Home - Nieuws - 2019

13-12-2019

Aangepaste verzend- en openingstijden rond de feestdagenRond de feestdagen hanteert KommaGo aangepaste openingstijden. De levertijd van bestellingen uit onze webshops kan hierdoor langer zijn dan u normaal gesproken van ons gewend bent.
 
Bestelt u een voorradig product op:
Uw bestelling wordt geleverd* vanaf:
Dinsdag 24 december voor 16:00 uur
Vrijdag 27 december
Dinsdag 24 december na 16:00 uur
Zaterdag 28 december
Woensdag 25 december
Zaterdag 28 december
Donderdag 26 december
Zaterdag 28 december
Vrijdag 27 december voor 21:00 uur
Zaterdag 28 december
Vrijdag 27 december na 21:00 uur
Dinsdag 31 december
Zaterdag 28 december
Dinsdag 31 december
Zondag 29 december
Dinsdag 31 december
Maandag 30 december voor 21:00 uur
Dinsdag 31 december
Maandag 30 december na 21:00 uur
Donderdag 2 januari
Dinsdag 31 december voor 16:00 uur
Donderdag 2 januari
Dinsdag 31 december na 16:00 uur
Vrijdag 3 januari
Woensdag 1 januari
Vrijdag 3 januari
Donderdag 2 januari voor 21:00 uur
Vrijdag 3 januari

 * KommaGo verstuurt de pakketten op tijd om dit moment van levering waar te kunnen maken. Wij kunnen echter geen garantie geven dat het pakket door de koeriersdienst op tijd wordt afgeleverd. Hier hebben wij geen controle over.

Gesloten

KommaGo is 25 en 26 december 2019 en 1 januari 2020 gesloten. U kunt op deze dagen dus geen bezoek brengen aan onze showroom. Tussen de feestdagen door (m.u.v. de weekenden) en in het nieuwe jaar zijn wij u uiteraard weer graag van dienst. Voor nu alvast fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar toegewenst!


21-01-2019

Verhinderd door sneeuwval of file? Start met videobellen!

Dinsdag 11 januari wordt er sneeuw verwacht in Nederland. Nu is er voor u wellicht niets aan de hand, maar het is ook mogelijk dat er hinder en files ontstaan en dat u uw werk niet (tijdig) kunt bereiken. Dit kan voor ergernis zorgen en misschien mist u zelfs belangrijke afspraken. Dát is niet nodig; start met videobellen!
 

Mis geen afspraak, start met videobellen

Bent u verhinderd door weersomstandigheden of bent u überhaupt de lange dagelijkse files zat? U gebruikt uw tijd efficiënter wanneer u start met videobellen! Met videoconferenties kunt u real-time vergaderen met één of meerdere collega’s op verschillende locaties. Door middel van de juiste apparatuur ziet u elkaar duidelijk en verstaat u elkaar goed, waardoor een videoconferentie nauwelijks verschilt van een face-to-face afspraak. Zo kunt u vanuit huis werken of ’s ochtends thuis opstarten om vervolgens later op de dag nog naar het werk te vertrekken.
 

Videoconferencing apparatuur

Bij KommaGo en Vergadertelefonie vindt u een compleet assortiment aan videoconferencing apparatuur van A-merken als Lifesize, Polycom en Logitech. Vergaderen via Skype for Business behoort tot één van de vele mogelijkheden. Diverse systemen uit het aanbod kunnen desgewenst door KommaGo in uw eigen omgeving gedemonstreerd worden.
 

Aanraders voor thuisgebruik

Onderstaande videoconferentiesystemen zijn geschikt om te gebruiken in combinatie met uw laptop. De ideale oplossing wanneer u de deur niet uit kunt, maar ook uw afspraak niet mag missen.
 
AMX Acendo Vibe
 
Logitech Group
 
Polycom Eagle Eye Mini + Voxbox
AMX Acendo Vibe bij KommaGo
Logitech Group bij KommaGo
Polycom Eagle Eye Mini en Voxbox bij KommaGo
  • JBL soundbar met ongekend geluid
  • Full HD camera met 110° kijkhoek​
  • HDMI, USB en Bluetooth
  • All-in-One video conferencing systeem
  • Full HD camera met 90° kijkhoek​
  • Bluetooth, Skype for Business
  • Compacte vergadertelefoon
  • Full HD camera met 73.3° kijkhoek​
  • Bluetooth en USB
 

Videobellen iets voor uw organisatie of voor u als ZZP'er?

Heeft u interesse in videobellen of wilt u meer informatie? Vraag dan nu gratis een demonstratie aan of ga in gesprek met onze specialisten om te kijken hoe u kunt besparen op geld en kostbare tijd. Neem contact op via 030 669 1228 of stuur een e-mail naar info@vergadertelefonie.nl. De specialisten van KommaGo staan voor u klaar en geven u graag een passend en vrijblijvend advies.


04-01-2019

Lifesize komt met het eerste 4K videoconferentiesysteem

Lifesize brengt het eerste 4K UHD videoconferentiesysteem op de markt. De Lifesize Icon 700 biedt ongekende beeldkwaliteit voor een levensechte ervaring. U merkt vrijwel geen verschil tussen een real life vergadering of een videovergadering met deze kwalitatieve conferentie-oplossing. Dus vergeet de tijd die u kwijt bent met urenlange reizen, bespaar kosten en vergader moeiteloos op afstand met partners wereldwijd.
 
Lifesize Icon 700
 

Gedetailleerde 4K UHD video en kwalitatieve audio

De PTZ-camera van de Lifesize Icon 700 zoomt tot wel 20 keer in, waardoor elke deelnemer duidelijk in beeld kan worden gebracht. Ook kunt u producten hierdoor gedetailleerd aan gesprekspartners tonen. Naast een professionele 4K UHD resolutie camera beschikt de Icon 700 over kwalitatieve Opus audio, wat is geoptimaliseerd voor spraak en kunt u twee 4K displays aansluiten voor een immersieve ervaring.
 

Lifesize Icon 700 verkrijgbaar bij KommaGo

De Lifesize Icon 700 is verkrijgbaar op Vergadertelefonie.nl en Kommago.nl. Om zorgeloos gebruik te kunnen maken van uw Lifesize videoconferentiesysteem is een servicecontract noodzakelijk. Voor meer informatie over dit servicecontract en over het Lifesize Icon 700 videoconferentiesysteem kunt u ons bereiken via de chat op de websites, telefonisch via 030 669 1228 of per e-mail via info@vergadertelefonie.nl. Onze productspecialisten helpen u graag!

Bekijk de Lifesize Icon 700:
 

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie