Home - Nieuws - 2014

22-12-2014

KommaGo wenst u fijne feestdagen

Graag willen wij u bedanken voor uw vertrouwen in 2014. Het afgelopen jaar hebben wij ernaar gestreefd om techniek toegankelijk te maken. Als uw leverancier voor technische oplossingen staat KommaGo ook in 2015 voor u klaar om samen met u technische projecten tot een succes te maken.

 

“KommaGo wenst u prettige feestdagen en een inspirerend en succesvol 2015!"
Openingstijden tijdens de feestdagen

Tijdens de laatste dagen van het jaar zijn wij tijdens kerst en nieuwjaarsdag gesloten. Op 24 en 31 december zijn wij tot 15.00 uur geopend. Tot 15.00 uur kunt u uw bestelling plaatsen, deze wordt dezelfde dag nog verstuurd. Bekijk hieronder het overzicht van onze openingstijden rond de feestdagen.

  • 24 december tot 15.00 uur bestellen; levering 27 of 29 december
  • 25 december gesloten
  • 26 december gesloten
  • 31 december tot 15.00 uur bestellen; levering 2 januari
  • 1 januari gesloten


Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via info@kommago.nl en 030 65 85 127. Op 24 en 31 december zijn wij tot 15.00 uur telefonisch bereikbaar. 
16-12-2014

Skype begint met live vertalen van gesprekken

Microsoft heeft maandag een testversie van Skype Translator uitgebracht, een tool om realtime gesprekken te vertalen. De tool is voorlopig alleen beschikbaar voor Engels en Spaans, maar Microsoft heeft aangegeven dat er in de toekomst zo veel mogelijk talen zullen volgen. Voor het vertalen van chatgesprekken ondersteunt Skype Translator wel al ruim veertig verschillende talen.

Eerder dit jaar kondigde Microsoft op een conferentie al de komst van Skype Translator aan. Hierbij werd een gesprek getoond tussen een Duitssprekende en een Engelssprekende medewerker. De software was in staat de opgevangen woorden om te zetten van de ene naar de andere taal en die vervolgens weer uit te spreken.

Skype Translator is nu alleen nog te gebruiken door Windows 8.1-gebruikers die zich op de website van Microsoft hebben aangemeld voor de testversie.  Het is nog niet bekend wanneer de vertaaltool voor alle Skype-gebruikers beschikbaar is.

Goede audiokwaliteit is uiteraard een belangrijke voorwaarde voor live vertaling van gesprekken. Wilt u gebruikmaken van Skype Translator dan zijn de Clearone Chat 60 en Clearone Chat 160 speakerphones die hier uitermate geschikt voor zijn.
02-12-2014

Nieuw: Stroomstore.nl

Stroomstore.nl is de nieuwste shop van KommaGo. Stroomstore.nl levert alles op het gebied van stroom, waaronder professionele stroombronnen, stroomverdelers en stroomopslag. Het assortiment is met zorg samengesteld en bestaat uit producten van bekende merken zoals APC, EV-Box, Keraf en Victron Energy.

De lancering van Stroomstore.nl vieren wij met drie aantrekkelijke openingsaanbiedingen (prijzen excl. BTW): 

Brennenstuhl Garant Haspel - 25 meter


Aanbieding 1:
ABL Sursum Basic 502 laadpaal voor € 1799,- met gratis installatie

Aanbieding 2: APC Smart-UPS 750VA LCD 230V van € 289,99 voor € 229,95

Aanbieding 3: Brennenstuhl Garant Haspel van € 49,90 voor € 39,95

 
Gratis verzending en advies op maat
Alle bestellingen op Stroomstore.nl  worden gratis verzonden binnen de Benelux. Ook geldt er een niet goed, geld terug garantie van 30 dagen op al onze producten.

Weet u niet precies welk product het meest geschikt is voor uw situatie? Neem contact op met onze productspecialisten via 030-303 6704 of stuur een e-mail naar info@stroomstore.nl.

Klik hier om een kijkje te nemen op stroomstore.nl
05-11-2014

Konftel 300IP vanaf nu geschikt voor BroadSoft


De Konftel 300IP is vanaf nu geschikt voor gebruik  in combinatie met de cloud UC oplossing van BroadSoft BroadWorks.  
 

BroadSoft is een wereldwijde  toonaangevende leverancier van software waarmee service providers in staat zijn om IP PBX / Centrex, Mobile PBX en andere telefonieverbindingen aan te bieden. Het integreert spraak, video, fax en e-mail communicatie voor bedrijven en consumenten wereldwijd. BroadSoft  geeft aan dat de Konftel 300IP vanaf nu compatibel is met de SIP-interface van BroadWorks. De conferentie telefoon kan dus worden aanbevolen voor gebruik met de vele cloud-gebaseerde communicatiediensten op basis van BroadSoft's technologie.


Konftel 300 IP conferentietelefoon
De Konftel 300IP is een flexibele conferentietelefoon die zich uitstekend leent voor bedrijven die IP-telefonie gebruiken. De telefoon is voorzien van de door Konftel gepatenteerde audiotechniek: OmniSound® 2.0 met breedbandgeluidskwaliteit om een helder en natuurlijk geluid te garanderen. De stijlvol ontworpen Konftel 300IP behuist diverse intelligente functies om de telefonische vergaderingen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Zo kunt u uw vergaderingen opnemen en opslaan op een SD-geheugenkaart. De conferentiegids maakt het mogelijk om met één druk op de knop vooraf geprogrammeerde groepen te bellen. Contacten kunnen in een handomdraai worden geïmporteerd en geëxporteerd via de webinterface. Met de functie persoonlijk gebruikersprofiel kunt u uw eigen telefoonboek samenstellen. De Konftel 300IP leent zich ook uitstekend voor grotere vergaderruimtes dankzij de mogelijkheid voor uitbreidingsmicrofoons, een draadloze externe hoofdtelefoon en het PA-systeem van de telefoon.

 
15-10-2014

Nieuw: Presentatiestore.nl

Presentatiestore.nl is de nieuwste shop van KommaGo. Op Presentatiestore.nl vindt u een uitgebreid aanbod aan (touchscreen) beeldschermen, projectoren, luidsprekers en vergaderoplossingen. Het assortiment is met zorg samengesteld en bestaat uit producten van bekende merken zoals Philips, Samsung, Sharp, Sony, Lifesize en NEC.

 

Wij kunnen voor uw vergaderruimte, boardroom, conference room, seminarruimte of auditorium een oplossing op maat verzorgen. Ook voor Digital Signage totaaloplossingen kun u terecht bij Presentatiestore.nl

 

                                                    
 

Openingsaanbiedingen
De lancering van Presentatiestore.nl vieren wij met drie aantrekkelijke openingsaanbiedingen (prijzen excl. BTW):


Aanbieding 1: Philips Q-Line Signage Solution 42" LED Display van €679,- voor €569,-

Aanbieding 2: Sony DWZ-B70HL Dasspeld Microfoon, Bodypack Zender en Ontvanger Set van  €629,- voor €599,-

Aanbieding 3: Optoma HD141X Home Cinema ProjectorBradmachine van €499,- voor €479,-

 
Gratis verzending en advies op maat
Alle bestellingen op Presentatiestore.nl worden gratis verzonden binnen de Benelux. Ook geldt er een niet goed, geld terug garantie van 30 dagen op al onze producten.

Weet u niet precies welk product het meest geschikt is voor uw situatie? Neem contact op met onze productspecialisten via 030-3036701 of stuur een e-mail naar info@presentatiestore.nl.
26-09-2014

Lifesize seminar KommaGo succesvol verlopen

Afgelopen donderdag 25 september heeft KommaGo in samenwerking met Lifesize wederom een succesvol seminar gegeven. Director of Sales Stefan van Hoof van LifeSize sprak tijdens deze sessie over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van videoconferencing. Het seminar was hoofdzakelijk gericht op de Lifesize Cloud oplossing.  

Tijdens de hands-on sessie hebben de deelnemers een HD videogesprek opgestart met een medewerker van LifeSize op het kantoor in München.”De hands-on sessie bewijst dat de Lifesize Cloud oplossing door iedereen gemakkelijk is te gebruiken” aldus Bart Verboom accountmanager bij KommaGo.

 

KommaGo organiseert regelmatig seminars over uiteenlopende thema's en producten. We doen dit om onze kennis te delen met bestaande en nieuwe partners. Wilt u op de hoogte blijven van onze seminars bekijk dan onze seminarpagina op KommaGo.nl of volg ons via Linkedin.


De presentatie van donderdag 25 september wordt aangeboden via Slideshare.
26-08-2014

Nieuwe KommaGo website: Luchtcompressorstore.nl

Luchtcompressorstore.nl is de nieuwste shop van KommaGo. Op Luchtcompressorstore.nl vindt u een uitgebreid aanbod aan compressoren, luchtdrukgereedschap en accessoires. Het assortiment is met zorg samengesteld en bestaat uit producten van bekende merken zoals Airpress, Senco en Einhell. Voor zowel lichte als professionele toepassingen is wel een passende oplossing te vinden.

Openingsaanbiedingen
De lancering van Luchtcompressorstore.nl vieren wij met vijf aantrekkelijke openingsaanbiedingen (prijzen excl. BTW):


Aanbieding 1: Senco PC1010EU Compressor + Senco Nietmachine van €369,- voor €329,-

Aanbieding 2
: Senco PC1010EU Compressor + Senco Bradmachine van €399,- voor €349,-

Aanbieding 3: Einhell BT-AC 400/50 Compressor + Gratis Einhell 5-delige Perslucht Blaasset voor €239,- 

Aanbieding 4: Einhell BT-AC 190/6 Olievrije Compressor + Gratis Einhell 3-delige Perslucht Blaasset voor €99,-

Aanbieding 5: Einhell BT-AC 200/24 Olievrije Compressor + Gratis Einhell 3-delige Perslucht Blaasset voor €99,-


Wat is een compressor?
Een compressor stelt door het samenpersen van aangezogen lucht een bepaalde luchtdruk beschikbaar. De geleverde druk kan vervolgens worden gebruikt voor het aandrijven van luchtdrukgereedschap dat op de compressor wordt aangesloten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan  blaaspistolen, verfspuiten, tackers, slagmoersleutels en slijpmachines. 

Gratis verzending en advies op maat
Alle bestellingen op Luchtcompressorstore.nl worden gratis verzonden binnen de Benelux. Ook geldt er een niet goed, geld terug garantie van 30 dagen op al onze producten.

Weet u niet precies welk product het meest geschikt is voor uw situatie? Neem contact op met onze productspecialisten via 030 669 1405 of stuur een e-mail naar info@luchtcompressorstore.nl.
15-07-2014

Nieuwe webwinkel: Meetshop.nl

Meetshop.nl

Meetshop.nl is de nieuwste shop van KommaGo. Op Meetshop.nl vindt u professionele meet- en testinstrumenten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan oplossingen voor het meten van elektriciteit, licht, geluid of het testen van apparaten.

Het assortiment bestaat uitsluitend uit hoogwaardige producten van bekende merken zoals Fluke en Extech. Het aanbod wordt de komende tijd verder uitgebreid. 


Openingsaanbiedingen

De lancering van Meetshop.nl vieren wij met twee aantrekkelijke openingsaanbiedingen:

De Fluke 175 True-RMS Digitale Multimeter van €199,- voor €179,- (excl. btw)
Bekijk deze aanbieding.


De Extech DT200 Laser Afstand Meter van €99,- voor €89,- (excl. btw)
Bekijk deze aanbieding.


Gratis verzending en advies op maat

Alle bestellingen op Meetshop.nl worden gratis verzonden binnen de Benelux. Ook geldt er een niet goed, geld terug garantie van 30 dagen op al onze producten.

Weet u niet precies welk product het meest geschikt is voor uw situatie? Neem contact op met onze productspecialisten via
030-669 1403 of stuur een e-mail naar info@meetshop.nl.
27-05-2014

Konftel 300 IP als beste getest door Zweeds magazine Telekom Idag

Het Zweedse magazine Telekom Idag heeft de Konftel 300 IP uitgeroepen tot beste vergadertelefoon in zijn klasse. De Konftel 300 IP nam het op tegen de Aastra S850i, Phoenix Quattro 3 SIP en de Polycom Soundstation IP 7000. Het magazine noemt als grote pluspunten dat de Konftel 300 IP uitblinkt in gebruiksgemak en de mogelijkheid om conference groepen aan te maken en snel gesprekken op te zetten. Ook wordt de geluidskwaliteit en de mogelijkheid tot gespreksopname genoemd als pluspunten.

Konftel 300 IP

De review is online beschikbaar en geeft u meer informatie over de unieke eigenschappen van de Konftel 300 IP ten opzichte van de concurrentie.

Konftel actie weken
Op het moment van schrijven heeft vergadertelefonie een actie lopen met alle Konftel 300 vergadertelefoons. Tot eind mei 2014 zijn de vergadertelefoons leverbaar met 25% korting.
Bekijk hier alle modellen uit de actie.


13-05-2014

Waterpompstore.nl gelanceerd


Vandaag lanceert KommaGo haar 12e webwinkel: Waterpompstore.nl. Op deze site vindt u alles op het gebied van waterpompen en de bijbehorende accessoires. Het assortiment omvat onder andere dompelpompen, circulatiepompen, zwembadpompen en vijverpompen.

Dankzij ons uitgebreide en zorgvuldig samengestelde assortiment is er voor iedere situatie wel een geschikte waterpomp beschikbaar. Uiteraard kunnen wij u voorzien van een passend advies. Neem hiervoor contact met ons op.

 

Assortiment Waterpompstore.nl

Het assortiment van Waterpompstore.nl is onderverdeeld in de onderstaande productcategorieën. Klik op een categorie om de bijbehorende producten te bekijken.

 

Openingsaanbiedingen

Om de lancering van de nieuwe winkel te vieren hebben wij 3 openingsaanbiedingen voor u. Ontvang tijdelijk een aantrekkelijke korting op de onderstaande producten (klik op product voor meer informatie):


Actie 1: DAB Nova Up 180M-A Schoon Water Dompelpomp met Vlotter
Nu voor €139,- (26% korting, excl. BTW)

Actie 2: Eurom TP1200R Schoonwater Tuinpomp
Nu voor €65,- (13% korting, incl. BTW)

Actie 3: Gardena Classic 6000 S Dompelpomp
Nu voor €49,95 (16% korting, incl. BTW)

Contactinformatie

Voor meer informatie en vragen over de producten op Waterpompstore.nl kunt u contact met ons opnemen. Onze productspecialisten staan iedere werkdag voor u klaar van 9:00 uur tot 17:30 uur.

  • Telefoonnummer: 030 669 1416 
  • E-mail: info@waterpompstore.nl
  • Live chat: groene knop rechts onderaan de pagina
01-05-2014

KommaGo op Regio Business DagenOp 21 en 22 mei is KommaGo op de 
Regio Business dagen te vinden, hét businessevent van de regio Midden-Nederland! De Regio Business Dagen is een ontmoetingsplek voor leveranciers en klanten uit de regio Utrecht. Op de Regio Business Dagen demonstreren we met trots een uitgebreid assortiment van Sennheiser headsets. Daarnaast hebben we een zeer interessante videoconference oplossing en een design luchtreiniger op de stand. Het evenement vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht.

 

Bezoek ons op stand 174, waar we samen met Sennheiser en Huawei te vinden zijn. Onze productspecialisten Patrick van Rosengarten en Edwin Oskam brengen u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zij belichten op de beurs de onderstaande productgroepen.

 

Sennheiser headsets
Sennheiser headsets behoren tot de top van de zakelijke headsets. Sennheiser headsets brengen een uitstekende geluidskwaliteit gecombineerd met comfort en duurzaamheid.

 

Huawei videoconference

De Huawei videoconference systemen stellen bedrijven in staat om effectief te communiceren op afstand, ongeacht waar de deelnemers zich bevinden. De conference systemen zijn eenvoudig in gebruik en bieden een uitstekende beeld- en geluidskwaliteit.

 

Stadler form luchtkwaliteit

Het Zwitserse Stadler Form staat bekend om haar huis- en klimaatapparatuur, waarbij het design voorop staat. Een aanwinst voor het binnenklimaat, maar ook voor uw interieur.

 

Ook als u gewoon eens kennis wilt maken of advies wenst over één van onze andere productgroepen, bent u uiteraard van harte welkom.

 

Beursinfo

Meer informatie over de Regio Business Dagen vindt u op www.rbdutrecht.nl. De toegang tot de beurs is gratis, wel dient u zich voor uw bezoek aan te melden op de website.

 

Waar:
Wanneer: 
Jaarbeurs Utrecht
21 mei (14.00 - 20.00 uur) 

22 Mei (11.00 - 17.00 uur)16-04-2014

Konftel 55 vergadertelefoon nu ook geschikt voor Microsoft Lync

Konftel 55 upgrade


Konftel 55 software update

Vanaf vandaag kunt u uw Konftel 55 of Konftel 55W vergadertelefoon upgraden naar de nieuwste software versie. Deze nieuwe software versie brengt Microsoft Lync ondersteuning met zich mee. Hierdoor wordt het vanaf nu mogelijk om uw Lync contactpersonen direct vanuit de Konftel te kunnen bellen.

Bekijk onderstaande video om te zien hoe eenvoudig dit in zijn werk gaat.

 


Meer informatie?
Wenst u meer informatie over de Konftel 55 serie? Bel dan met onze vergadertelefoon specialist op 030 669 1228 of stuur ons
een e-mail via info@vergadertelefonie.nl.

Bekijk ook de productpagina van de Konftel 55 of de Konftel 55W.
Direct uw software uprgaden kan op de volgende webpagina: http://www.konftel.com/Campaign/LYNC


25-02-2014

Barcodescanshop.nl gelanceerd

Vandaag is Barcodescanshop.nl gelanceerd, de 11e webwinkel van KommaGo. Op deze site vindt u een uitgebreid aanbod aan barcodescanners, labelprinters, mobiele computers en alle bijbehorende accessoires.  Allerlei oplossingen die uitermate geschikt zijn voor toepassing binnen o.a. warehousing, logistiek, retail en gezondheidszorg.

Net als de overige KommaGo winkels levert ook Barcodescanshop.nl haar producten uit eigen voorraad. Voor iedere bestelling geldt dat er geen verzendkosten worden verrekend en dat u recht heeft op een ‘30 dagen niet goed geld terug’ garantie.

Assortiment Barcodescanshop.nl
Het assortiment van Barcodescanshop.nl is onderverdeeld in de volgende productcategorieën. Klik op een categorie om de bijbehorende producten te bekijken.


Openingsaanbieding
Om de lancering van de nieuwe winkel te vieren komen wij met twee openingsaanbiedingen:

Actie 1: Bij bestelling van een Dymo LabelWriter 450 Labelprinter ontvangt u gratis 3 etikettenrollen met een totale waarde van €70,-.

Actie 2: Bij bestelling van de startbundel bestaande uit de Zebra GK420D Direct Thermal Desktop Label Printer en de Datalogic QuickScan I QD2130 Handheld Barcode Scanner profiteert u van een voordeel van €30,-.


Contact informatie
Voor meer informatie en vragen over de producten op Barcodescanshop.nl kunt u contact met ons opnemen. De productspecialisten staan klaar om uw vragen te beantwoorden helpen u graag met het zoeken naar de juiste oplossing.


13-01-2014

Cleanairstore.nl gelanceerd

Cleanairstore logo

Cleanairstore.nl is de 10e webwinkel van KommaGo en is gespecialiseerd in luchtreiniging voor thuis en kantoor. Cleanairstore levert net als de overige KommaGo winkels uit eigen voorraad, rekent geen verzendkosten en hanteert een 30 dagen niet goed geld terug termijn.

Bij Cleanairstore.nl zitten productspecialisten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. 
Wij helpen u graag met het zoeken naar een oplossing voor uw binnenklimaat problemen.

Assortiment Cleanairstore
Het assortiment van Cleanairstore bestaat uit:

Luchtbevochtiger


Openingsaanbieding
De nieuwe winkel vieren wij met twee openingsaanbiedingen.

Actie 1: Bij elke bestelling krijgt u een gratis Eurom ventilatorkachel voor op uw bureau.
Actie 2: Bij elke Zibro luchtontvochtiger leveren wij een gratis filterset zolang de voorraad strekt.


Bezoek KommaGo
Wanneer u voor 17:30 uur een product bestelt wordt deze de volgende werkdag geleverd.
Langskomen of afhalen bij KommaGo? Dat kan in onze showroom aan de Savannahweg 25 te Utrecht, de koffie staat voor u klaar!

Contact informatie
U kunt ons bereiken via onderstaande contactmogelijkheden.

Cleanairstore.nl
Savannahweg 25
3542AW 
Utrecht

Tel: 030 669 1402
E-mail: info@cleanairstore.nl
Live chat: (groene knop rechtsboven)


 Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie