Home - Nieuws - Files vermijden? Start met videobellen!
24-11-2017

Files vermijden? Start met videobellen!


Het record van de drukste file van het jaar werd afgelopen week twee achtereenvolgende dagen verbroken. Lang in de file staan betekent later op het werk aankomen, ergernis en misschien zelfs wel het missen van afspraken. Niet echt zaken waar u op zit te wachten, dus is het tijd om daar iets aan te veranderen.

Vermijd de file, start met videobellen!

Bent u de files zat en kunt u uw tijd beter gebruiken? Start dan met videobellen! Met videoconferenties kunt u real-time vergaderen met meerdere collega’s op verschillende locaties. Door middel van de juiste apparatuur ziet u elkaar en verstaat u elkaar goed, waardoor een videoconferentie niet verschilt van een face-to-face afspraak. Zo kunt u vanuit huis werken of ’s ochtends thuis opstarten om vervolgens later op de dag nog naar het werk te vertrekken.

Videoconferencing apparatuur

Op Vergadertelefonie.nl vindt u een compleet assortiment aan videoconferencing apparatuur van A-merken als Lifesize, Polycom en Logitech. Vergaderen via Skype for Business behoort tot één van de vele mogelijkheden. Diverse systemen uit het aanbod kunnen desgewenst door KommaGo in uw eigen omgeving gedemonstreerd worden.

Videobellen iets voor uw organisatie of voor u als ZZP'er?

Heeft u interesse in videobellen of wilt u meer informatie? Vraag dan nu gratis een demonstratie aan of ga in gesprek met onze specialisten om te kijken hoe u kunt besparen op geld en kostbare tijd. Neem contact op via 030 669 1228 of stuur een e-mail naar info@vergadertelefonie.nl. De specialisten van KommaGo staan voor u klaar en geven u graag een passend en vrijblijvend advies.
Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie