Home - Nieuws - 2017

21-12-2017

Aangepaste verzend- en openingstijden rond de feestdagenRond de feestdagen hanteert KommaGo aangepaste openingstijden. De levertijd van bestellingen uit onze webshops kan hierdoor langer zijn dan u normaal gesproken van ons gewend bent.
 
Bestelt u een voorradig product op:

- vrijdag 22 december vóór 21:00 uur?
  Uw bestelling wordt zaterdag 23 december nog geleverd.*
 
- vrijdag 22 december na 21:00 uur?
   Uw bestelling wordt donderdag 28 december geleverd.*
 
- zaterdag 30 december?
   Bestellingen worden vanaf woensdag 3 januari weer geleverd.*
 
Gesloten
KommaGo is van 24 t/m 26 december, 31 december en 1 januari gesloten. U kunt op deze dagen dus geen bezoek brengen aan onze showroom. Tussen de feestdagen door en in het nieuwe jaar zijn wij u uiteraard weer graag van dienst. Voor nu alvast fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar toegewenst!

* KommaGo verstuurt de pakketten op tijd om dit moment van levering waar te kunnen maken. Wij kunnen echter geen garantie geven dat het pakket door de koeriersdienst op tijd wordt afgeleverd. Hier hebben wij geen controle over.
 


24-11-2017

Files vermijden? Start met videobellen!

Het record van de drukste file van het jaar werd afgelopen week twee achtereenvolgende dagen verbroken. Lang in de file staan betekent later op het werk aankomen, ergernis en misschien zelfs wel het missen van afspraken. Niet echt zaken waar u op zit te wachten, dus is het tijd om daar iets aan te veranderen.

Vermijd de file, start met videobellen!

Bent u de files zat en kunt u uw tijd beter gebruiken? Start dan met videobellen! Met videoconferenties kunt u real-time vergaderen met meerdere collega’s op verschillende locaties. Door middel van de juiste apparatuur ziet u elkaar en verstaat u elkaar goed, waardoor een videoconferentie niet verschilt van een face-to-face afspraak. Zo kunt u vanuit huis werken of ’s ochtends thuis opstarten om vervolgens later op de dag nog naar het werk te vertrekken.

Videoconferencing apparatuur

Op Vergadertelefonie.nl vindt u een compleet assortiment aan videoconferencing apparatuur van A-merken als Lifesize, Polycom en Logitech. Vergaderen via Skype for Business behoort tot één van de vele mogelijkheden. Diverse systemen uit het aanbod kunnen desgewenst door KommaGo in uw eigen omgeving gedemonstreerd worden.

Videobellen iets voor uw organisatie of voor u als ZZP'er?

Heeft u interesse in videobellen of wilt u meer informatie? Vraag dan nu gratis een demonstratie aan of ga in gesprek met onze specialisten om te kijken hoe u kunt besparen op geld en kostbare tijd. Neem contact op via 030 669 1228 of stuur een e-mail naar info@vergadertelefonie.nl. De specialisten van KommaGo staan voor u klaar en geven u graag een passend en vrijblijvend advies.


07-07-2017

Polycom RealPresence Group Serie krijgt Office 365 certificering


De Polycom RealPresence Group serie is het eerste professionele videoconferencing systeem dat een Microsoft Office 365 certificering mag ontvangen. Met deze certificering hebben gebruikers van Polycom RealPresence Group meer mogelijkheden op het gebied van vergaderen én genieten zij van een verbeterde Skype for Business ervaring binnen hun Office 365 omgeving.

Wat houdt de Microsoft Office 365 certificering precies in?
  1. Een verbeterde gebruikerservaring. Eindgebruikers van de RealPresence Group Series krijgen te maken met een verbeterde gebruikerservaring. Niet alleen dankzij de hoge beeld- en geluidskwaliteit van Polycom, maar ook doordat de bekende Skype for Business gebruikersinterface en workflow hetzelfde blijven. Ook de integratie van Outlook, Active Directory en Contactpersonen is ongewijzigd.
  2. Support door Microsoft. Heeft u ondersteuning nodig bij het gebruik van Polycom RealPresence Group, dan kunt u altijd contact opnemen met Microsoft. Microsoft biedt namelijk standaard support aan gecertificeerde devices.
  3. Uitgebreid getest. Microsoft heeft de vergaderapparatuur uitvoerig getest om te verzekeren dat de gebruikerservaring optimaal is.
  4. Geen problemen bij software updates. Wanneer Microsoft een software update uitbrengt, blijft Polycom RealPresence Group gegarandeerd werken. Bij gebruik van een niet-gecertificeerd device heeft u deze garantie niet.
Polycom werkt al meer dan 14 jaar samen met Microsoft en heeft inmiddels meer dan 40 gecertificeerde devices op de markt gebracht die naadloos integreren met Skype for Business, Office 365, Microsoft Lync, Active Directory en Exchange.

Meer informatie

De Polycom RealPresence Group serie is ook verkrijgbaar op Vergadertelefonie. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment aan andere Polycom vergadersystemen. Bekijk het volledige Polycom assortiment of neem contact op met één van onze productspecialisten voor advies op maat. Bel met 030 669 1228 of stuur een e-mail naar info@vergadertelefonie.nl.


03-05-2017

Revolabs Yamaha CS-700 binnenkort verkrijgbaar bij vergadertelefonie.nl

Revolabs Yamaha CS-700
 
Revolabs presenteert een nieuw audio- en videoconferentiesysteem: de Yamaha CS-700 (vanaf zomer 2017 verkrijgbaar). Audio en video komen samen in één device dat aan de wand wordt gemonteerd. Een sterke microfoon en HD video opnames zorgen voor een vlot verlopende conference call.

Diverse functionaliteiten

De Yamaha CS-700 bevat een sterke microfoon en een camera met een brede kijkhoek van 120°. Zo is iedereen te zien en te verstaan door de gesprekspartners tijdens een conference call. Doordat het systeem aan de muur hangt, bespaart hij ruimte in kleine vergaderruimtes en zijn vele kabels op tafel verleden tijd. Daarnaast is er nog een voordeel voor de beheerders: het systeem is los én in groepen te configureren en kan op afstand worden gemonitord.
Revolabs Yamaha CS-700 Revolabs Yamaha CS-700

Binnenkort verkrijgbaar bij vergadertelefonie.nl

Het Yamaha CS-700 audio- en videoconferentiesysteem is binnenkort verkrijgbaar bij vergadertelefonie.nl. Wilt u meer informatie over het systeem, bent u geïnteresseerd in andere audio- en/of videoconferentiesystemen of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de productspecialisten via 030 669 1228 of info@vergadertelefonie.nl.


14-02-2017

Sennheiser breidt TeamConnect Wireless serie uit

Sennheiser breidt de TeamConnect Wireless serie uit. Naast de Case Set en Tray set komt Sennheiser met een nieuw audiosysteem: de Tray-M Set. De set bestaat uit twee satellieten, waarvan één mastermodule. Met dit nieuwe draadloze audiosysteem vergadert u online in perfecte audiokwaliteit met maximaal 12 personen in dezelfde ruimte.
Sennheiser TeamConnect Wireless Tray-M Set

Over TeamConnect Wireless

De TeamConnect Wireless Case Set, Tray Set en Tray-M Set bestaan uit een master module en één of meerdere satellieten die door middel van een DECT-verbinding met elkaar in verbinding staan. De audiosystemen zijn ideaal voor zakelijke vergaderingen en zijn eenvoudig in gebruik door de intuïtieve touch bediening. De draadloze satellieten kunnen overal in een ruimte op maximaal 20 meter afstand worden geplaatst. Via Bluetooth verbindt u ze met uw eigen devices zoals een laptop, zodat u in perfecte geluidskwaliteit kunt vergaderen met de gesprekspartners in andere organisaties. Wilt u extra gesprekspartners toevoegen aan de vergadering, verbindt dan bijvoorbeeld uw smartphone aan de module, zodat een extra gesprekspartner via een telefoongesprek kan deelnemen aan de vergadering.
 

Interesse in de Sennheiser TeamConnect Wireless producten?

De producten uit de Sennheiser TeamConnect Wireless serie zijn vanaf nu verkrijgbaar bij vergadertelefonie.nl. Heeft u vragen over de producten, over ons assortiment Sennheiser producten of wilt u weten welke vergaderoplossing het beste bij uw situatie past? Neem dan contact op met onze productspecialisten via 030 669 1228 of info@vergadertelefonie.nl.


09-02-2017

Logitech komt met nieuwe 4K webcam

Logitech komt met een 4K webcam die haarscherpe beelden maakt en geschikt is voor Skype for Business en Windows Hello. Door middel van de ingebouwde infraroodsensor kan de gebruiker inloggen met gezichtsherkenning via Windows Hello.Logitech Brio 4K Webcam

Hoge resolutie en meer specificaties

De Logitech Brio webcam maakt videobeelden met een maximale kijkhoek van 90° in hoge resoluties van maximaal 4K bij 30 fps. Digitaal is het mogelijk om 5 keer in te zoomen wanneer u bepaalde details beter wilt bekijken. Handig is dat hij met de meegeleverde clip op een beeldscherm kan worden geplaatst. De webcam is aan te sluiten op een computer of laptop via USB 2.0 of USB 3.0 en bevat zelf twee ingebouwde microfoons, zodat hij goede audio opnames maakt. Niet alleen de ideale webcam voor zakelijk gebruik, maar ook perfect voor (zakelijke) vloggers.
 

Verkrijgbaar bij Vergadertelefonie.nl

Wanneer de Logitech Brio verkrijgbaar is, is nog niet bekend. Zodra de 4K webcam leverbaar is, zal vergadertelefonie.nl deze aanbieden. Voor meer informatie over de Logitech webcam of over het gehele assortiment webcams van vergadertelefonie.nl kunt u contact opnemen via 030 669 1228 of info@vergadertelefonie.nl.


07-02-2017

Konftel toestellen gecertificeerd voor Unify en Alcatel Lucent

Diverse Konftel vergadertelefoons zijn onlangs gecertificeerd voor Unify en Alcatel Lucent. De certificering betekent dat deze toestellen nu naadloos werken met het Unify en Alcatel PBX communicatieplatform en alle functies dus ondersteund worden. Konftel is officieel Unify Advanced Partner en maakt deel uit van het Alcatel Business Partner Program.

                   
 

Hieronder een overzicht van de gecertificeerde toestellen:

Konftel 300IP
De Konftel 300IP is een stijlvolle vergadertelefoon met HD audio. Het toestel is aan te sluiten op een vaste telefoon en biedt de mogelijkheid om gsprekken op te nemen op een SD-kaart. Voeg maximaal 4 externe gesprekspartners toe voor 5-weg groepscommunicatie. Dit toestel is gecertificeerd voor zowel Unify als Alcatel Lucent.
 
Konftel 300Wx
De Konftel 300Wx is de draadloze variant van de Konftel 300IP. Het toestel werkt via DECT en kan via USB worden aangesloten op uw pc. De oplaadbare batterij biedt maar liefst 60 uur aan spreektijd. De Konftel 300Wx is gecertificeerd voor Alcatel Lucent.
 
Konftel 55Wx
Met de Konftel 55Wx vergadertelefoon gaat het opzetten van een professionele videoconferentie zeer eenvoudig. Het toestel beschikt over Bluetooth functie en is aan te sluiten op uw bureautelefoon, computer of smartphone. De OmniSound technologie zorgt voor een verbluffende geluidskwaliteit. Dit toestel is gecertificeerd voor Unify.
Meer informatie
Vergadertelefonie heeft een ruim assortiment aan Konftel vergadertelefoons. Deze producten zijn echte aanraders op het gebied van audioconferentie. Bekijk het volledige Konftel assortiment of neem contact op met één van onze productspecialisten. Zij beantwoorden uw vragen en bieden advies op maat. Bel met 030 669 1228 of info@vergadertelefonie.nlService

Contact

Bestelproces

Algemene informatie