Home - Nieuws - Gesprekken opnemen mogelijk met Skype 8.0
17-07-2018

Gesprekken opnemen mogelijk met Skype 8.0


Skype 8.0 is vanaf nu beschikbaar. Met de komst van de nieuwste release van Skype kunnen gebruikers audio- en videogesprekken voortaan opnemen. Ook zijn de chat- en conferencingmogelijkheden uitgebreid.

De nieuwste versie van Skype is verrijkt met nieuwe functies. Een van de belangrijkste is de opnamefunctie voor het opnemen van zowel audio- als videogesprekken, zonder extra plugins te hoeven installeren. Erg handig wanneer u een gesprek wilt bewaren of terug wilt kunnen luisteren. Om te voorkomen dat er stiekem opnames wordt gemaakt, krijgt de gesprekspartner krijgt altijd een melding als er een opname wordt gestart. Daarnaast is het mogelijk om versleutelde privégesprekken en groepsgesprekken tot 24 deelnemers starten.

In de chatfunctie is ook het een en ander veranderd. Zit u bijvoorbeeld in een groepsgesprek en wilt u een bericht aan een specifieke deelnemer richten? Dit kan worden aangeven middels het @-teken, gevolgd door de naam van de persoon die u wilt aanspreken. Ook is binnenkort te zien of een bericht al is gelezen en kunnen bestanden tot 300 MB gedeeld worden. Er is een mediagalerij toegevoegd waar alle gedeelde bestanden binnen een chat gemakkelijk terug te vinden zijn.

Skype 8.0 is de opvolger van de huidige versie die vanaf september niet meer wordt ondersteund.  Alle gebruikers worden geacht voor 1 september te upgraden naar de nieuwste versie.

Op Vergadertelefonie vindt u diverse oplossingen die speciaal bedoeld zijn voor het voeren van gesprekken en vergaderingen via Skype (for Business). Bekijk de producten hier of neem contact met ons op voor meer informatie.
Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie