Home - Nieuws - Konftel toestellen gecertificeerd voor Unify en Alcatel Lucent
07-02-2017

Konftel toestellen gecertificeerd voor Unify en Alcatel Lucent


Diverse Konftel vergadertelefoons zijn onlangs gecertificeerd voor Unify en Alcatel Lucent. De certificering betekent dat deze toestellen nu naadloos werken met het Unify en Alcatel PBX communicatieplatform en alle functies dus ondersteund worden. Konftel is officieel Unify Advanced Partner en maakt deel uit van het Alcatel Business Partner Program.

                   
 

Hieronder een overzicht van de gecertificeerde toestellen:

Konftel 300IP
De Konftel 300IP is een stijlvolle vergadertelefoon met HD audio. Het toestel is aan te sluiten op een vaste telefoon en biedt de mogelijkheid om gsprekken op te nemen op een SD-kaart. Voeg maximaal 4 externe gesprekspartners toe voor 5-weg groepscommunicatie. Dit toestel is gecertificeerd voor zowel Unify als Alcatel Lucent.
 
Konftel 300Wx
De Konftel 300Wx is de draadloze variant van de Konftel 300IP. Het toestel werkt via DECT en kan via USB worden aangesloten op uw pc. De oplaadbare batterij biedt maar liefst 60 uur aan spreektijd. De Konftel 300Wx is gecertificeerd voor Alcatel Lucent.
 
Konftel 55Wx
Met de Konftel 55Wx vergadertelefoon gaat het opzetten van een professionele videoconferentie zeer eenvoudig. Het toestel beschikt over Bluetooth functie en is aan te sluiten op uw bureautelefoon, computer of smartphone. De OmniSound technologie zorgt voor een verbluffende geluidskwaliteit. Dit toestel is gecertificeerd voor Unify.
Meer informatie
Vergadertelefonie heeft een ruim assortiment aan Konftel vergadertelefoons. Deze producten zijn echte aanraders op het gebied van audioconferentie. Bekijk het volledige Konftel assortiment of neem contact op met één van onze productspecialisten. Zij beantwoorden uw vragen en bieden advies op maat. Bel met 030 669 1228 of info@vergadertelefonie.nl
Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie