Home - Nieuws - Konftel Unite app, nog eenvoudiger videoconferenties starten
16-08-2016

Konftel Unite app, nog eenvoudiger videoconferenties starten


Stel u bent onderweg en wilt een telefonische meeting starten, dan is het natuurlijk lastig wanneer u eerst een 13-cijferige code in moet typen. Gelukkig hoeft dan niet langer dankzij de gratis Konftel Unite app voor uw smartphone of tablet. Conferenties starten kan voortaan met één druk op de knop.

One Touch Conferencing

Met de nieuwe Konftel Unite app maakt Konftel het starten van conferenties nog eenvoudiger. Met één druk op de knop joint u een meeting op afstand, dit heet ook wel One Touch Conferencing. Het maakt daarvoor niet uit welke meetingprogramma’s u gebruikt. Met de ‘Join the Phone’ knop begint u zelf met bellen en met ‘Join on Scopia’ komt u in een webconferentie terecht.

Een compleet overzicht

Met deze nieuwe conferentieapp ziet u voortaan al uw afspraken overzichtelijk bij elkaar. Selecteer de kalenders die u in deze app wilt integreren en alles wordt naast elkaar laten zien. Elke dag ziet u direct welke meetings, events en gesprekken er op het programma staan. En natuurlijk krijgt u daar een reminder van indien gewenst.

Konftel Unite app

Notities opslaan

Wanneer u onderweg bent is het niet altijd gemakkelijk om aantekeningen te maken. Met de Konftel Unite app is dit niet langer een probleem. U maakt eenvoudig tekst- of audionotities. Na de meeting selecteert u de personen die de notities dienen te ontvangen en zij ontvangen deze snel in de mail.

Best mogelijke audiokwaliteit

De Konftel Unite app maakt het mogelijk om voortaan via uw smartphone of tablet deel te nemen aan audioconferenties, maar het levert natuurlijk niet dezelfde geluidskwaliteit op als een speakerphone. Combineer de app daarom via Bluetooth met bijvoorbeeld de Konftel Ego of de Konftel 55Wx en geniet van audioconference zoals het bedoeld is.
Konftel Ego

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie