Home - Nieuws - ClearOne verwerft patent voor unieke microfoontechnologie
25-07-2016

ClearOne verwerft patent voor unieke microfoontechnologie


Het Amerikaanse ClearOne, specialist in audio- en videocommunicatieoplossingen, heeft een patent verworven voor haar unieke beamforming technologie voor microfoons. Met dit patent versterkt ClearOne haar positie op de markt.

Beamforming technologie

De innovatieve beamforming technologie zorgt ervoor dat audiosignalen, door meerdere microfoons tegelijk, worden gebundeld in een banddoorlatende frequentie. En dat terwijl er minstens één microfoon op dat moment wordt gebruikt om ook lagere frequenties op te pikken. Hierdoor is de apparatuur van ClearOne beter in staat om ook te reageren op lage frequenties en dat met minder microfoons. Het resultaat is dat communicatie nog vloeiender verloopt.

ClearOne assortiment

Vergadertelefonie heeft een ruim assortiment aan ClearOne oplossingen. Deze producten zijn absolute toppers op het gebied van audio- en videoconferentie. Bekijk het volledige ClearOne assortiment of neem contact op met één van onze productspecialisten. Zij beantwoorden uw vragen of bieden advies op maat. Bel met 030 669 1228 of info@vergadertelefonie.nl.
Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie