Home - Nieuws - 2011

29-12-2011

Polycom Soundstation Duo - nu leverbaar!

Eindelijk is het zover, na lang wachten is de Polycom Soundstation Duo dan eindelijk leverbaar. Wat maakt de Polycom Soundstation Duo nu zo uniek? En waarom zijn we zo blij dat deze vergadertelefoon nu eindelijk leverbaar is? U leest het in dit artikel.

Polycom Soundstation Duo

VoIP of internetbellen neemt meer en meer toe in populariteit. IP telefonie wint enorm terrein in de zakelijke omgeving en soms ten koste van analoge telefonie. Echter is het ook niet geheel ongebruikelijk om naast de analoge lijn een IP telefonie verbinding beschikbaar te hebben, een duidelijke trend is echter waarneembaar: 'Voip wint terrein'.

 

Tot voor kort moest je bij het aanschaffen van een vergadertelefoon duidelijk een keuze maken tussen een IP vergadertelefoon of een analoge vergadertelefoon – met de komst van de Polycom Soundstation Duo komt hier nu definitief een einde aan.

 

De Polycom Soundstation Duo heeft namelijk zowel een analoge als een LAN aansluiting. De LAN aansluiting kan gebruikt worden om de Soundstation Duo te koppelen aan uw IP telefonie centrale.

 

Enkele productkenmerken van de Polycom Soundstation Duo:

 • HD Geluidskwaliteit
 • Full-duplex met noise cancelling
 • Uitbreidbaar met extra microfoons
 • 24x7 betrouwbaarheid door auto fail-over
17-10-2011

Twinkle100 vermelding voor Netwerkshop


Ook dit jaar is Netwerkshop BV weer terug te vinden in de Twinkle top100 - dit jaar op plaats 73. De Twinkle100 is de jaarlijkse top100 van Twinkle Magazine waarin de webwinkels (retailers) met de meeste online omzet zijn opgenomen.

Reisbranche top30
In tegenstelling tot andere jaren is dit jaar een specifieke top 30 samengesteld voor de grootste webwinkels in de online reisbranche & ticketverkoop. De orderwaardes in deze branches liggen namelijk in het algemeen hoger dan in de retail branche, waardoor de verhoudingen in de top 100 waren zoek geraakt. De online omzet van de 130 bedrijven in de vierde jaargang van de Twinkle is in totaal meer dan 6 miljard euro. De 30 travelsites zetten echter bijna evenveel om (2,9 miljard) als de 100 online retailers, die bij elkaar 3,1 miljard hebben gerealiseerd.

Toonaangevend
Wij zijn erg trots op onze 73e positie in de Twinkle top100 en zien het als een bevestiging van het feit dat Netwerkshop een toonaangevende speler is onder de webwinkels in Nederland. Wij danken onze klanten voor het in ons gestelde vertrouwen en hopen u ook komend jaar weer in onze webwinkel te mogen verwelkomen.


06-09-2011

Actie: Polycom Soundstation 2 nu 25% korting!

Gedurende de hele maand September krijgt u 25% korting op de Polycom Soundstation 2 topper met display. Naast deze unieke aanbieding betaald u tijdelijk ook geen verzendkosten - dus profiteer snel van dit enorme voordeel!

 

De Polycom Soundstation 2 is een volwaardige vergadertelefoon met krachtige interne microfoon en speaker. Dit professionele toestel kunt u met trots plaatsen in iedere vergaderruimte. Het is veruit de meest verkochte conference telefoon.

 Polycom Soundstation 2


De Polycom Soundstation 2 nu tijdelijk van € 549 voor slechts € 398 ex BTW!

Klik hier om naar de Polycom Soundstation 2 productpagina te gaan en het artikel te bestellen

 

Waarom de Polycom Soundstation 2?

 • Analoge conferene phone
 • Full duplex voor subliem geluid

 • Krachtige interne microfoon en speaker

 • Noise cancelling voor optimale vergader beleving

 • Verlicht LCD display

 • Telefoonboek en nummerweergave
02-09-2011

Vidyo mobile: beeldbellen met Iphone/Ipad

Het heeft even geduurd, maar nu is het dan zover. De Vidyo videoconferencing app is nu te downloaden in de Appstore.

 

Vanaf nu kunt u werkelijk overal communiceren met uw zakenrelaties. Onderhoud eenvoudig contact met uw accountmanager, binnendienst of nevenvestiging. Vidyo maakt videobellen binnen uw eigen bedrijfsnetwerk mogelijk op een veilige manier.

 

In tegenstelling tot Skype en bijvoorbeeld Google talk is Vidyo een betaalde service waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft.

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u gratis en vrijblijvend een trial account of demonstratie? Neemt u contact op met onze sales: 030 669 1228

 

Vidyo informatieve video
26-07-2011

Overname Mirial door Logitech / Lifesize

Groot nieuws uit videoconferencing landschap. Logitech heeft aangekondigd Mirial over te nemen. Met deze overname verstevigt Logitech (Lifesize) haar positie in de personal en mobiele videocommunicatie.

 

Mirial is bekend om haar uitgebreide mobiele videocommunicatie mogelijkheden. Zo maakt Mirial met haar softphone oplossing HD videocommunicatie vanaf diverse IOS en Android apparaten mogelijk. Een kort overzicht van ondersteunde devices: Apple iPhone 4, 3G en iPhone 2; HTC EVO, Desire, Incredible, myTouch 4G, Sensation en Thunderbolt, Motorola Atrix en Xoom; Samsung Epic 4G, Galaxy en S Galaxy Tab als ook Google Nexus S en de Dell Streak.

 

 Mirial ClearSea

 

Met de acquisitie van Mirial maakt Logitech / Lifesize videocommunicatie nog toegankelijker. Wilt u meer informatie over deze overname of over de toepassingsmogelijkheden van videocommunicatie in uw organisatie? Neem dan contact op met onze sales: 030 669 1228.

 

Mirial Logo
28-06-2011

Wijzigingen in Polycom productportfolio


HDX4001 End-of-Sale

Per 1 Juli is de HDX4001 niet meer verkrijgbaar. De directe opvolgers zijn: HDX4002 en HDX4500

 

PVX Software End-of-Sale

Per 30 Juni is de PVX desktop videoconferentie software niet meer beschikbaar. De software zal worden opgevolgd door de Polycom Telepresence M100. Verwacht 3de kwartaal 2011.

 

Polycom Productintroducties

Polycom HDX Touch Control

Polycom HDX Touch Control

Ingewikkelde afstandsbedieningen en verdwalen in systeemmenu's is verleden tijd dankzij de Polycom HDX Touch Control. Door de HDX touch control wordt het deelnemen aan of opzetten van een videoconferentie laagdrempelig.

Bedien alle facetten van een videoconferentie, inclusief bellen naar een gesprekspartner vanuit het telefoonboek, opzetten van multi-point gesprekken, delen van content en beheren van geluidsinstellingen.

De Touch Control is geschikt voor de HDX 6000-, HDX 7000-, HDX 8000- en HDX 9000-series.

Beschikbaar vanaf € 1,299,00 ex BTW (Exclusief verplichte onderhoudscontract).


Polycom Eagle Eye Director Polycom EagleEye Director
Wanneer een grote groep mensen in dezelfde fysieke ruimte deelneemt aan een videoconferentie, ziet de tegenpartij doorgaans een volledig overzicht van alle mensen in deze vergaderruimte. Individuele sprekers zijn klein in beeld, waardoor non-verbale kenmerken lastig te interpreteren zijn en verloren gaan.

De EagleEye Director is een volledig automatische regisseur voor elke videoconferentie.

Bestaande uit een basis unit met twee camera's, zorgt de eerste camera voor een volledig overzicht van alle videoconferentie deelnemers, waarbij de tweede camera inzoomt op de huidige spreker. De Director combineert deze beelden met behulp van vloeiende overgangen.

Beschikbaar in drie modellen: de Director basisunit zonder camera's, een basisunit met één EagleEye III camera en een basisunit inclusief twee EagleEye III camera's.

Beschikbaar vanaf € 6.499,00 ex. BTW (Exclusief verplichte onderhoudscontract).
14-06-2011

Videoconferencing als oplossing voor lerarentekort

Dankzij videoconferencing kunnen kennisintensieve organisaties eenvoudig gebruik maken van elkaars expertise op afstand. Dit was al gemeengoed in het bedrijfsleven, maar nu maakt videoconferencing ook in de educatieve sector haar opmars.

Zo start vandaag 14 Juni de universiteit Twente met een pilotles. Het is de bedoeling om vanaf 14 locaties Wiskunde-D lessen aan te bieden in het middelbare onderwijs. Één les wordt gedeeld met drie andere locaties. Op deze manier wordt niet alleen het lerarentekort bestreden, maar ook nog eens efficiënt met kennis omgegaan.

Zo gaan besparing en efficiëntie dankzij videoconferencing hand in hand.

Wilt u meer informatie? Bel dan: 030 669 1228


27-05-2011

Vergadertelefonie Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd

Sinds 25 mei is Vergadertelefonie.nl officieel Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd. Dit betekent voor u als klant dat u nog meer zekerheid heeft dat wij uw bestelling met zorg zullen afhandelen. Daarnaast geeft het u direct meer zekerheid bij de garantieafwikkeling.

Over Thuiswinkel Waarborg

Het Thuiswinkel Waarborg is het kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet, catalogus of post. Thuiswinkel Waarborg is opgericht in 2001. Het keurmerk wordt door de Consumentenbond ondersteund.Met het Thuiswinkel Waarborg laten leden de consument zien dat zij een betrouwbare en veilige manier van online winkelen bieden. 

Zekerheden
Het Thuiswinkel Waarborg keurmerk biedt consumenten de volgende zekerheden:
1. U weet met wie u zaken doet.
2. Algemene voorwaarden zijn overeengekomen met de Consumentenbond.
3. Veiligheid & privacy zijn gewaarborgd.
4. Veilig en vertrouwd betalen.
5. De bedenktijd na aanvraag is 14 dagen.
6. Onafhankelijke klachtenbemiddeling.

Online winkelen groeit door
Ten opzichte van 2009 is in 2010 omzet in producten en diensten via internet met 11 procent gegroeid. Vooral de online bestedingen aan producten zijn sterk toegenomen in het afgelopen half jaar (+16%).Ook in 2011 wordt een stijging van 10% verwacht.

Waarom groeit het online winkelen zo hard?
Dit is vooral omdat het aantal bestellingen flink toenam. In 2010 werden bijna 69 miljoen bestellingen gedaan, dat is 29% meer dan het jaar ervoor. Het zijn vooral de mensen die ervaring hebben met het kopen via internet, die zorgen voor de groei. Liefst 9,25 miljoen Nederlandse consumenten hebben (70% van de mensen ouder dan 16 jaar) wel eens een online-aankoop gedaan. Het gemiddelde bedrag per bestelling nam wel af.

Vergadertelefonie is meer dan alleen Vergadertelefonie
Vergadertelefonie is een webwinkel van Netwerkshop. De mensen achter Netwerkshop beheren naast Vergadertelefonie ook nog negen andere webwinkels met elk hun eigen specialisatie.Al deze winkels zijn net zoals Vergadertelefonie ook gecertificeerd door Stichting Thuiswinkel Waarborg.

Routershop Dé specialist op netwerkgebied
NASmedia NAS & Mediaspeler specialist
Wifishop Professionele draadloze netwerkapparatuur
Voipshop Voiptelefoons voor thuis en op het werk
Vergadertelefonie Audio en videoconferencing - Hardware & hosted services
Headsetwinkel Dé specialist op headsetgebied
Headsetcenter Bluetooth headsets, PC headsets, headphones en carkits
Dectwinkel Decttelefoons, Babyfoons, Losse handsets
Portofoonwinkel Portofoons voor elke situatie, te koop en te huur
Weerstore Weerstations, Wellness en Projectieklokken


11-05-2011

Microsoft bevestigt overname Skype

Microsoft heeft de overname van Skype bevestigd. De softwaregigant telt 8,5 miljard dollar neer voor het bedrijf. De Skype-software moet ingezet worden op een groot aantal Microsoft-platforms, waaronder Xbox Live en Windows Phone 7.

Volgens Microsoft zal Skype, dat 170 miljoen geregistreerde gebruikers zou tellen, in de toekomst kunnen communiceren met diverse onlinecommunities van de softwaregigant, waaronder Xbox Live, de zakelijke voip-client Lync, de webmaildienst Hotmail, Messenger en Outlook. Ook wil Microsoft de voip-software van Skype geschikt maken voor het Xbox-platform en laten samenwerken met de Kinect-hardware, terwijl het ook plannen heeft voor integratie met Windows Phone 7.

Microsoft zal Skype onderbrengen in een nieuwe divisie binnen zijn bedrijf, Microsoft Skype Division geheten, terwijl Tony Bates, de huidige ceo van Skype, de leiding over deze tak gaat voeren. De softwaregigant zegt nieuwe clientversies voor zijn diverse platforms te zullen ontwikkelen, maar tegelijk belooft het bedrijf dat het Skype-clients op andere platforms blijft ondersteunen.

De overname van Skype door Microsoft komt niet als een verrassing; er gingen al langer geruchten over de interesse van Microsoft voor de voip-aanbieder, terwijl ook Google in de race zou zijn geweest. Microsoft hoopt de overname nog dit jaar af te ronden. Met een overnamebedrag van 8,5 miljard dollar is het een van de grootste acquisities ooit van Microsoft.

Bron: Tweakers.net


10-05-2011

Microsoft wil Skype overnemen

Microsoft wil voip-bedrijf Skype overnemen en is bereid om meer dan 7 tot 8 miljard dollar neer te tellen voor het bedrijf. Dat beweert The Wall Street Journal, op basis van anonieme bronnen. Als Microsoft Skype overneemt, is het een van zijn grootste overnames ooit.

Microsoft is volgens de krant bereid om meer dan zeven miljard dollar voor het voip-bedrijf neer te tellen. Volgens All Things Digital is de overname inmiddels al beklonken en wordt deze op korte termijn bekendgemaakt. Volgens ATD is de overnameprijs vastgesteld op 8,5 miljard dollar. Daarmee zou het een van zijn grootste overnames tot nu toe zijn.

Microsoft biedt zelf al een voice over ip-applicatie met de naam Lync aan, maar die is bedoeld voor zakelijke gebruikers. Met een overname van Skype zou Microsoft in één keer een stevige positie op de voip-markt voor consumenten in handen krijgen. Het is aannemelijk dat Skype na een overname wordt geïntegreerd in Microsofts Windows Live-aanbod van consumentendiensten, maar beide bedrijven kunnen er ook voor kiezen om Skype als zelfstandig merk te laten voortbestaan. Google biedt gebruikers al langer een voip-dienst aan die is geïntegreerd met zijn overige producten.

Vorige week dook het gerucht op dat Skype juist met Google en Facebook in gesprek zou zijn over een joint-venture. Welk gerucht bewaarheid wordt, is nog onduidelijk; volgens The Wall Street Journal wil vooralsnog geen van beide bedrijven openheid van zaken geven. Skype werd in 2003 opgericht en in 2005 voor 3,1 miljard dollar aan eBay verkocht. EBay verkocht het bedrijf in 2009 voor het grootste deel aan investeringsgroep Silver Lake.


Bron: Tweakers.net


09-05-2011

ACTIE: Polycom telepresence voordeelbundel

Utrecht, 09 Mei 2011 – Vergadertelefonie heeft een speciale HD videoconferencing bundel voor u samengesteld die voldoet aan de hoogste eisen die u kunt stellen aan videoconferencing. Een overcomplete bundel die u met trots in uw vergaderruimte kunt plaatsen.

 

De Polycom HDX 6000-720 is een HD videoconferencing systeem die wordt geleverd met camera, afstandbediening en microfoon. Het is met de Polycom telepresence bundel mogelijk om videocalls op te zetten en /of om te participeren in videogesprekken met meerdere locaties.

 

Polycom telepresence Het vergadersysteem is geïntegreerd in een elegant AV meubel van Colebrook Bosson Saunders. Centraal in dit meubel staat de Pan/Tilt/Zoom Eagle Eye camera van Polycom. Door de positionering van de camera ervaart u telepresence in uw vergaderruimte. De 42" Kalkmann audio soundbar zorgt hierbij voor een prachtig geluid en superieure audio weergave - kortom: een ware videoconferencing belevenis!

 

Efficiëntie, stijl en professionaliteit in één slim ontwerp en dit tegen een zeer scherpe bundelprijs van € 8.399 - Uw voordeel is maar liefst 35%!!!

 

Wilt u meer informatie over deze bundel of een bestelling plaatsen? Neemt u dan contact op met onze sales (030 669 1228 of info@vergadertelefonie.nl)

  


29-04-2011

Lifesize software updates

Utrecht, 29 April 2011Lifesize, marktleider op het gebied van innovatieve videoconferencing oplossingen heeft wederom een nieuwe software update aangekondigd voor de Lifesize videoconferencing systemen. Hieronder een kort overzicht van de belangrijkste updates.

 

Microsoft Platform

De enorme populariteit van Microsoft OCS en Microsoft Lync is Lifesize niet ontgaan. Met gepaste trots introduceert Lifesize dan ook de officiële release van software update 4.7.13 (22). Deze update maakt het mogelijk om de Lifesize videoconferencing systemen te integreren in het Microsoft OCS of Microsoft Lync platform.

 

Lifesize Bridge Software (versie 1.0.4)

De Lifesize bridge maakt op grote schaal multi-party conference call's mogelijk. De Lifesize bridge ondersteundt zowel HD als Full-HD videoconferencing. Met deze software update neemt de stabiliteit van het systeem verder toe alsmede de interoperabiliteit met andere videoconferencing systemen.

 

Lifesize Video Center (versie 1.2.1)

De Lifesize video center is het nieuwe paradepaardje binnen de Lifesize product line-up. De Lifesize videocenter maakt het bijvoorbeeld mogelijk om eenvoudig videosessies te streamen naar het world wide web. Live sessies of video on-demand, de Lifesize videocenter ondersteund het beide. Met deze software update wordt de betrouwbaarheid van de live video streams gewaarborgd.
Lifesize a division of Logitech

 

 

Klik hier voor het downloaden van de software updates voor uw videoconferencing systeem.

 

Wilt u meer informatie over videoconferencing of de Lifesize updates? Neemt u contact op met één van onze specialisten (030 669 1228)
19-04-2011

Revolutionair: Skype videoconferencing met de Lifesize Passport

Utrecht, 19 April 2011Lifesize, marktleider op het gebied van innovatieve videoconferencing oplossingen heeft een nieuwe software update aangekondigd voor de Lifesize Passport. Met deze update (versie 4.8) wordt Skype volledig geïntregreerd in de Lifesize Passport serie.

Lifesize heeft voor het jaar 2011 een focus op unified communications oplossingen. De overname van Lifesize door Logitech staat mede aan de basis voor deze focus. Lifesize en Logitech willen videoconferencing voor iedereen, waar ook ter wereld mogelijk maken. Videoconferencing met hoogwaardige HD beeldkwaliteit hoeft niet onnodig duur te zijn en dit bewijst Lifesize met de Lifesize Passport.

De Lifesize Passport is een HD videoconferencing systeem die videoconferencing mogelijk maakt via het H.323 protocol. Dit protocol is de taal die videoconferencing endpoints spreken en zo wordt interoperabiliteit met systemen van andere fabrikanten mogelijk gemaakt. Hierbij valt te denken aan vergadersystemen van bijvoorbeeld Polycom, Tandberg, Radvision of Vidyo.

De interoperabiliteit van de Lifesize Passport wordt echter nog verder uitgebreid nu Lifesize heeft aangekondigd deze volledig te integreren met Skype. De Lifesize Passport serie is het eerste HD videoconferencing systeem wat Skype Certified is. Een revolutionaire stap in videoconferencing landschap, want Skype was voorheen altijd een gesloten protocol en uitsluitend weggelegd voor desktop gebruikers.

Meer informatie over deze software update of hoe u deze update kunt installeren op uw Lifesize Passport? Bel: 030 669 1228.

Klik op de afbeelding om direct naar het artikel te gaan.
Lifesize Passport plugged into Skype Lifesize Passport plugged into Skype


Wilt u meer informatie over de Lifesize Passport, Skype, desktop videoconferencing of unified communications? Neemt u dan contact op met onze sales 030 669 1228.

Meer informatie over het technologisch partnership van Lifesize met Skype vindt u door hier te klikken.
Klik hier voor een overzicht met de meest gestelde vragen over het technologisch partnership van Lifesize met Skype.


Craig Malloy – CEO van Lifesize, over de Lifesize Passport

06-04-2011

Bespaar in 2011 - Vergaderen 2.0

Wilt u ook onafhankelijk van plaats en tijd kunnen vergaderen? Bent u het ook zat om in de file te staan of hiermee rekening te houden in uw reeds overvolle agenda? Wilt u met één druk op de knop de vestiging aan de andere kant van het land kunnen benaderen? Dan is vergaderen 2.0 de oplossing voor u!

Vraagt u zichzelf eens af:
 • 'Hoeveel geld verdient u wanneer u in de auto zit?'
 • 'Wat als u deze kostbare tijd zou kunnen gebruiken voor zaken die er echt toe doen?'
 • 'Wat zou u besparen door minder te hoeven reizen voor meetings?'

De oplossing
Vergaderen 2.0
is een verzamelnaam voor audio en videocommunicatie die het mogelijk maken efficiënter te werken en de communicatie te bevorderen. Vergadertelefonie heeft verschillende oplossingen waarin eenvoud en efficiëntie centraal staan, waardoor u direct kunt gaan besparen op uw vergaderkosten. Hieronder een korte impressie van de mogelijkheden die wij bieden.

Videoconferencing
U rust uw vergaderruimtes uit met een videoconferencing systeem, waardoor u heel eenvoudig meerdere locaties onderling met elkaar verbind. In plaats van in de auto te stappen, loopt u nu direct naar de vergaderruimte voor een meeting.

Teleconferencing
Naast een vergadering met beeld en geluid is het ook mogelijk om te kiezen voor uitsluitend geluid. Ideaal wanneer u eenvoudig een gesprek met meerdere partijen wilt opzetten en u een beperkt budget tot uw beschikking heeft.

Personal videoconferencing
Heeft u meerdere accountmanagers of 'thuiswerkers' in uw organisatie die u met één druk op de knop zou willen benaderen om in een vergadering te betrekken? Dan is Vidyo de oplossing voor u!


Voordelen van vergaderen 2.0:
 • Besparen op reistijd,
 • Besparen op reiskosten,
 • Bevorderen besluitvorming,
 • Bevorderen van communicatie,
 • Ontzien van het milieu.


Benieuwd wat vergaderen 2.0 voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact op met onze sales (030 669 1228) en begin vandaag nog met besparen door efficiënter te communiceren.


29-03-2011

Netwerkshop magazijn opruiming

Vanaf vandaag is het voor u mogelijk om tegen uniek lage prijzen uw slag te slaan in de Netwerkshop magazijnopruiming.
U vindt hier uitsluitend kwalitatief hoogwaardige A-merken terug met een korting van 50% tot maar liefst 70%!

Al vanaf 1999 is Netwerkshop uw leverancier voor van netwerk-, telecom- en communicatieoplossingen.
De laatste jaren zijn we dankzij onze unieke 'kennis & service' formule, waarin u als klant centraal staat, explosief gegroeid.
We zijn gegroeid in aantal specialisten, ons assortiment is toegenomen en ons magazijn is in oppervlakte meer dan verdubbeld.

Door onze enorme assortiment toename kan het gebeuren dat een artikel langer op voorraad ligt dan door ons gewenst – is dit het geval, dan vindt u het artikel terug in onze magazijnopruiming.
Benieuwd naar het huidige aanbod?Klik hier voor meer informatie over de Netwerkshop magazijn opruiming.

25-03-2011

Gratis een vergadertelefoon testen

 Utrecht, 25 Maart 2011 – Vergadertelefonie.nl de audio en videoconferencing specialist, maakt het nu ook mogelijk om een vergadertelefoon eerst gratis te testen alvorens u tot aanschaf overgaat.


Voor wie is het?
Maakt u onderdeel uit van een educatieve of overheidsinstelling of heeft u een uittreksel van het kamer van koophandel tot uw beschikking – dan regelen we graag een proefplaatsing voor u in.

Hoe werkt het?
Heel eenvoudig – gewoon een aanvraag formulier invullen en u ontvangt een vergadertelefoon geheel vrijblijvend voor een periode van 5 werkdagen op proef. Weet u niet welke vergadertelefoon voor uw situatie het meest geschikt is? Neemt u dan contact op met onze sales - zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze (tel. 030 669 1228 of info@vergadertelefonie.nl).

Waarom een proefplaatsing?
Door te kiezen voor een proefplaatsing kunt u eenvoudig de vergadertelefoon proberen en ervaren. Op deze manier kunt u direct in de praktijk ondervinden of dit de oplossing is die bij u past.

Hoe verder?
Door hier te klikken komt u direct bij het aanvraagformulier. Vult u het formulier in en wij nemen contact met u op om de proefplaatsing verder in te regelen.

 

 

Gratis testen vergadertelefoon
25-03-2011

Polycom brengt telepresence naar Motorola Xoom

 

Utrecht, 25 Maart 2011Polycom, marktleider op het gebied van audio- en videoconferencing apparatuur heeft aangekondigd samen te werken met Motorola. Motorola brengt binnenkort een nieuwe tablet pc op de markt, genaamd Motorola Xoom. Deze tablet pc maakt het mogelijk om 1 op 1 video te bellen en content te delen.

 

Motorola Mobility biedt een breed scale aan mogelijkheden, waarbij mobiele medewerkers centraal staan. Door middel van verschillende samenwerkingstools wordt het eenvoudiger om tot een besluit over te gaan. Met het oog op het 'nieuwe werken' heeft Polycom een juiste stap verder gezet. Het is nog niet bekend wanneer Polycom en Motorola het nieuwe product op de markt gaan brengen.

 

 

http://www.motorola.com/staticfiles/Consumers/XOOM/index.html

Voor meer informatie over videobellen of andere videoconferencing oplossingen, bel 030-6691228 of stuur een email naar info@vergadertelefonie.nl.
17-03-2011

Polycom UC Intelligent Core-platform verlegt de grenzen voor interoperabiliteit

 

Utrecht, 17 maart 2011 – Polycom, marktleider op het gebied van videoconferencing producten heeft aangekondigd het Polycom UC Intelligent programma drastisch te veranderen. Met de zogeheten Polycom UC Intelligent Core oplossing wordt Telepresence nog universeler en nog gemakkelijker te gebruiken in the cloud. Dankzij de interoperabiliteit met oplossingen van andere producenten zal de UC-ervaring drastisch worden verbeterd. Zelfs het door Cisco ontwikkelde TIP protocol zal gaan samen werken met het nieuwe Polycom platform.


De belangrijkste eigenschappen van de Polycom UC oplossing staan hieronder weergegeven:

 • De UC Intelligent Core-oplossing van Polycom wordt het meest uitgebreide op standaarden gebaseerde UC-platform in de branche
 • Toegevoegde waarde door grotere flexibiliteit en investeringsbescherming bij implementaties.
 • Interoperabiliteit inclusief ondersteuning van het TIP protocol van Cisco


Vanaf het 2e kwartaal 2011 wordt de Polycom UC oplossing beschikbaar gesteld.


Wilt u meer weten over Polycom of over een van onze andere producten?
Bel dan naar 030-6691228 of stuur een email naar info@vergadertelefonie.nl

17-03-2011

Vidyo heeft integratie met Microsoft Lync aangekondigd

 

Utrecht, 17 Maart 2011 – Vidyo Inc, het eerste bedrijf dat persoonlijke telepresence op de markt heeft gebracht, heeft ondersteuning van Microsoft Lync Server aangekondigd.


Vidyo heeft door middel van een unieke architectuur de stap richting natuurlijkgetrouwe multi-point videoconferencing gezet. Vidyo werkt met de zogenaamde H.264 SVC standaard waardoor Vidyo de hoogste foutbestendigheid en de minste vertraging kan garanderen.


Wanneer u wenst Vidyo te integreren met Microsoft Lync dan kunt u gebruik maken van een zogenaamde Vidyo Plug-in. Deze Plug-in is beschikbaar voor zowel Microsoft Lync 2010 als Microsoft OCS 2007. De Plug-in is beschikbaar in het Microsoft Lync menu en daar kunt u eenvoudig aangeven dat u met Vidyo een conferentie wil starten. Vidyo's plug-in voor Microsoft Lync biedt gebruikers de ervaring van persoonlijke telepresence vanaf een desktopcomputer.

 

Hoe werkt het precies?

Vidyo's plug-in verbinding met Microft Lync biedt de gebruikers de mogelijkheid om met behulp van Lync een videoconferentie te starten. Door gebruik te maken van Microsoft Lync in combinatie met Vidyo kunt u eenvoudig contactgegevens gebruiken die opgeslagen zijn in Microsoft Lync. Instant messaging sessies kunnen worden geëxporteerd naar een Multipoint-videoconferencing sessie door te klikken op het Vidyo icoon in de Microsoft Lync desktop software. Wanneer de gebruiker klikt op de "VidyoConferencing ™" knop van het Microsoft Lync pull-down menu ,wordt het contact automatisch uitgenodigd om Vidyo te gebruiken. De gebruiker beschikt neemt vervolgens plaats in de vergaderruimte van zijn of haar contactpersoon en een "guest hyper-link" wordt verstrekt als het contact geen geregistreerde Vidyo gebruiker is. Dit maakt Vidyo en Microsoft Lync tot de meest betrouwbare oplossing op Unified Communications gebied.

 

 


Vergadertelefonie.nl is een betrouwbare partner op het gebied van audio- en videoconferencing. Wij beschikken over een breed assortiment, zodat wij in elke situatie een product kunnen bieden. Voor meer informatie over Vidyo kunt u kijken op de volgende link: http://www.vergadertelefonie.nl/klantenservice/de-fabrikanten/vidyo/


Wilt u meer informatie over Vidyo of over een van onze andere producten?

Bel dan naar 030-6691228 of stuur een mail naar info@vergadertelefonie.nl

 


 

 

14-03-2011

Revolabs voice conference nu leverbaar

Utrecht, 14 Maart 2011 – Vanaf heden verkoopt Vergadertelefonie ook de professionele audio conference oplossingen van Revolabs. Met de uitbreiding van de professionele product line-up van Revolabs wil Vergadertelefonie een nog breder publiek gaan bedienen.

 

'Het toevoegen van de producten uit de Revolabs line-up is een stap die past in de strategie van Vergadertelefonie', zo stelt Edwin Oskam (Shop manager Vergadertelefonie). 'Het is het doel van Vergadertelefonie om complexe apparatuur voor een breed publiek toegankelijk te maken. Hier stopt het echter niet wat ons betreft. We kijken graag met de klant hoe we verder invulling kunnen geven aan een juiste implementatie van videoconferencing.

Audio is een essentieel onderdeel in deze implementatie. Met het toevoegen van Revolabs aan ons assortiment kunnen we onze klanten hier nog breder in adviseren'.

 

Bij de investering in een videoconferencing systeem wordt veelal gekeken naar de beeldkwaliteit waarbij het vraagstuk HD of Full-HD centraal staat. Echter, minstens zo belangrijk al dan niet belangrijker zou het audio vraagstuk moeten zijn. Een succesvol videoconferencing gesprek wordt namelijk gerealiseerd door een juiste stem transmissie.

 

De oplossingen van Revolabs staan aan de basis van een juiste stem transmissie. Een groot voordeel van de Revolabs oplossingen is dat het gebruikt maakt van beveiligde DECT technologie, dus geen gedoe meer met kabels!

 

Een overzicht van het Revolabs assortiment treft u door hier te klikken.

 

Revolabs logo

Revolabs staat voor:
• Hoogwaardige kwaliteit
• Interoperabiliteit
• Professionaliteit
• Betrouwbaarheid

 

Opzoek zijn naar een specifieke audio conference oplossing uit de Revolabs product range?


Neem contact op met onze sales (030 669 1228).
11-03-2011

Blackberry heeft videoconferencing aangekondigd

Utrecht, 10 Maart 2011 – Research In Motion oftewel Blackberry heeft aangekondigd binnenkort de Blackberry Playbook te gaan lanceren in de VS. De Blackberry Playbook wordt gelanceerd in combinatie met een Blackberry videoconferencing applicatie die het mogelijk maakt om met uw tablet pc een videoconferentie op te zetten.

 

Sinds kort is het ook mogelijk om met Lifesize videocenter een videoconferentie stream op te zetten met uw Iphone of Ipad. Dit maakt het mogelijk om live een videoconferentie bij te wonen. Het grote voordeel hiervan is, is dat u een grote groep mensen binnen uw organisatie van informatie kunt voorzien.

blackberry playbook

Mocht u meer informatie willen over de mogelijkheden van videoconferencing?  

Bel, chat of email dan naar een van onze product experts! Zij zijn te bereiken op 030-6691228 of per email; info@vergadertelefonie.nl

 10-03-2011

Konftel 300 aanbevolen door Vidyo

Utrecht, 10 Maart 2011 – Uit onafhankelijke tests van video telepresence provider Vidyo is de Konftel 300 als meest aanbevolen speakerphone uit de test gekomen.

 

Vidyo, leverancier van innovatieve hosted telepresence oplossingen heeft onderzoek gedaan naar de randapparatuur die het beste gebruikt kunnen worden om tot een maximale vergaderbeleving te komen. Uit deze onderzoeken is de Konftel 300 als recommended speakerphone uit de bus gekomen.

 

De voordelen van de Konftel 300:

 • Vergadertelefoon met superieure geluidskwaliteit,

 • Ingebouwde recorder (SD opnamemogelijkheid),

 • Geschikt voor Vidyo, VoIP en Skype,

 • Eventueel uitbreidbaar met extra microfoons voor maximale dekking.

 

 

Wilt u profiteren van dit nieuws vanuit Vidyo? Klik dan op de afbeelding hieronder:

                          Konftel 300

 

 

Naast de Konftel 300, heeft Konftel nog andere vergadertelefoons in haar assortiment – hieronder een beknopt overzicht:

 • Konftel 60W: Aansluiting op vast toestel, laptop/pc of mobiele telefoon – incl. bluetooth.

 • Konftel 250: Basic vergadertelefoon voor de analoge lijn.

 • Konftel 300: Analoge vergadertelefoon met USB/PC aansluiting – incl. recording functionaliteit (SD)

 • Kontel 300W: Draadloze dect vergadertelefoon met USB/PC aansluiting – incl. recording functionaliteit (SD)

 • Konftel 300M: USB vergadertelefoon met SIM insteekslot – incl. recording functionaliteit (SD)

 • Konftel 300IP: IP/SIP vergadertelefoon (PoE) – incl. recording functionaliteit (SD)Wilt u het gehele technical recommendation overzicht lezen van Vidyo, dan kunt u deze hier terugvinden.

 

 

Vidyo telepresence logo
02-03-2011

Lifesize heeft nieuwe software updates aangekondigd

 Utrecht, 2 Maart 2011 – Lifesize heeft vandaag aangekondigd nieuwe software geïntroduceerd te hebben voor verschillende videoconferentie systemen uit hun portfolio. De nieuwe software is geschikt voor de Lifesize Room, de Lifesize Team en de Lifesize Express. Verder heeft Lifesize ook aangekondigd nieuwe software voor de Lifesize Bridge en Lifesize Desktop beschikbaar te stellen.


Lifesize Software Versie 4.7.13 voor Lifesize systemen met Microsoft OCS 2007 of Microsoft Lync 2010 integratie. De Lifesize software versie 4.7.13 voor Lifesize systemen is beschikbaar voor alle high-end videoconferentie systemen met uitzondering van de Lifesize Passport. Deze software update biedt de mogelijkheid om Microsoft OCS 2007 of Microsoft Lync 2010 te integreren met uw Lifesize videoconferentie systeem. Belangrijk om te vermelden is dat deze software alleen beschikbaar is voor Lifesize klanten die gebruik willen maken van de integratie met Microsoft OCS of Microsoft Lync.

Meer informatie over Lifesize software versie 4.7.13 kunt u hier vinden.

 

 

Lifesize Software Versie 4.7.17 voor Lifesize systemen.

De Lifesize software versie 4.7.17 is geschikt voor alle Lifesize systemen met uitzondering van de Lifesize Passport. Door gebruik te maken van deze software update vergroot u de stabiliteit, de kwaliteit en de helderheid van uw Lifesize 10x camera. Nog belangrijk om te vermelden is dat wanneer u het systeem wilt updaten naar de 4.7.17 software, dient u rekening te houden met het feit dat software versies ouder dan v.4.0.0 eerst moeten updaten naar versie v.4.0.0.

Meer informatie over Lifesize software versie 4.7.17 kunt u hier vinden.

 

 

Lifesize Software Versie 1.0.1  voor de Lifesize Bridge.

De Lifesize software versie 1.0.1 voor de Lifesize bridge ondersteunt Lifesize Control. Lifesize control biedt de mogelijkheid om een complete backup te maken van alle systeem instellingen. Verder is het ook mogelijk om met een druk op de knop alle benodigde configuraties voor uw Lifesize systemen te beheren.

Meer informatie over Lifesize software versie 1.0.1 kunt u hier vinden.

 


Lifesize Software versie 2.0.2 voor Lifesize Desktop

De Lifesize software versie 2.0.2 biedt verbeteringen ten opzichte van de licentie structuur en interoperabiliteit van de Lifesize Desktop met Asterisk PBX systemen. Let op deze software update is alleen beschikbaar voor de Lifesize Desktop.

Meer informatie over Lifesize software versie 2.0.2 kunt u hier vinden.Heeft u nog vragen over een van de software updates of over een van de Lifesize vergadersystemen?

Bel dan met een van onze Lifesize gecertificeerde adviseurs. Zij kunnen u ondersteunen in het maken van de juiste keuze en u voorzien van meer informatie met betrekking tot de verschillende Lifesize systemen. Bel voor meer informatie naar 030-6691228 of stuur een email.
01-03-2011

Vergadertelefonie ontzorgt met hosted services

easymeeting hosted service

Utrecht, 1 Maart 2011 -
Met ingang van 1 Maart 2011 is Vergadertelefonie officieel reseller van hosted service videoconferencing oplossingen van easymeeting. Met het toevoegen van de easymeeting oplossingen aan het portfolio van Vergadertelefonie kunnen we u nu nog meer videoconferencing services bieden.

 

Wat is easymeeting?

easymeeting is een hosted service provider van Multi-Controlling Units (Simpelweg MCU). Kort gezegd betekent dit dat easymeeting het mogelijk maakt dat u met meerdere partijen tegelijkertijd kan videoconferencen. Deze video multi sessies zijn mogelijk, ongeacht het type vergadersysteem wat u heeft – het maakt dus niet uit of u gebruik maakt van Polycom, Lifesize of Tandberg – easymeeting is interoperabel dankzij het H.323 videoprotocol.

 

Wat kan easymeeting van Vergadertelefonie.nl voor uw organisatie betekenen?

 • MCU direct beschikbaar – zonder hoge investeringskosten,

 • Persoonlijk telefoonboek: niet meer bellen naar IP-adressen,

 • Niet moeilijk doen met opzetten van video multicall - iedereen kan het,

 • Betrouwbare oplossing – geen MCU failure mogelijk,

 • Geen beheer en onderhoudskosten.

 

Meer informatie over easymeeting treft u hier

De officiële easymeeting website vindt u hier

 

Wilt u meer informatie over easymeeting of over één van de andere hosted services van Vergadertelefonie? Neem dan vrijblijvend contact op met onze sales 030 669 1228.


28-02-2011

Vergadertelefonie biedt een breed scala aan Skype audioconferencing producten

 

Utrecht, 28 februari 2011 – Vergadertelefonie.nl, de audio- en videoconferencing specialist biedt een breed scala aan Skype producten aan. De USB speakerphones die Vergadertelefonie in zijn assortiment heeft zijn uitermate geschikt om te gebruiken in een 1 op 1 verbinding via Skype. Van de USB speakerphones zijn er een aantal die geoptimaliseerd zijn voor Skype en/of Microsoft Lync Server 2010.


Skype is een veel gebruikt audio- en videoconferencing programma en biedt de mogelijkheid om gratis te communiceren met collega's en/of klanten. Om ervoor te zorgen dat Skype optimaal benut kan worden dient u gebruik te maken van een goede USB speakerphone en geoptimaliseerde webcam.


Om Skype optimaal te kunnen benutten hebben wij enkele producten voor u geselecteerd. Deze zijn te vinden in het hieronder weergegeven overzicht:


De Polycom communicator c100s is een conferentietelefoon/vergadertelefoon speciaal ontwikkeld voor handsfree skype gesprekken. Uitermate geschikt om 1 op 1 gesprekken te voeren via Skype.

 • Gecertificeerd door Skype.

 • Headset aansluitings mogelijkheid voor het voeren van privé gesprekken.

 • USB plug and Play.

Klik hier voor meer informatie over de Polycom C100S Skype speakerphone.
Polycom C100S Skype Audioconferencing SpeakerphoneSkype certified logo


De ClearOne Chat 60 is een persoonlijke speakerphone die full-duplex audio calls biedt voor hands-free telefonie via de PC. De Chat 60 kan via USB op eenvoudige wijze worden gekoppeld aan de PC of laptop voor rijke en natuurlijk klinkende audio communicatie.

 • Gecertificeerd door Skype

 • Full-duplex audio om door elkaar heen te spreken zonder dat het geluid "clipt".

 • Letterlijk plug-and-play via USB poort. Zelfs geen drivers nodig.

Klik hier voor meer informatie over de Clearone Chat 60 Skype Speakerphone.
De Clearone Chat 60 is de ultieme speakerphone voor gebruik in combinatie met Skype, Lifesize Desktop en Polycom PVXSkype certified logo
De Clearone Chat 160 USB speakerphone kan individueel gebruikt worden of in een klein groepsverband. Door de full-duplex audio techniek beschikt de Clearone Chat 160 over een kristalhelder geluid.

 • 1-6 gebruikers

 • Geoptimaliseerd voor Skype

 • Werkt ook met andere communicatie programma's

Voor meer informatie over de Clearone Chat 160 Skype speakerphone klik hier. Skype certified logo


22-02-2011

Videoconferencing IP testnummer gewijzigd.

Utrecht, 22 februari 2011 – Videoconferencing IP testnummer gewijzigd.

 

Videoconferencing specialist Vergadertelefonie.nl wijzigt met ingang van 1 Maart 2011 het videoconferencing test IP nummer. Het nieuwe IP nummer is: 213.125.85.141


De maximale verbinding snelheid van 1 Mbps blijft gehanteerd.
Ook het nieuwe videoconferencing testnummer is 24/7 bereikbaar.

 

Met vriendelijke groet,

Vergadertelefonie.nl customer supportOver vergadertelefonie.nl

Vergadertelefonie.nl is gespecialiseerd in advisering, levering en installatie van videoconferencing oplossingen.

Vanuit ons pand in Utrecht bedienen wij klanten vanuit de hele wereld met een breed assortiment aan professionele videoconferencing solutions, infrastructurele producten, support en managed services.

Telefoon: +31 (0)30-6691228
E-mail: info@vergadertelefonie.nl
18-02-2011

Skype zet stappen richting de zakelijke markt

 

Utrecht, 18 februari 2011 – Skype, marktleider op het gebied van softwarematige videoconferencing is bezig met oplossingen voor de zakelijke markt te ontwikkelen. Skype heeft onlangs bekend gemaakt groep videobellen beschikbaar te maken voor Skype Premium accounts en Skype Business accounts. Vanwege het feit dat Skype steeds meer en meer op zoek gaat naar zakelijke oplossingen wordt het steeds interessanter om Skype te implementeren in uw bedrijfsproces.

 

Skype groeps videobellen is zoals eerder gezegd het nieuwste product van Skype. Vooral voor bedrijven die willen bellen met 4 personen tegelijk op 4 verschillende locaties kan dit zeer interessant zijn. Uiteraard zal Skype nooit een volledige vervanging van uw huidige videoconferencing systeem kunnen bieden, maar als extra optie kan dit zeer zeker interessant zijn. Probeer Skype groeps videobellen nu zelf.


Skype manager is een softwarematig systeem om als manager alle Skype accounts binnen uw bedrijf volledig te beheren. Zo kunt u eenvoudig accounts aanmaken, beltegoed toewijzen en features toevoegen aan accounts. Skype Manager kunt u vinden door hier te klikken.

 

Om te kunnen garanderen dat Skype optimaal werkt hebben wij een aantal producten voor u geselecteerd.De Clearone Chat 60 is de ultieme Skype speakerphone en kan het beste gebruikt worden in combinatie met een van onze Logitech webcams.

 • Letterlijk plug-and-play via USB poort. Zelfs geen drivers nodig.

 • Full-duplex audio om door elkaar heen te spreken zonder dat het geluid "clipt".

 • Echo Cancellation identificeert en elimineert akoestische echo voor het zuiverst mogelijke geluid

U kunt de Clearone Chat 60 vinden door hier te klikken.

De Clearone Chat 60 is de ultieme speakerphone voor gebruik in combinatie met Skype, Lifesize Desktop en Polycom PVX

De Logitech Quickcam Pro 9000 is een erg goede webcam welke gebruikt kan worden met alle softwarematige videoconferencing oplossingen. Wij raden wel altijd aan op een webcam te gebruiken in combinatie met een speakerphone om het geluid te kunnen garanderen.

 • Autozoom functie

 • Perfect voor Videoconferencing

 • Carl Zeiss lens

U kunt de Logitech Quickcam Pro 9000 vinden door hier te klikken.

Logitech Quickcam Pro 9000 geschikt voor Skype, Polycom PVX en Lifesize Desktop.

 

Voor meer informatie over Skype of een van onze andere producten kunt u een email sturen of bellen met een van onze product experts op 030-6691228
17-02-2011

Plantronics introduceert Calisto 800 Speakerphone serie

Plantronics introduceert de Calisto 800 serie als innovatieve oplossing voor 'het nieuwe werken'. Het thuis werken krijgt een geheel nieuwe dimensie wanneer u kiest voor een oplossing uit Plantronics Calisto 800 serie. Uniek design, vrijheid van werken en geweldige geluidskwaliteit kenmerken de Plantronics Calisto 800 serie.

De Plantronics Calisto Speakerphone is een full-duplex speakerphone, wat betekent dat zowel de audio pick-up als de speakerfunctionaliteit transparant kunnen functioneren. Zodoende hoeft u niet in te leveren op de geluidskwaliteit. De noise cancellation functie draagt er verder toe bij dat de Speakerphone een maximale geluidskwaliteit realiseert.

De Speakerphone van Plantronics is daarnaast uitgerust met een 2,4” color-display en touchscreen voor eenvoudig telefoneren zonder dat u hiervoor de PC hoeft te gebruiken.

De Plantronics Calisto 800 Speakerphone maakt integratie mogelijk met:
 • Microsoft Office communicator
 • Microsoft Lync
 • Mobiele telefoon* (Bluetooth)
 • Desktop* (USB)
 • Analoge lijn* (RJ-11)
* Is afhankelijk van het type Plantronics Calisto

De Plantronics Calisto 800 Speakerphone wordt geleverd met een speaker functionaliteit voor 360 graden audio pick-up en daarnaast een draadloze microfoon voor maximale bewegingsvrijheid.

Wilt u meer informatie over de introductie, prijzen en/of levertijden? Neem dan nu telefonisch contact op: 030 669 1228. We staan u graag te woord! Meer specificaties van de Calisto 800 serie treft u hier.


Let op: De Plantronics Calisto 800 serie is met name geschikt voor het Microsoft (OCS & Lync) platform en werkt niet direct in combinatie met bijvoorbeeld Skype - dit is echter wel mogelijk!
Plantronics Calisto 800 serie16-02-2011

Lifesize Video Center biedt nu ook mobiele HD videostreaming

 

Utrecht, 16 februari 2011 – Lifesize heeft vandaag bekend gemaakt dat Lifesize Video Center HD videostreaming naar mobiele apparaten mogelijk maakt. Vanaf vandaag kunnen bedrijven profiteren van een groter communicatiebereik en een vergrote flexibiliteit door HD videostreaming en opnames te gebruiken. Lifesize Video Center maakt het mogeljik om video-content te onvangen op mobiele apparaten zoals iPads® en iPhones®

Videoconferencing wordt nu steeds uitgebreider en de mogelijkheden blijken eindeloos te zijn. Door de samenwerking tussen Lifesize en Microsoft Lync wordt het nog gemakkelijker om systemen volledig te integreren met uw bedrijfsnetwerk. Nu Lifesize HD videostreaming heeft geintroduceerd, verwachten wij dat Lifesize zich gaat onderscheiden van de concurrenten. Lifesize is ook de eerste fabrikant geweest die Full HD videoconferencing heeft geintroduceerd en nu zetten ze die trend door, door HD videostreaming te introduceren.

De nieuwe features van Lifesize Video Center zijn:

 • Mobile Streaming – Video-content is beschikbaar gemaakt voor allerlei mobiele apparaten, zoals ipads en iphones.
   

 • Automatic Adaptive Streaming- Zorgt voor een optimale videokwaliteit voor eindgebruikers.
   

 • Network Storage- Lifesize maakt het mogelijk om on-demand videos op te slaan op een virtuele NAS zonder extra kosten te hoeven betalen. Vooral voor uw IT afdeling is dit zeer interessant.
   
 • API- Door Lifesize Video Center API te gebruiken wordt het makkelijk om uw Lifesize Video Center te integreren met systemen van derde partijen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw Lifesize Video Center aansluiten op intranet of LMS systemen.

Wilt u meer weten over Lifesize of over Lifesize Video Center?

Neemt u dan contact op met een van onze Lifesize product experts. Zij zijn te bereiken op 030-6691228 of per email.


Business woman using Lifesize Video CenterLifesize
10-02-2011

Vanaf heden verkoopt Vergadertelefonie ook Cisco producten

Utrecht, 07 februari 2011 – Vanaf heden verkoopt Vergadertelefonie ook Cisco vergadertelefoons.Met de uitbreiding van de Cisco producten aan onze productlijn, hebben wij een breder assortiment te bieden aan onze klanten. Vergadertelefonie.nl zal eerst beginnen met het introduceren van de Cisco 7937G vergadertelefoon en later zullen meerdere Cisco producten volgen.

 

De Cisco 7937G conference phone kan gebruikt worden in combinatie met Cisco Unified Communications Manager. De telefoon ondersteunt 3 verschillende codecs waaronder G.722, echter ondersteunt de Cisco 7937G niet het SIP protocol. Deze vergadertelefoon is uitermate geschikt voor bedrijven die veel gebruik maken van Cisco gerelateerde producten en netwerken.

 

De beschikbare Cisco producten, services en componenten staan hieronder weergegeven:

 

Cisco 7937G vergadertelefoon

 

Cisco 7937G uitbreidbare microfoonset

 

Cisco 7937G Licentie

 

Voor meer informatie kunt u emailen of bellen naar 030-6691228

 09-02-2011

Lifesize vergroot het aantal mogelijkheden van Videoconferencing producten door interoperabiliteit met Microsoft UC platformen.


 Lifesize maakt het mogelijk voor organisaties van alle formaten om beter om te gaan met efficiënte werkwijzen en de bijbehorende kostenbesparingen. Door de integratie van Microsoft UC platformen met de Lifesize videosystemen wordt het gemakkelijker om doelstellingen binnen de organisatie te behalen. Het allergrootste voordeel van de intergratie is dat de communicatiemogelijkheden eindeloos zijn.


Onder Microsoft UC platformen worden Microsoft Lync en Microsoft Office Communications Server verstaan. Het wordt op deze manier erg gemakkelijk om gebruikers doormiddel van HD video met elkaar te verbinden. De samenwerking gaat van start tegen het einde van het 1e kwartaal 2011.

De volgende videosystemen gaan werken met Microsoft UC platformen:

Wilt u meer lezen? Klik dan hier

Indien u Microsoft UC platformen producten zoekt kunt u hier klikken

Mocht u meer willen weten over Lifesize of over een van onze andere producten. Dan kunt u contact opnemen met een van onze productexperts. Zij zijn te bereiken op 030-6691228 of per mail.

 
08-02-2011

Vergadertelefonie verkoopt nu ook Vogel's!


Utrecht, 07 februari 2011 – Vanaf heden verkoopt Vergadertelefonie ook Vogel's Professional.

Met de uitbreiding van de professionele product line-up van Vogel's Professional wil Vergadertelefonie een nog breder publiek gaan bedienen.

 

'Het toevoegen van de producten uit de Vogel's Professional line-up is een stap die past in de nieuwe strategie van Vergadertelefonie', zo stelt Edwin Oskam (Shop manager Vergadertelefonie). 'Het is het doel van Vergadertelefonie om complexe apparatuur voor een breed publiek toegankelijk te maken. Hier stopt het echter niet wat ons betreft. We kijken graag met de klant hoe we verder invulling kunnen geven aan een juiste implementatie van videoconferencing. AV Meubilair is een belangrijk onderdeel in deze implementatie. Met het toevoegen van Vogel's Proffesional aan ons assortiment kunnen we onze klanten hier nog breder in adviseren'.

 

Op korte termijn zal Vergadertelefonie de mobiele oplossing van Vogel's Professional introduceren in haar assortiment. Dit betreft onder andere de Vogel's Professional PFT 2510 Flat Panel Display Trolley, welke eenvoudig uit te breiden is met diverse opties.

 

Vogel's Professional staat voor:
• Innovatie
• Design
• Functionaliteit
• Betrouwbaarheid
• Gericht op de eindgebruiker

 

Mocht u opzoek zijn naar een specifiek AV meubel uit de Vogel's Professional product range. Neem dan contact op met onze sales (030 669 1228).

 

 

Vogels AV meubilair
07-02-2011

Steeds meer bedrijven zien het nut van videoconferencing in!Utrecht, 07 Februari 2011 – Het gebruik van videoconferencing door bedrijven neemt toe. Steeds meer bedrijven zien de voordelen van videoconferencing in. Uit onderzoek is gebleken dat op dit moment 38 procent van de mannen tegenover 22 procent van de vrouwen ervaring heeft met videobellen. Wat volgens veel ondervraagden van belang is, is met name de kwaliteit van het beeld.

 

Door een toenemende vraag naar Unified Communications oplossingen, stappen steeds meer bedrijven over op videobellen. De beeldkwaliteit van videoconferencing verschilt per systeem, maar is over het algemeen zeer goed te noemen. Verder is het zo dat binnen nu en enkele jaren vrijwel elk bedrijf genoodzaakt is om videoconferencing te gebruiken. In een wereld van globalisering biedt videoconferencing de oplossing om zowel kosten als tijd zo goed mogelijk in te vullen.


Vergadertelefonie.nl biedt een breed scala aan audio- en videoconferencing producten. Voor een compleet overzicht van videoconferencing producten kunt u hier klikken of contact opnemen met een van onze product experts. Zij zijn te bereiken op 030-6691228 of per email.
04-02-2011

Lifesize videoconferencing voor ieder budget!

Utrecht, 04 Februari 2011 - Lifesize, producent van videoconferencing apparatuur biedt een grote keus  videoconferentie systemen aan. Tegenwoordig zien vrijwel alle bedrijven het nut van videoconferencing in. Echter niet elk bedrijf beschikt over een gigantisch budget om videoconferencing mogelijk te maken. Lifesize biedt nu oplossing voor zowel grote bedrijven als het MKB segment.

Lifesize heeft een erg breed assortiment bestaande uit verscheidene videoconferentie systemen. Voor elk budget is er een videoconferentie systeem beschikbaar. Om een goed beeld te krijgen van de beschikbare oplossingen, hebben wij voor u onderstaand schema gemaakt.

Assortiment Lifesize
:


Lifesize Desktop : Softwarematig programma, waarbij u 1 op 1 kunt bellen met andere gebruikers van videoconferencing systemen. U heeft in dit geval alleen een microfoon of headset, webcam en het Lifesize Desktop programma nodig.

Lifesize Passport : Makkelijk mee te nemen model en ontwikkeld voor naar kwaliteit zoekende reizigers. Dit model wordt vrijwel altijd gebruikt door zakenmensen die veel onderweg zijn, maar toch een kwalitatief hoogwaardig product willen gebruiken.

LG LifeSize Executive : Dit systeem is ontwikkeld in samenwerking met LG. Het bestaat uit een scherm met bijbehorende camera, welke ook gebruikt kan worden als computerbeeldscherm. Bespaar ruimte met dit unieke systeem!

Lifesize Express : De Lifesize Express wordt beschouwd als het instapmodel van Lifesize. Het voordeel van de Lifesize Express is dat u eenvoudig met kleine groepen een vergadering kunt houden. Ideaal voor kleine bedrijven die op zoek zijn naar een betaalbare videoconferencing oplossing.

Lifesize Team : De Lifesize Team is een Full HD videoconferentie systeem en biedt gebruikers een erg goede kwaliteit. Met de interne multipoint module kunt u eenvoudig tot 4 partijen tegelijk bellen.

Lifesize Room : De Lifesize Room is het meest uitgebreide model van Lifesize. Dit model wordt vooral gebruikt door bedrijven die over alle mogelijkheden van videoconferencing willen beschikken.

 

Mocht u meer informatie willen over videoconferencing of over Lifesize klik dan hier.
 
 
04-02-2011

Update uw Konftel 300M vandaag nog!!

 

Utrecht, 04 Februari 2011 - Konftel, producten van hoogwaardige vergadertelefoons heeft voor de nieuwste generatie vergadertelefoons nieuwe software ontwikkeld. Door de software te downloaden bent u er zeker van dat uw Konftel vergadertelefoon up-to-date blijft en dat u optimaal kunt genieten van de vele mogelijkheden die Konftel vergadertelefoons te bieden hebben.

Konftel PC suite 2.1 zoals de nieuwe software genoemd wordt, bestaat uit een handige tool om automatisch nieuwe updates up te loaden. De updates worden automatisch via PC suite gedecteerd en opgehaald naar de vergadertelefoon toe. Op dit moment kan PC suite 2.1 gebruikt worden met de Konftel 300, Konftel 300W, Konftel 300IP en de nieuwe Konftel 300M.
 
U kunt de PC Suite 2.1 software hier downloaden

Wilt u meer informatie over Konftel of andere vergadertelefoons? Klik dan hier

Of bel naar een van onze product experts 030 - 669 122820-01-2011

Sennheiser gaat headsets maken voor Polycom

 

Utrecht, 20 Januari 2011 - Sennheiser marktleider op het gebied van headsets en hoofdtelefoons heeft aangekondigd samen te gaan werken met Polycom. Alle DW series, SH series en CC series zullen gaan werken met de Polycom SoundPoint en Business Media Phones.

De Compatibiliteit van de headsets en telefoons wordt mede mogelijk gemaakt door de elektronische hookswitch van Sennheiser. Dit maakt het mogelijk om doormiddel van u DW series headset uw Polycom telefoon te bedienen.

 

Mocht u een headset zoeken in combinatie met uw telefoon, dan kunnen wij in alle gevallen een goed advies uitbrengen. Wij zijn te bereiken via onderstaande contactgegevens:

Email:info@vergadertelefonie.nl
Telefoon:030-669122817-01-2011

Sennheiser sluit zich aan bij het Polycom Arena programma

 

Utrecht, 13 Januari 2011Sennheiser Communications, marktleider op het gebied van premium headset solutions heeft vandaag aangekondigd deel uit te maken van het Polycom ARENA partner programma. Polycom, marktleider in telepresence, video and voice communication solutions, hebben de eerste stappen omtrent het ARENA programma opgezet. De bedoeling is dat het ARENA programma toegang geeft aan apllicatie ontwikkelaars, hardware fabrikanten en andere directe partijen om integratie met Polycom producten mogelijk te maken. Polycom ziet hiermee de kans om Unified Communications verder uit te breiden.

 

Polycom streeft naar een uitbreiding in de cloud van Unified Communications. Het grote voordeel voor u als klant is dat in de toekomst alle Polycom producten eenvoudig geconfigureerd kunnen worden met bijvoorbeeld Sennheiser producten. Vergadertelefonie is een expert op het gebied van zowel Polycom als Sennheiser producten. Indien u interesse heeft in een van Polycom's oplossingen dan horen wij dat graag. U kunt ons bereiken per email of per telefoon 030-6691228.

 

Meer informatie omtrent dit nieuwsitem is te vinden via onderstaande link:

http://www.sennheisercommunications.com/comm/home_en.nsf/root/press_releases_polycom

 

Voor een overzicht van Sennheiser producten zie headsetwinkel17-01-2011

Strijd om ondersteuning video codecs in html 5

Welk video formaat zal de standaard gaan worden voor webbrowsers, dat is de hamvraag die momenteel speelt in het personal video conference landschap. Op dit moment zijn er eigenlijk drie standaarden; namelijk h.264, WebM en Ogg Theora.

 

Op het moment is er een tweekamp onder browserbouwers: Safari en Interner Explorer ondersteunen h.264, terwijl Firefox, Opera en Chrome nu WebM en Ogg Theora standaard ondersteunen. Het is echter wenselijk om snel tot een standaard te komen, omdat nu meerdere standaarden ondersteund moeten worden wat extra inspanningen en kosten met zich mee brengt - zo meent Google. Google heeft aangekondigd dat toekomstige Chrome versies het h.264 niet standaard meer zullen ondersteunen. 

 

Gebruikers van bijvoorbeeld personal video conference van Vidyo hoeven zich geen zorgen te maken. Het gebruik van Vidyo in combinatie met een browser in html 5 zal vlekkeloos blijven verlopen. Lees meer over de voordelen van Vidyo, de Vidyo tarieven of hoe u zelf Vidyo in uw bedrijf kunt inzetten door hier te klikken.

 

Lees meer over dit item, met betrekking tot video codecs in Google Chrome support. Meer informatie en achtergronden over de ondersteuning van Chrome en video codecs vind u hier
11-01-2011

Nieuw design Netwerkshop

De Meern, 11 Januari 2011 – Alle webwinkels van Netwerkshop zijn 2011 gestart in een nieuw jasje. De 11 shops hebben een moderne uitstraling gekregen. Bij de totstandkoming van het nieuwe webshop platform is met name aandacht besteed aan het creëren van overzicht en verbetering van functionaliteiten.

 

Nieuw design

Afgelopen week heeft Netwerkshop alle webwinkels voorzien van het nieuwe shopdesign. Alle bedrijfsonderdelen van Netwerkshop zijn, dankzij het nieuwe platform, duidelijk herkenbaar. Het design kenmerkt zich door een moderne vormgeving, een frisse uitstraling, duidelijke structuur en eenvoud. Koppelingen naar populaire social media zoals Facebook & Twitter zijn vanaf heden op de websites aanwezig.

 

Bij de ontwikkeling van de websites van Netwerkshop wordt kritiek van klanten en medewerkers uitermate serieus genomen. Daarom is ook uw mening voor Netwerkshop van grote waarde!

Heeft u op- of aanmerkingen over onze webwinkel(s), neemt u dan gerust contact op met uw vaste contactpersoon of een van de andere Netwerkshop medewerkers.

Ontwikkelingen gaan door

Dankzij voortdurende website ontwikkeling kan Netwerkshop u optimaal blijven adviseren en adequate service verlenen. Onze ontwikkelingen beperken zich niet alleen tot onze website. Ook in 2011 mag u weer het nodige van ons verwachten. Als vanzelfsprekend staan wij ook in dit nieuwe jaar met onze expertise voor u klaar!

 

Over Netwerkshop

Netwerkshop BV is een professionele E-commerce onderneming met een sterke focus op B2B markten.
Gevestigd in het midden van het land, bedient Netwerkshop bedrijven en multinationals in de Benelux.
De filosofie Kennis & Service vormt de basis van de onderneming, die al ruim 10 jaar actief is op E-commerce gebied.

 

Netwerkshop bestaat uit 11 gespecialiseerde webwinkels, gericht op telecom-, communicatie- en ICT oplossingen. Iedere webwinkel wordt beheerd door product specialisten die dagelijks vele klanten van uitstekend advies voorzien. Voorraadbeheersing, snelle levering, optimaal advies en een uitstekende aftersales kenmerken de bedrijfsonderdelen van Netwerkshop.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Gerco Vermeer, Manager webdevelopment, gvermeer@netwerkshop.nl of telefoon: 030-658 51 27
06-01-2011

Video conference is zo eenvoudig

Video conference, video vergaderen, video meeting of video conferencing. Het zijn allemaal prachtige termen, maar waar het op neerkomt is efficiënt vergaderen.

 

Vergadertelefonie verwacht dat 2011 het jaar zal gaan worden waarin eenvoud en simpliciteit aangaande video conferencing centraal zal komen te staan. De ontwikkelingen aangaande video conference hebben niet stilgestaan en video conferencing wordt al meer een 'common good'.

 

Bent u benieuwd naar de voordelen die video vergaderen u te bieden heeft of wat de ROI zal zijn op uw investering, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat.

 

Laat u zich vooral niet leiden door de dure en ingewikkelde termen, want video conference is zó eenvoudig!
05-01-2011

Avaya neemt Konftel over

In navolging van partijen als Logitech (Lifesize) en Cisco (Tandberg), heeft nu ook Avaya een strategische overname gedaan in de audiovisuele communicatie branche.


Voor een bedrag van 15 miljoen euro heeft Avaya audio conference fabrikant Konftel overgenomen. Met deze overname verbreedt Avaya haar productportfolio en wil zodoende een bijdrage leveren aan het verhogen van gebruikers ervaring en beleving omtrent het merk Avaya.


Het verhogen van gebruikers ervaring en beleving wil Avaya met name bewerkstelligen door de acquisitie van het door Konftel gepattenteerde Omnisound crystel clear technologie.


Het volledige persbericht omtrent de Konftel overname door Avaya kunt u hier teruglezen
04-01-2011

Lifesize Bridge trade up program

Vergadertelefonie erkent het belang van een optimaal netwerk ten behoeve van audio en video conference. De impact van het vervangen van verouderde conference systemen voor conference apparatuur die voldoen aan de huidige standaard is veelal groot.

 

Hierbij kunt u denken aan een impact op de volgende gebruiker voordelen:

 • Beperktere data balast als gevolg van video conference sessies,
 • Video Conference systemen uitgerust met de nieuwste technologieën,
 • Meer zekerheid t.b.v. stabiele video conference sessies.

De volgende systemen komen in aanmerking voor het trade-up programma van Vergadertelefonie in samenwerking met Lifesize:

Mocht u meer informatie willen over het Lifesize trade up programma, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie