Home - Nieuws - Bose Videobar VB1 voorradig
07-04-2021

Bose Videobar VB1 voorradig


Eersteklas audio en video zijn onmisbaar tijdens online vergaderingen. Of u nu zakelijke meetings heeft via Microsoft Teams, Zoom, Google Meet of een ander Unified Communications platform; met de Bose Videobar VB1 haalt u er alles uit wat erin zit! De alles-in-één USB videoconference bar voor kleine tot middelgrote vergaderruimtes levert kristalhelder 4K UHD beeld en zorgt met Bose audio voor optimale verstaanbaarheid. Verbind met slechts één kabel en beheer via de Work management app.
 
   
 

Alles-in-één videobar

De Bose Videobar VB1 bevat een 4K UHD videocamera met autoframing die haarscherpe beelden levert. Zo worden de presentator, het whiteboard, een flipchart of andere belangrijke objecten duidelijk gezien en begrepen. Door het scherpe beeld lijkt het net of men zich in dezelfde ruimte bevindt. Naast de uitstekende camera maakt ook natural voice pick-up de online gesprekken levensechter. De zes beam-steering microfoons focussen zich automatisch op stemgeluid en onderdrukken ruis, zodat men vanaf elke plek in de vergaderruimte perfect te verstaan is en natuurlijk klinkt.

 
Bose Videobar VB1
 
Bekijk de professionele 4K USB conference bar >
 

Eenvoudige installatie en configuratie

Vergeet de wirwar aan AV-kabels; de Bose Videobar VB1 wordt namelijk met slechts één USB-kabel aangesloten. Daarnaast kan de videobar met de meegeleverde tafelstandaard op bijvoorbeeld de vergadertafel geplaatst worden of met de wandmontagekit aan de muur worden bevestigd. Na plaatsing configureert u de VB1 gemakkelijk met de Bose Work Configuration software via uw webbrowser of in de Work Configuration app.
  

Makkelijk te bedienen en te beheren

De Bose Work Management app op een Android of iOS smartphone biedt volledige controle over de Bose Videobar VB1. U past gemakkelijk volume-instelling aan, dempt de microfoon en draait, kantelt of zoomt de camera naar wens. Muziek streamen naar de videobar via Bluetooth behoort ook tot de opties. De management app biedt de mogelijkheid om op afstand één of meerdere videobars tegelijkertijd te beheren. Bekijk de realtime status, wijzig instellingen en onderneem actie indien nodig.
 

Ook kwalitatief vergaderen?

Wilt u ook online zakelijke meetings houden in eersteklas audio- en videokwaliteit? Bekijk dan de Bose Videobar VB1 of neem contact op met onze productspecialisten voor meer informatie. Bel naar 030 669 1228 of stuur een e-mail naar info@vergadertelefonie.nl.
Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie