apparaat ondersteunt Zoom Rooms en Microsoft Teams Rooms, zodat men via deze bekende applicaties kan vergaderen. De RoomMate ondersteunt Bluetooth en WiFi 5 en is voorzien van diverse aansluiting. Naast 1 HDMI ingang en 2 HDMI uitgangen voor displays, beschikt de box over 3 USB 3.0 Type-A poorten en 1 Gigabit ethernetpoort.
 
Logitech RoomMate complete mini-pc voor videovergaderen
 

Logitech Rally Bar

Met de Logitech Rally Bar alles-in-één videobar voor middelgrote ruimtes zijn videovergaderingen net zo natuurlijk en productief als face-to-face-samenwerkingen. Ook dit apparaat is voorzien van ingebouwde vergadertoepassingen zoals Zoom en Microsoft Teams Rooms, waardoor een externe computer of laptop niet nodig is. Het is echter wel mogelijk om de conferencebar via USB te koppelen met een pc. De camera van de Rally Bar biedt 4K beeldkwaliteit en kan tot 5 keer optisch en 3x digitaal zoomen. Ook blijft de camera gericht op de personen die aan het woord zijn. Uit de speakers komt krachtig, kamervullend geluid, zodat alles wat gesprekspartners vertellen woord voor woord verstaanbaar is.
 
Logitech Rally Bar alles-in-één 4K videobar voor middelgrote vergaderruimtes
 

Logitech Rally Bar Mini

De Logitech Rally Bar Mini is de eersteklas alles-in-één videobar voor kleine ruimtes. Dit apparaat is vergelijkbaar met de grotere variant, maar kent een klein aantal verschillen. Zo kan de camera 4x digitaal zoomen en bevat de conferencebar 2 ingebouwde speakers in plaats van drie. Dit doet echter niets af aan de audiokwaliteit en de 4K beeldkwaliteit, maar maakt de Rally Bar Mini een geschikte en betaalbare oplossing voor de kleinere (thuis)kantoren.
  
Logitech Rally Bar Mini alles-in-één 4K videobar voor kleine vergaderruimtes en thuiskantoren
 

Binnenkort verkrijgbaar bij Vergadertelefonie en KommaGo

De Logitech RoomMate. Rally Bar en Rally Bar Mini zijn binnenkort verkrijgbaar bij Vergadertelefonie en KommaGo. Voor advies over videoconferentie oplossingen kunt u terecht bij onze productspecialisten. Bel naar 030 669 1228 of stuur een e-mail naar info@vergadertelefonie.nl.