Home - Nieuws - 2013

20-12-2013

Aangepaste verzend- en openingstijden rond de feestdagen

Rond de feestdagen hanteren alle shops van KommaGo aangepaste verzend- en openingstijden. Hieronder kunt u een kort overzicht terugvinden:

 • Dinsdag 24 December verzenden wij pakketten tot 14:00
 • Woensdag 25 en donderdag 26 December zijn wij wegens Kerst gesloten.

Vrijdag 27 december verwerken wij alle bestellingen die na 24 december 14:00 zijn geplaatst.

 • Op dinsdag 31 december verzenden wij pakketten tot 14:00
 • Nieuwjaarsdag woensdag 1 januari 2014 zijn wij gesloten.

Donderdag 2 januari verwerken wij bestellingen die na 31 december 14:00 zijn geplaatst.

Het team van KommaGo wenst u hele fijne feestdagen toe en we hopen u in 2014 ook weer te mogen begroeten.09-12-2013

Gratis kerstpakket bij minimale besteding van €500,-!

Uw kerstborrel kan straks echt goed van start gaan met het borrelpakket van Vergadertelefonie. Dit (non-alcoholische) kerstpakket ontvangt u gratis bij uw bestelling wanneer u minimaal €500,- besteedt in onze webshop. De actie is geldig vanaf 9 december 2013 en loopt zolang de voorraad strekt. Vergadertelefonie wenst u alvast hele fijne kerstdagen toe!


Voorwaarden

 • Maximaal 1 pakket per klant
 • Actie loopt vanaf 9 december 2013
 • Zolang de voorraad strekt 
 • Minimale orderwaarde is €500,- excl. BTW
 • Deze actie is niet te combineren met andere acties en/of kortingen05-11-2013

Expertisebureau DEKRA Experts kiest voor Vidyo

DEKRA Experts heeft in samenwerking met Vergadertelefonie.nl een interactieve app ontwikkeld. Vergadertelefonie.nl is een onderdeel van KommaGo, online reseller op het gebied van networking, telecom en communicatie. Met de app, die de naam DEKRA i2i draagt, kunnen verzekerden direct via een smartphone, tablet of laptop contact opnemen met de schade-experts. De app zet een videogesprek op waardoor de klant een beschadigd item direct in beeld kan brengen. De schade-expert kan daarop direct een passend advies geven. De app is gemaakt op basis van Vidyo, een oplossing voor persoonlijke telepresence. In de Benelux werkt KommaGo samen met Exertis GO Connect voor het leveren van Vidyo-oplossingen.

Expertisebureau DEKRA Experts kiest voor Vidyo

Via een tablet of smartphone kunnen gebruikers zeer eenvoudig een videogesprek opzetten. De oplossing werkt zowel met een Wifi- als een 3G/4G-verbinding. De gesprek

ken kunnen tevens worden opgenomen.
Hierdoor ontstaat de mogelijkheid voor DEKRA om meerdere experts in te zetten bij het beoordelen van een schadegeval. De melding kan op deze manier erg snel en vakkundig beoordeeld worden.

 

De verbinding tussen de expert en gedupeerde komt tot stand door

te klikken op een link die in een mail wordt meegezonden. "Met deze app kan door 'een druk op de knop' contact worden opgenomen met onze experts, het gesprek kan worden opgenomen en de app is bovendien geschikt voor alle besturingssystemen", zegt Reginald Vogelzang, manager brand bij DEKRA en lid van het managementteam.

Begin 2012 werd Vergadertelefonie.nl door DEKRA benaderd om te adviseren in een oplossing voor betere bereikbaarheid voor klanten. "Het vinden van het juiste platform was nog een hele uitdaging", zegt Edwin Oskam, Sales Manager New Business bij KommaGo. "Na een uitgebreid onderzoek en een pilotfase bleek Vidyo de beste oplossing te zijn voor DEKRA Experts. De flexibiliteit en het gebruiksgemak van de dienst zijn hierin doorslaggevend geweest."

 

"Bij Exertis GO Connect merken we dat eindgebruikers naast een intern mobiliteitsbeleid steeds meer behoefte hebben om ook klanten een mobiele toepassing te bieden die de dienstverlening versterkt", zegt Galib Saluhović, Channel Manager bij Exertis GO Connect. "Wij kijken samen met de resellers wat de best passende oplossing is voor de klant. Bij DEKRA was vrijwel direct duidelijk dat Vidyo de interactiviteit tussen de eindklant en de schade-experts het beste kan ondersteunen."

 

Technische specificaties
Het Vidyo product-platform is software-gebaseerd en kan eenvoudig op maat worden gemaakt voor verschillende organisaties. De VidyoRouter is gebaseerd op de gepatenteerde Adaptive Video Layering™-architectuur en biedt een H.264 Scalable Video Coding-technologie. Deze technologie maakt de MCU overbodig en helpt storingen te voorkomen. Daarnaast zorgt de technologie voor snelle toegang en hoge kwaliteit van video via internet, LTE-, 3G- en 4G-netwerken. Het Vidyo-platform zorgt ervoor dat gebruikers snel over kunnen schakelen naar de nieuwste devices, waardoor het een aantrekkelijk platform is voor partners. Vidyo werkt sinds 2005 met H.264 SVC en SIP videoconferentie-interoperabiliteit in verschillende standaard uitvoeringen.

28-08-2013

Netcamshop.nl gelanceerd

Vanaf vandaag is Netcamshop.nl de nieuwste webwinkel van KommaGo. Op deze nieuwe shop kunt u alles vinden omtrent camerabeveiliging. Het assortiment omvat indoor en outdoor oplossingen voor zowel zakelijk als thuisgebruik. Netcamshop.nl levert oplossingen van onder andere Panasonic, Grandstream, Axis en D-Link.

Om de lancering van Netcamshop te vieren hebben we in samenwerking met Panasonic een spectaculaire openingsaanbieding voor alle bezoekers.
Bij de Panasonic WV-SF335 Fixed Dome HD IP Camera ontvangt u nu tijdelijk een gratis Kingston 32GB Klasse 10 SDHC geheugenkaart geleverd. Ook kunt u een maand gratis gebruik maken van het People-counting.nl platform. Met people-counting kunt u via de camera automatisch bijhouden hoeveel personen de camera hebben gepasseerd. Zo kunt u aan het einde van een dag bijvoorbeeld zien hoeveel klanten er in een winkel zijn geweest.

Klik hier om de openingsaanbieding te bekijken.

Heeft u vragen, wilt u advies of een offerte aanvragen? Bel dan naar 030-669 1224 of mail naar info@netcamshop.nl.


27-06-2013

Wilde stakingen PostNL bezorgers

Update: De stakingen zijn voorbij. Pakketten worden weer op de reguliere wijze bezorgd.

Vanaf afgelopen dinsdag 27-06-2013 heeft PostNL te maken met wilde stakingen van een deel van hun pakketbezorgers. Dit betekent voor u dat bestellingen wellicht niet worden bezorgd op de aangegeven leverdatum, maar op een later tijdstip.

Wanneer de postcode van het afleveradres van uw bestelling in één de volgende gebieden valt kan het zijn dat de bezorging van uw pakket vertraging oploopt:

Postcodegebied: 1041-2134
Postcodegebied: 1011-1127
Postcodegebied: 2260-2694
Postcodegebied: 1441-1567
Postcodegebied: 2144-2597
Postcodegebied: 3400-4199

Onze excuses voor dit ongemak. Wij hopen dat de stakingen spoedig voorbij zijn zodat we u de service kunnen leveren die u van ons gewend bent.10-06-2013

Veenendaal helpt werkzoekende via webcam

Gemeente Veenendaal gaat vanaf deze maand driehonderd werkzoekenden intensief begeleiden met behulp van de laatste digitale mogelijkheden als online communicatietools en e-learning. Cliënten kunnen binnen dit pilotproject voortaan direct online spraak- en visueel contact hebben met hun klantmanager van de sociale dienst. Dit loopt via de online communicatietool Idiligo. In plaats van eens in het kwartaal kunnen zij nu eenmaal per twee weken of vaker contact hebben en live overleggen over vacatures en cv’s.

Voor de gemeente Veenendaal betekent dit een aanzienlijke vergroting van het mogelijke aantal contactmomenten. Daarnaast kunnen de werkzoekenden via de webcam ook zelf contact leggen met potentiële werkgevers. Het is volgens Veenendaal voor het eerst dat werkzoekenden op deze manier van deze vorm van digitale communicatie gebruik kunnen maken.


Loopbaan-assessment

Binnen de gemeente Veenendaal zijn er rond de driehonderd werkzoekenden speciaal geselecteerd voor dit project dat in groepsverband plaatsvindt in zogenaamde digitale werkplaatsen. Men volgt daar een uitgelezen digitaal pakket dat verschillende producten en diensten bevat zoals trainingen, e-learning, cv-verbetertools, toetsen of instrumenten om een loopbaan-assessment mee te doen. De mogelijkheid voor digitaal persoonlijk contact via Idiligo maakt hiervan deel uit.

 

‘Met behulp van deze nieuwe digitale mogelijkheden verwachten wij de werkzoekenden versneld en intensiever te kunnen begeleiden naar een toekomstige baan’, zegt projectleider Alexander Deeleman van gemeente Veenendaal. ‘Ook vraagt deze nieuwe tijd om een aanpak die meer aansluit bij wat werkgevers tegenwoordig van sollicitanten verwachten.’

 

Wanneer het pilotproject, dat nog tot eind 2013 loopt, van de gemeente Veenendaal succesvol verloopt, vindt waarschijnlijk ook een uitrol naar andere gemeenten plaats.

 

Bron: CRN http://www.channelweb.nl/artikel.jsp?id=4749588


22-05-2013

KommaGo opent Mobielverbinden

KommaGo, bekend van specialistische webshops als Routershop, Wifishop en Headsetwinkel, opent een nieuwe internetwinkel. Mobielverbinden vertegenwoordigt alles op het gebied van professionele 3G- en 4G-apparatuur.

Het assortiment van Mobielverbinden bestaat naast ontvangers, machine-to-machine routers, antennes en mobiele routers ook uit kant-en-klare totaaloplossingen. Met deze vooraf samengestelde pakketten hoopt KommaGo deze nieuwe technologie beter inzichtelijk te maken. 
Net als de bestaande webwinkels van KommaGo zal Mobielverbinden uitsluitend bemand worden door productspecialisten en zal service centraal staan.

Om de opening van Mobielverbinden kracht bij te zetten zijn er een aantal scherpe aanbiedingen geselecteerd. Zo ontvangen nieuwe klanten bij aankoop van een Huawei 3G- of 4G-router een gratis USB dongle. Bij een Netcomm 4G-router wordt tijdens de opening een gratis Dovado Tiny mobiele 4G router geleverd. Kopers van een professionele Conel 4G-router ontvangen een gratis Pulse Larsen 4G omni antenne bij hun bestelling.

Bezoek Mobielverbinden en profiteer van deze introductieaanbiedingen.
17-05-2013

KommaGo tijdens Pinksteren

In verband met tweede Pinksterdag is KommaGo gesloten op 20 mei 2013. Bestellingen die in het lange weekend van 18 tot en met 20 mei geplaatst worden zullen wij dinsdag 21 mei direct verwerken en, indien de producten voorradig zijn, verzenden.

Alle medewerkers van KommaGo wensen u een fijn Pinksterweekend toe.


08-05-2013

KommaGo op Hemelvaart

Op 9 mei zullen we in verband met Hemelvaartsdag geen pakketten versturen.

Omdat onze webshops 24 uur per dag beschikbaar zijn kunt u natuurlijk wel uw bestellingen plaatsen gedurende deze dag. Deze bestellingen zullen wij vrijdag 10 mei verwerken en, indien de producten voorradig zijn, direct versturen. Naar verwachting zullen deze bestellingen zaterdag of, in het geval van bedrijfsbestellingen, maandag aangeboden gaan worden.

29-04-2013

Koninginnedag

Op 30 april is het magazijn van KommaGo gesloten vanwege Koninginnedag. Er zullen op deze dag geen bestellingen verstuurd worden. Uiteraard kunt u wel gewoon uw bestelling plaatsen via één van onze shops. Deze zullen wij woensdag 1 mei verwerken en, indien de producten voorradig zijn, direct versturen.

Alle medewerkers van KommaGo wensen u een prachtige Koninginnedag toe.08-04-2013

Netwerkshop krijgt nieuwe naam: KommaGo

KommaGo logo

'KommaGo' is de nieuwe naam van Netwerkshop, één van de grootste online specialisten voor ICT- en telecomoplossingen. KommaGo kiest met deze nieuwe naam voor een positie in de online-retailmarkt die haar deskundige en krachtige profiel onderstreept. Onder KommaGo vallen zeven  webshops op het gebied van netwerk-, communicatie- en telecomoplossingen. Het aantal webshops van KommaGo groeit nog steeds.


De online search van particulieren en bedrijven naar snelle en betrouwbare ICT- en telecomoplossingen blijft groeien, signaleert KommaGo. "We hebben afgelopen jaren gezien dat mensen en bedrijven massaal online  gaan zoeken naar  deze oplossingen", aldus directeur
Merlijn Foudraine van KommaGo. "Online bieden wij met  onze webshops die oplossingen. Onze kracht zit ook in het feit dat we klanten, als ze  hier behoefte aan hebben, persoonlijk adviseren en begeleiden. We merken dat de klant die mogelijkheid graag wil blijven hebben."

Sterk online merk

Tegelijkertijd met de naamswijziging krijgt KommaGo.nl een geheel 'nieuw jasje'. De site en alle zeven webshops van KommaGo worden de komende periode vernieuwd. Dit zijn Voipshop.nl,  Headsetwinkel.nl, Portofoonwinkel.nl, Vergadertelefonie.nl, Routershop.nl, Wifishop.nl en Firewallshop.nl.

"Ook als Netwerkshop waren al onze sites onderling herkenbaar", zegt directeur Foudraine. “Bij  KommaGo zal dit nog duidelijker zijn. KommaGo en onze webshops zullen online eenheid communiceren en staan voor een sterk online merk.”


Netwerkshop werd in 1999 opgericht en telt op dit moment ruim twintig medewerkers.
Deskundigheid maar ook snelle levering van online bestellingen zetten KommaGo stevig in de markt. KommaGo is afgelopen jaren steevast terug te vinden in de ‘Twinkle 100’, hét overzicht van de honderd grootste online retailers in Nederland.
19-03-2013

Live Messenger wordt Skype

Het aantal gebruikers van het Skype platform zal de komende periode significant toe gaan nemen. Microsoft heeft namelijk besloten om Live Messenger of MSN gebruikers te laten migreren naar Skype. Deze migratie zou voor 8 April een feit moeten zijn.
 
 

Volgens Skype zijn er ook een aantal voordelen voor Live Messenger-gebruikers om over te stappen. Zo biedt Skype ondersteuning voor alle platformen, waaronder de iPad en Android tablets. Een ander voordeel is dat via Skype ook videogesprekken kunnen worden gevoerd met Facebook vrienden. Ook noemt Skype de groep videogesprekken als een voordeel, maar gebruikers klagen dat dit niet gratis is.
 
 

Naast een toenemende populariteit van Skype, zien we een toename van het aantal gebruikers van het Vidyo platform. Waar Skype een gesloten platform is, maar voor iedereen toegankelijk, is Vidyo echt het zakelijke alternatief. Met Vidyo heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om te bellen met video conferentie systemen als de Polycom HDX serie of Lifesize VC systemen, wat niet mogelijk is met Skype.

 

Wilt u gebruik gaan maken van Skype of Vidyo? Kiest u dan sowieso voor de juiste randapparatuur (webcam en speakerphone). Wilt u een overzicht van de mogelijkheden, klik dan hier
08-02-2013

Review: Logitech BCC950 PTZ Microsoft Lync / Skype cam

Al geruime tijd was er vraag in de markt naar een betaalbare USB Pan/Tilt/Zoom camera die geschikt is voor de grotere vergaderruimtes. Met de introductie van de Logitech BCC950 is er eindelijk een oplossing gekomen die geschikt is voor deze situaties. Speciaal voor u hier een korte review van deze oplossing van Logitech.

De Logitech BCC950 is een webcam die specifiek voor een zakelijke doelgroep in de markt is gezet. Dit blijkt niet alleen uit de diverse functionaliteiten en prijzen, maar ook uit de verpakking. De Logitech BCC950 wordt geleverd in een donkere verpakking – zonder de gelikte opmaak die we van Logitech gewend zijn bij de consumenten product lijn. Verpakking
Na het openen van de verpakking zie je direct de hoogwaardige kwaliteit waarmee Logitech haar producten aanlevert. Alles zit netjes geseald en goed verpakt en hierbij ontbreekt het aan niets. Bekabeling, afstandsbediening en installatie handleiding e.d. worden gewoon meegeleverd.

Aansluiten
Het aansluiten van de Logitech BCC950 is werkelijk ‘plug en play’. Na het aansluiten van de USB bekabeling wordt de webcam direct herkend. De Logitech BCC950 hebben we getest i.c.m. Skype en dit verliep vlekkeloos. Naast Skype wordt ondersteund: Adobe Connect, Avaya, Cisco Webex, Citrix go to meeting, Lifesize Connections, Facetime, Google Hangouts, Microsoft Lync en Office365 en natuurlijk Vidyo.

Beeld
De Logitech BCC950 wordt geleverd met een hoogwaardige camera met statief. De camera levert haarscherp beeld dankzij de Carl Zeiss lens met Autofocus. Dankzij de grote openingshoek (horizontaal 78 graden, 180 graden dankzij remote control) is de camera geschikt om te plaatsen in vergaderruimtes. Nog een leuk extraatje: met de meegeleverde afstandsbediening kan de Pan/Tilt/Zoom camera ook op afstand te bediend worden.

Geluid
Een full-duplex speakerphone met noise cancelling behoord ook tot de standaarden waarmee de Logitech BCC950 wordt geleverd. De audio pick-up van de speakerphone is ongeveer 2,5 meter, echter is dit wel afhankelijk van de inrichting van de vergaderruimte. Mocht u de Logitech BCC950 in een grotere vergaderruimte plaatsen is het raadzaam om hierbij een ClearOne Chat speakerphone te gebruiken.

Totaal indruk
De Logitech BCC950 is een professionele webcam met een uitstekende beeldkwaliteit. Het aansluiten is eenvoudig, evenals de bediening. De geïntegreerde speakerphone is echter niet geschikt voor de grotere vergaderruimtes, dit is het enige punt van kritiek. Wanneer u wilt starten met video conferentie is de Logitech BCC950 absoluut aan te bevelen!

Klik hier om de Logitech BCC950 te bestellen. 


05-02-2013

Nieuw: Lifesize Icon series


Lifesize, een divisie van Logitech, heeft de Lifesize Icon-series geïntroduceerd. Lifesize stond al bekend rondom haar fenomenale oplossingen op het gebied van gebruikersgemak en nu krijgt dit met de Icon-series wederom een nieuwe dimensie.

 

Eenvoud in bediening heeft Lifesize altijd als een wezenlijk onderdeel beschouwd in de ontwikkeling van nieuwe apparatuur. Om video conferentie succesvol te implementeren in een organisatie mogen er geen drempels bestaan voor gebruik. Het wegnemen van deze drempels beschouwd Lifesize als een bepalende succes factor in video implementaties.Naast de eenvoud in bediening is er aan de achterzijde gewerkt aan de integratie met het Lifesize UVC platform. Dit platform, gebaseerd op virtualisatie software (VMware of Microsoft HyperV) biedt unieke mogelijkheden voor wat betreft toepassingen. Dankzij Lifesize UVC hoeft er niet meer geïnvesteerd te worden in dure hardware, maar kun je functionaliteiten draaien in je huidige server omgeving.
De LifeSize Icon-serie bevat de volgende functies:

 • Eenvoudige navigatie: zoek snel door alle contacten en verbind direct
 • Planningfuncties: bekijk de volledige agenda en bevat ‘click-to-join-meeting’ herinneringen.
 • Streaming en recording: met een druk op de knop streamen en recorden
 • Groepsgesprekken: houd volledig geïntegreerde ad hoc en geplande groepsgesprekken
 • Firewall/NAT: houd volledig beveiligde HD-videogesprekken binnen en buiten het netwerk
 • HD-videokwaliteit: tot 1080p60 en 1080p datasharing
 • Flexibele upgrades: inclusief een tweede display, cameratype en resoluties
 • Outlook integratie met weergave op het scherm

 

Prijzen en beschikbaarheid

 • De LifeSize Icon-serie is direct wereldwijd beschikbaar vanaf € 2.800,00
 • De LifeSize Icon-serie video-oplossingen zijn voorzien van LifeSize UVC Manager.
 • Overige features zoals streaming en recording, firewall/NAT en groepsgesprekken zijn beschikbaar via specifieke UVC Platform-applicaties. 


Meer informatie?

Wenst u meer informatie of wilt u een afspraak met ons maken voor een demonstratie?
bel met 030 669 1228 of stuur ons een e-mail via info@vergadertelefonie.nl Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie