Home - Nieuws - 2009

26-11-2009

Videoconference test IP nummer gewijzigd per 27-11-2009

De Meern, 26 november 2009 – Videoconference IP testnummer gewijzigd.

Videoconference specialist Vergadertelefonie.nl wijzigd met ingang van 24 Maart 2010 het videoconference test IP nummer. Het nieuwe nummer is: 80.101.201.13

De maximale verbinding snelheid van 1 Mbps blijft gehanteerd.
Ook het nieuwe videoconference testnummer is 24/7 bereikbaar.

Met vriendelijke groet,
Vergadertelefonie.nl customer support.


Over vergadertelefonie.nl

Vergadertelefonie.nl is gespecialiseerd in advisering, levering en installatie van videoconference oplossingen.
Vanuit ons pand te de Meern bedienen wij klanten vanuit de hele wereld met een breed assortiment aan professionele videoconference solutions, infrastructurele producten, support en managed services.

Telefoon: +31 (0)30-6691228
E-mail: info@vergadertelefonie.nl
26-11-2009

Weerstore.nl in de lucht!

Naast het onlangs gelanceerde Nasmedia.nl opent Netwerkshop nóg een nieuwe webwinkel: Weerstore.nl!

Op Weerstore.nl vindt u weerstations, thermometers en losse sensoren. Op een weerstation kunt u afhankelijk van het model onder andere de binnen- en buitentemperatuur, (meerdaagse) weersverwachting en de actuele tijd aflezen. De weerstations zijn leverbaar in verschillende formaten en designs en passen door de veelal strakke vormgeving in elke woonkamer of kantoor. 

Het Oregon Scientific  BAR332ES ECO weerstation wordt bijvoorbeeld niet gevoed door een batterij maar werkt met een afneembaar zonnepaneel. Ook zijn er weerstations leverbaar met projectie functie of weerstations die tevens fungeren als digitale fotolijst!
Ter uitbreiding of vervanging van uw huidige weerstation biedt Weerstore.nl ook losse sensoren op de website aan.

Naast weerstations is er ruimte voor Projectieklokken en diverse Wellness producten zoals de Oregon Scientific WS 902 I.Wakeup lichtwekker op Weerstore.nl. De producten op Weerstore.nl zijn van bekende merken als Oregon Scientific en Balance.
Weerstore.nl streeft er naar om dit assortiment actueel te houden en in de toekomst op een passende manier uit te breiden.

Als de 16e webwinkel van Netwerkshop werkt Weerstore.nl ook onder het motto van Kennis & Service.
Alle winkels van Netwerkshop bieden hun klanten de volgende voordelen:

  • Tot 21:00 verzenden van bestellingen
  • Altijd een expert aan de lijn voor advies
  • Contact via telefoon, chat en e-mail
  • Eigen magazijn met voorraad
  • Afhaalmogelijkheid
  • Kopen op rekening voor bedrijven
  • Ruim assortiment en scherpe prijzen
  • Betalen via iDeal, Credit Card, Rembours of Proforma03-11-2009

Polycom VSX videoconference systemen per direct uit standaard assortiment bij Vergadertelefonie.nl

De Meern, 2 november 2009 – Polycom videoconference specialist Vergadertelefonie.nl heeft met ingang van 3 November 2009 de Polycom VSX serie uit het assortiment gehaald. De Polycom VSX 3000, VSX 5000 en VSX 7000 serie zijn vanaf heden enkel nog via een special order verkrijgbaar.

Polycom's VSX serie ontketende eind jaren 90' en begin jaren 2000 een revolutie in het MKB assortiment. Voor het eerst was een professioneel videoconferenference verkrijgbaar voor ieder ieder bedrijf. Ook in de jaren hiernaa bleef Polycom's VSX serie razend populair. Zelfs vandaag de dag komt Vergadertelefonie.nl de systemen nog overal tegen in het veld, hetgeen een goede indicatie is van de kwaliteit en hoge mate van betrouwbaarheid van deze "oer videoconference" oplossingen.

Echter, met de introductie van de Polycom HDX serie, en recenter het Polycom QDX 6000 systeem, biedt Polycom anno 2009 betere alternatieven tegen een aantrekkelijkere prijs. Deze systemen zijn op de nieuwste standaarden en technologieën gebaseerd en bieden DVD-, HD of zelfs Full HD resolutie. Bovendien behoren schokkerige beelden dankzij Polycom's revolutionaire nieuwe Lost Package Recovery technologie definitief tot het verleden. Met een vanafprijs van € 2995,- exclusief de BTW (Polycom's QDX 6000), kosten deze oplossingen nagenoeg het zelfde als die uit VSX serie.


Polycom VSX parts/onderdelen/service leverbaar via Vergadertelefonie.nl
Hoewel de Polycom VSX serie uit het standaard assortiment is genomen, blijven alle onderdelen en services op deze modellen gewoon leverbaar.
Voorbeelden hiervan zijn:

- Polycom VSX software licenties als MPMultipoint, Dual Monitor Emulation en Polycom People + Content
- Polycom Premier service overeenkomsten: updates/ upgrades software
- Polycom VSX power supply / stroom adapter


Vragen of advies over uw Polycom VSX of alternatief?
Tel: +31 (0)30 669 12 28
Fax: +31 (0)30 666 66 21

Email: info@vergadertelefonie.nl

Wij zijn van maandag tot vrijdag bereikbaar tussen 08.45 en 21.00
03-11-2009

Polycom Service Program per 1 November 2009 actief

 

De Meern, 2 november 2009 – Vergadertelefonie.nl, specialist in Polycom videoconference oplossingen en services levert met ingang van vandaag alle Polycom videoconference systemen standaard met Polycom branded service overeenkomst als direct gevolg van een verandering in het beleid van de wereld marktleider.


Zoals al eerder door Polycom zelf werd gecommuniceerd, is het Service Program met ingang van 1 November 2009 actief geworden.

Het Polycom Service Program omhelst de standaard levering van een Polycom- of Polycom partner branded service overeenkomst op alle videoconference systemen en infrastructurele producten van minimaal 1 jaar.

 

Meer informatie over het Service Program?

Lees het Polycom persbericht.

Klik hier
29-10-2009

LifeSize ontketend revolutie in MKB videoconference markt

LifeSize revolutioneert MKB videoconference markt

HD1080p videoconference systemen vanaf heden beschikbaar voor instapprijs

De Meern, 28 oktober 2009 – In navolging op de spectaculaire introductie van LifeSize Passport serie heeft LifeSize Communications de bestaande LifeSize Team, LifeSize Room en LifeSize Express videoconference systemen volledig vernieuwd. Onder het serienummer 220 zijn deze vernieuwde videoconference oplossingen vanaf heden leverbaar. De belangrijkste nieuwe eigenschappen? Volledige Full HD (1080p)capaciteiten en een prijsstelling die 1080p videoconference technologie voor het MKB bereikbaar maakt.

Met deze nieuwe versies van de videoconference-oplossingen revolutioneert LifeSize de markt van videoconference in ieder opzicht. Nieuwe Adaptive Motion Control (AMC) technologie minimaliseert de bandbreedte behoefte voor het opzetten van een gesprek in HD kwaliteit. Slechts 768 Kbps is nog vereist, maar al vanaf 384 Kbps realiseert de gebruiker nagenoeg DVD kwaliteit beeld en geluid. Ook op het gebied van prijsbeleid is met recht sprake van een doorbraak, met grof geweld welteverstaan. Met een prijs van € 5.779,- (ex BTW) voor de Express 220 biedt LifeSize, als eerste aanbieder ter wereld, een Full HD 1080p videoconference systeem aan voor (veel) minder dan € 15.000,-. Full HD videoconference is nu ook voor het MKB binnen handbereik. De LifeSize Room 220 beschikt ook over een noviteit. Dankzij een nieuwe geïntegreerde Multipoint Control Unit (MCU) beschikt LifeSize Room 220 nu over een 8-way multipoint unit. Daarmee is LifeSize de eerste aanbieder die een dergelijke capaciteit biedt. 

Met de komst van de LifeSize-220 serie is de software ook vernieuwd naar versie 4.5. Hiermee kunnen gebruikers de systemen naadloos integreren met onder andere Cisco Unified Communications Manager 7.0 en Microsoft OCS-omgevingen.
De software is tevens mede verantwoordelijk voor de veel betere kwaliteit van beeld en geluid, op lagere bandbreedtes.

Deze uitbreiding van de LifeSize-portfolio volgt op de introductie van LifeSize Passport, de eerste draagbare videoconferentie-oplossing. LifeSize Passport is ‘s werelds eerste HD-videoconference systeem op de markt dat een samenwerking is aangegaan met Skype. Met de komst van de LifeSize 220-serie biedt LifeSize maximale performance en ROI op LifeSize Express, LifeSize Team, LifeSize Room en natuurlijk LifeSize Passport. De professionele videoconferentie-oplossingen van LifeSize met Full HD-kwaliteit zijn nu niet meer alleen beschikbaar voor grote bedrijven met idem budgetten. Iedereen kan nu optimale beeldkwaliteit verwachten voor zeer acceptabele prijzen.

Prijs en beschikbaarheid
LifeSize Room 220 is beschikbaar vanaf:    € 14.199,-
LifeSize Team 220 is beschibaar vanaf:       € 10.299,-
LifeSize Express 220 is beschibaar vanaf:    €  5.779,-
LifeSize Passport is beschikbaar vanaf:        €  1.999,-
 
Over LifeSize
Een betrouwbare, efficiënte en eenvoudig te gebruiken oplossing voor videocommunicatie, met de perfecte balans tussen kwaliteit en betaalbaarheid. Kortom, de uitgangspunten waarmee LifeSize in 2003 is aangevangen met de ontwikkeling- en levering van de nieuwe generatie videoconference oplossingen.. LifeSize heeft High Definition videoconference geïntroduceerd als essentiële techniek voor realistische videocommunicatie en heeft daarmee gezorgd voor een totaal andere kijk op visuele communicatie. LifeSize rekent drastisch af met de kosten en de complexiteit en maakt telepresence (aanwezig zijn zonder te reizen) een realistische en betrouwbare oplossing voor iedere organisatie.

LifeSize, mede opgericht door CEO Craig Malloy (met een indrukwekkende track record in videoconference), heeft haar hoofdkantoor in Austin, Texas en is vertegenwoordigd in meer dan 80 landen.

Over Vergadertelefonie.nl
Vergadertelefonie.nl adviseert, installeerd en onderhoudt wereldwijd voice & video communicatiesystemen.
Sinds 2002 is Vergadertelefonie.nl / Netwerkshop B.V. actief in samenwerking met gerenommeerde leveranciers, waaronder Polycom, ClearOne, Konftel en LifeSize.

www.vergadertelefonie.nl
09-10-2009

LifeSize Passport verplettert de laatste barriere en maakt HD videoconference voor iedereen beschikbaar!

 

De Meern, Utr, 9 Oktober, 2009 – LifeSize Communications Inc., de wereldwijde marktleider in High Definition videoconference, introduceert LifeSize Passport, een revolutionair HD videoconference systeem dat iedereen de "telepresence" ervaring biedt, ongeacht locatie. Op één derde van het formaat, één derde van het gewicht en één derde van de prijs van alle andere videoconference systemen in zijn klasse past Passport letterlijk in uw hand. Tevens is LifeSize Passport het eerste HD videoconference systeem die Skype audio compatible is, tot genoegen van 480 miljoen gerigistreerde Skype gebruikers.

LifeSize Communications Inc., de wereldwijde marktleider in High Definition videoconference, introduceert LifeSize Passport, een revolutionair HD videoconference systeem dat iedereen de "telepresence" ervaring biedt, ongeacht locatie of budget. Op één derde van het formaat, één derde van het gewicht en één derde van de prijs van alle andere videoconference systemen in zijn klasse past Passport letterlijk in uw hand. Tevens is LifeSize Passport het eerste HD videoconference systeem die Skype audio compatible is, tot genoegen van 480 miljoen geregistreerde Skype gebruikers.

LifeSize Passport is het enige videoconference systeem dat levensechte videocommunicatie een mainstream business tool maakt. Niet langer is de keuze binnen HD video gelimiteerd door het "boardroom systeem" van vele duizenden euro's en de lage kwaliteit webcam oplossing van € 100,-  aan de onderkant van de markt. Met LifeSize Passport kunnen gebruikers communiceren in telepresence-kwaliteit HD audio en video voor een prijs die die de kleinste onderneming in staat stelt om te profiteren van de voordelen van video communicatie, maar ook grote bedrijven eindelijk in staat stelt om HD video door de hele organisatie uit te rollen zonder hier honderdduizenden euro's voor kwijt te zijn. Met een gewicht van nog geen 500 gram kan Passport op iedere locatie makkelijk worden ingezet waardoor het systeem een uitstekende oplossing vormt voor werknemers op afstand, telewerkers of zelfs de kleine vergaderruimte.

Als eerste HD video systeem to die Skype audio call compatible is, opent LifeSize Passport de poorten naar de Skype audio experience aan meer dan 480 miljoen geregistreerde gebruikers van de populaire video en audio internet communicatie software. Vanuit de LifeSize interface kunnen Passport gebruikers makkelijk direct connecteren met alle wereldwijde Skype gebruikers, maar ook met andere videoconference systemen van o.a LifeSize natuurlijk, Polcyom, Tandberg, Aethra en Sony. LifeSize Passport is software upgradeable, waardoor nieuwe upgrades binnen handbereik blijven en de inverstering gewaarborgd.

Eigenschappen

<li> LifeSize Passport levert de "Telepresence" ervaring aan iedereen en overal
<li> Levert 1280 x 720p bij 30 frames per seconde HD video en HD audio
<li> Ingebouwde ringer om te attenderen op binnenkomende gesprekken
<li> Ondersteunt HD videoconference vanaf 1 Mbps
<li> Licht, compact en hierdoor makkelijk mee te nemen!
<li> LifeSize Passport is het eerste HD video communicatie systeem met Skype compatibiliteit. 
<li> Stelt Skype gebruikers in staat om Skype-to-Skype gesprekken op te zetten
<li> Skype presence verzekert u van een real-life aanwezigheidsoverzicht van collega's, vrienden en andere relaties
<li> Altijd het scherpst mogelijke beeld – zeker 2 keer scherper dan competatieve systemen – op iedere bandbreedte, dankzij unieke scaling technologie
<li> Alleen LifeSize heeft Adaptive Motion Control (AMC). Dankzij AMC past Passport zich razendsnel aan bij wisselende bandbreedte- altijd de hoogste kwaliteit aan zichtbare beweging en scherpte.

Prijzen en beschikbaarheid

LifeSize Passport is beschibaar in 2 modellen.

1) LifeSize Passport met Focus en geintegreerde microfoon: € 1999,- exclusief de BTW
2) LifeSize Passport met PTZ camera en tafel microfoon: € 2919,- exclusief de BTW

LifeSize Passport met Skype audio mogelijkheden is naar verwachting eind November 2009 leverbaar bij erkend LifeSize dealer Vergadertelefonie.nl.

www.vergadertelefonie.nl
12-08-2009

Videoconference specialist vergadertelefonie.nl lanceert ''ProHD'' videoconference software bundel voor de PC/laptop.

 
De Meern- 12/08/2009; Vergadertelefonie.nl, specialist in audio- en videoconference oplossingen, lanceert "ProHD", een complete videoconference kit voor de PC/laptop die gebruikers in staat stelt om in HD beeld en geluid kwaliteit contact te leggen met klanten, thuiswerkers, leveranciers en andere relaties vanachter het eigen bureau.

ProHD videoconference software kit

Dé oplossing tegen de Mexicaanse Griep
Met de toename van het aantal besmettingen met de Mexicaanse Griep stijgt ook de vraag naar communicatie oplossingen die face-2-face contact mogelijk maken zonder te hoeven reizen. Zeker in de zakelijke markt is een duidelijke afname van zakenreizen te detecteren vanwege dit verschijnsel, zo blijkt uit diverse onderzoeken. Met de lancering van de ProHD videoconference kit biedt vergadertelefonie.nl een oplossing waarmee relaties in het buitenland loepzuiver- en real-time in beeld kunnen worden gebracht zonder enige concessies te doen aan de voordelen van face-2-face contact. Niet te onderschatten bijkomende voordelen zijn dat er geen "dure" vliegtickets hoeven te worden aangeschaft en de enorme besparingen op reistijd die worden gerealiseerd. Een vergadering van 2 uur duurt met ProHD ook 2 uur. Hierdoor biedt de ProHD kit een ongeevenaarde ROI aangezien de kit zichzelf met het uitstellen van 1 reis al heeft terugverdiend.

ProHD: complete HD videoconference kit voor € 399,- exclusief BTW
Vanaf heden is de ProHD videoconference bundel verkrijgbaar bij Vergadertelefonie.nl. Pro HD is een complete videoconference oplossing voor de PC of laptop en wordt geleverd inclusief LifeSize Desktop HD software licentie, Logitech Quickcam Pro 9000 HD webcam en ClearOne Chat 50 HD microfoon/speaker unit. Na een intensieve testperiode zijn de Logitech Quickcam Pro en de ClearOne Chat 50 door vergadertelefonie.nl verkozen tot beste webcam en speaker/microfoon unit in combinatie met de nieuwe LifeSize Desktop client. De resultaten zijn verbluffend: uitzonderlijk scherp beeld in 720p bij 30 fps (16:9 beeldformat) vanaf uw eigen PC of laptop voor een prijs van € 399,- exclusief de BTW.

ProHD videoconference webcam en microfoon/speaker unit
Foto: V.l.n.r: Logitech Quickcam Pro 9000 en ClearOne Chat 50

 

Eenvoudig te installeren en compatible met nagenoeg alle videoconference systemen
ProHD is eenvoudig te installeren op nagenoeg iedere PC of laptop en stelt gebruikers in staat om vanachter het eigen bureau te profiteren van de voordelen van real-time communicatie op afstand. ProHD, gebaseerd op LifeSize Desktop videoconference software, is compatible met videoconference systemen van andere fabrikanten als Polycom, LifeSize, Sony, Aethra en Tandberg. Hierdoor vormt de bundel een ideale oplossing om tegen een lage aanschafprijs via video in contact te komen met klanten, leveranciers, collega's of andere relaties die al een videoconference oplossing gebruiken.

Perfect voor "first time" gebruikers van videoconference
Voor nieuwe gebruikers van videoconference vormt ProHD een uitstekende vorm van kennismaking met de voordelen van videocommunicatie. ProHD is namelijk voorzien van een zeer eenvoudige en intuïtieve interface die vergelijkbaar is met het bedienen van een mobiele telefoon. Het opzetten van HD videoconference call is met de ProHD kit niet ingewikkelder dan iemand bellen via uw GSM. Zo kunt u contactpersonen bellen vanuit een telefoonboek/ contactenlijst of zelf een IP nummer in toetsen voor direct contact.

Bandbreedte vriendelijk
Al vanaf een beschikbare bandbreedte van 384 Kbps aan up- en downloadsnelheid kan met de ProHD bundel een videoconference gesprek worden opgezet met een kwaliteit die vergelijkbaar is met kabeltelevisie. Vanaf 512 Kbps ervaren gebruikers zelfs al DVD kwaliteit beeld en geluid. Voor een gesprek in de hoogste mogelijk HD kwaliteit op 720p bij 30frames per seconde vraagt de LifeSize Desktop videoconference software een verbindingssnelheid van slechts 1 Mbps waardoor HD videoconference niet alleen voor bedrijven binnen handbereik is maar kan ProHD anno 2009 in 9-van-de-10-gevallen ook prima door thuiswerkers gebruikt worden.

Bestellen of meer informatie?
De ProHD videoconference kit is vanaf heden altijd uit voorraad leverbaar en kan worden besteld via:

Webshop: www.vergadertelefonie.nl
Telefoon: +31 (0)30-6691228
Fax: +31 (0)30-6666621

Voor alle technische specificaties van de ProHD videoconference kit klik hier
29-06-2009

Polycom VVX 1500 vanaf heden leverbaar bij vergadertelefonie.nl

 

* Nieuw * De Polycom VVX 1500!

Polycom lanceert de VVX 1500, een bundeling van telefonie, videoconferencing (met geintegreerde voice over IP (VoIP), gepersonaliseerde webcontent en integratie met de belangrijkste bedrijfsapplicaties.  De VVX 1500 is voorzien van een gevoelige touch-screen, een breed LCD kleurenscherm, en Polycom HD Voice-technologie met hoge resolutie om multimediacommunicatie naar een niet eerder vertoond niveau te brengen.

VVX 1500 is bovenal een open system (API): derde partijen en ontwikkelaars kunnen zonder probleem de technologie integreren in allerlei bedrijfsapplicaties, zoals unified communications, customer relationship management (CRM) en agenda managementsystemen. De VVX 1500 komt gebundeld op de markt, met applicaties zoals de Polycom Productivity Suite. Hiermee kunnen gebruikers audio conferenties beheren via het eigen scherm of gesprekken opnemen via de USB-poort van de eigen telefoon. De VVX 1500 wordt geleverd met een gratische Web-dienst, My Info Portal. Hiermee kunnen gebruikers allerhande gepersonaliseerde informatie opvragen, ook wanneer het eigen toestel niet in de voice- of video-optie staat.

De VVX 1500 maakt gebruik van hetzelfde Session Initiation Protocol (SIP) als Polycoms SoundPoint® IP and SoundStation® IP desktop-systeem. Bovendien zal VVX 1500 binnenkort het certificaat van SIP video-certified krijgen, een certificaat gegeven door meer dan 30 VIP and VoIP Field Verified call control partners van Polycom, zoals BroadSoft, Deltapath, NEC Sphere, Objectworld en Zultys.

Polycoms spraak- en video-oplossingen helpen bedrijven om de carbon-voetprint werkelijk te verminderen en daardoor veel milieuvriendelijker te functioneren.  Zijn technologie maakt het mogelijk om virtueel met mensen in contact te komen, ongeacht afstand of tijd. Naast zijn belangrijke “groene” pluspunten heeft de VVX 1500 nog een belangrijk ander voordeel: hij verbruikt heel weinig energie, doordat hij gebruik maakt van stroom over Ethernet (PoE). De VVX 1500 gebruikt zo de helft minder energie dan gelijkwaardige andere producten. De smart-motion technologie dimt het scherm in een power-save-toestand wanneer niemand meer op kantoor aanwezig is.

Polycoms nieuwe VVX 1500 is vanaf heden leverbaar bij vergadertelefonie.nl voor € 859,- exclusief de BTW.

 

Meer informatie over de Polycom VVX 1500 of direct bestellen?

Klik hier....
17-06-2009

Videoconference specialist vergadertelefonie.nl introduceert de Polycom HDX 6000

 

De Meern, 17-06-2009:  Vergadertelefonie.nl introduceert HD (720p) videoconference systeem van Polycom voor minder dan € 5000,- ,  de Polycom HDX 6000!

Met de introductie van de Polycom HDX 6000 lanceert markleider Polycom voor het eerst een HD (720p) videoconferencing systeem voor minder dan € 5000,-. Het systeem wordt geleverd inclusief Eagle Eye HD camera, HDX 6000 codec, HDX microfoon, afstandsbediening en alle noodzakelijke bekabeling. De camera en microfoon bieden voldoende dekking om kleine groepen tot ongeveer 6 personen tegelijk in beeld te kunnen brengen. Hiermee komt het systeem dus optimaal tot zijn recht in de kleinere omgeving.

Polycom HDX 6000

Polycom HDX 6000 eigenschappen

* Camera en microfoon dekking tot ongeveer 6 personen
* Uitermate geschikt voor de kleinere vergaderomgeving.
* Polycom UltimateHD: HD 22 kHz voice,  720p30 video en HD content weegave. * * Ultiem beeld en geluid!
* 720p30 al vanaf 832 Mbps aan beschikbare bandbreedte! Max. 2 Mbps verbindingssnelheid.
* Point-2point videocommunicatie, geen interne multipoint module
* Inclusief Polycom People + Content: deel live PC beelden als Word of Excel bestanden, PP presentaties of zelfs filmpjes!
* Complete kit: inclusief Polycom Eagle Eye HD camera, HDX microfoon, HDX codec, afstandsbediening en alle bekabeling.
* Single monitor support: (monitor optioneel leverbaar via vergadertelefonie.nl : klik hier)
* HDMI video en audio
* AUX audio out: voor aansluiting op bijvoorbeeld speakersystemen
* DVI input voor externe beeld of audiobron: PC/ documentscanner/ smartboard enz enz
* Dual stack support voor SIP/ H.323
* IP connectiviteit only, geen ISDN mogelijkheden.
* Budget vriendelijk, hoge ROI

Meer specificaties, informatie of een scherpe offerte?

Klik hier of bezoek www.vergadertelefonie.nl voor een overzicht van Polycom videoconference oplossingen.
17-06-2009

LifeSize brengt HD videoconference naar de desktop

- De Meern, 17-06-2009; LifeSize, wereldmarktleider in HD videoconferencing oplossingen heeft een nieuw desktop videoconferencing product gelanceert die gebruikers in staat stelt om HD (720p) videoconferencing toe te passen vanaf de PC of laptop.

Om full HD beeld en geluid te realiseren moesten gebruikers in het verleden over gaan tot aanschaf van een relatief prijzig HD videoconferencing systeem, hoewel HD videoconferencing systemen de laatste jaren significant goedkoper zijn geworden. Vanaf nu verplaatst LifeSize de HD videoconference ervaring vanuit de vergaderruimte naar de PC of laptop op het bureau van eindgebruikers met een nieuw systeem genaamd LifeSize Desktop.

LifeSize Desktop

Volgens het bedrijf werkt LifeSize Desktop gewoon met een off-the-shelf webcams dus behoren dure HD camera's tot het verleden. Desktop levert HD video op 720p bij 30 frames per seconde in vol 16:9 formaat. Bovendien biedt de software HD audio inclusief echo cancellation technologie.

 

LifeSize Desktop


LifeSize zegt dat Desktop is ontwikkeld voor optimale performance en efficiency. Hiernaast verbruikt de software zeer weinig processor capaciteit zodat gebruikers ook HD videocalls kunnen opzetten wanneer er meerdere applicaties tegelijk op hun PC of laptop draaien. Gebruikers kunnen op eenvoudige wijze connecteren en hoge kwaliteit video ontvangen op iedere bandbreedte over de bedrijfs VPN of via LifeSize Transit voor veilige NAT/ Firewall traversal.

Na vele jaren in de wildernis neemt de vraag naar videoconferencing oplossingen de laatste jaren steeds meer toe omdat het een logische manier voor bedrijven is om op reiskosten te besparen. Omdat bijvoorbeeld dure vliegreizen niet meer nodig zijn heeft videoconferencing, los van de financiële voordelen, een zeer positieve invloed op de carbon footprint van organisaties.

" Het is 'prime-time' voor de videoconferencing markt," zegt Andreas Wienold, salesmanager van LifeSize EMEA. " Niet alleen vanwege de recessie, maar ook dankzij de ontikkelingen in videoconferencing technologie en netwerken. In het verleden was videoconferencing vaak een pijnlijke ervaring, maar tegenwoordig is de bandbreedte goedkoop beschikbaar en de processing power is in positief opzicht veranderd ", zegt Wienold. " Deze combinatie heeft de perfecte storm doen ontstaan en we zien de laatste jaren en enorme toename in de vraag naar videoconferencing oplossingen. "

" Een HD resolutie van 720p voor desktop gebruikers is een enorme stap vooruit," vertelt Wienold. " De minimaal noodzakelijke bandbreedte voor LifeSize Desktop is 192 Kbps maar daarmee wordt geen HD resolutie behaald. Om ware HD kwaliteit (720p x 30 fps) te behalen vereist een LifeSize Desktop client ongeveer 1 Mbps aan bandbreedte."

LifeSize Desktop is een stand-alone software client met dezelfde interface als de videoconferencing systemen uit het topsegment van LifeSize. De applicatie is volledig compatible met SIP-based- of groepsvideoconference systemen van andere producenten. LifeSize Desktop is leverbaar vanaf Q3 2009.

Gratis testversies van de software zullen beschikbaar worden gesteld. Inschrijven kan via de LifeSize website of via www.vergadertelefonie.nl.
15-06-2009

Prijsdoorbraak: Videoconference specialist vergadertelefonie.nl introduceert de VT Mobile 6000 bundel.

 

Prijsdoorbraak: Videoconference specialist vergadertelefonie.nl introduceert de VT Mobile 6000 bundel

Optimale DVD videoconference kwaliteit in combinatie met representativiteit, robuustheid en betaalbaarheid? Met de introductie van de VT Mobile 6000 bundel verzamelt videoconference specialist vergadertelefonie.nl als eerste in Nederland deze eigenschappen in één pakket met een prijskaartje onder de € 5.000,-.
De VT Mobile 6000 bundel bestaat uit de volgende componenten:

- Nieuwste Polycom QDX 6000 videoconference systeem (inclusief camera, codec, microfoons, afstandsbediening en bekabeling)
- Philips 42" Pro HD-ready 720p plasma monitor
- Verrijdbaar Unicol Avecta Hi Trolley monitor meubelstuk inclusief 2 plateau's voor optimale plaatsing camera en codec

 

VT Mobile 6000

Foto Links: Trolley met Philips 42" HD-ready monitor  Rechts: Polycom QDX 6000


VT Mobile 6000: DVD kwaliteit videoconference sessies door het gehele pand!

De VT Mobile 6000 bundel is uitgevoerd met het nieuwe QDX 6000 videoconference systeem van marktleider Polycom. De QDX 6000 combineert Polycom's bekende Eagle Eye HD camera en de unieke compressie technieken van de "high end" HDX videoconference systemen voor optimale prestaties in beeld en geluid. Via de 42" HD-ready 702p monitor van Philips wordt beeld en geluid niet alleen vloeiend en vlekkeloos weergegeven, maar tevens in een groot formaat voor het realiseren van een levensechte ervaring.

Dankzij de oerdegelijke Unicol Avecta trolley plaatst men de totale oplossing eenvoudig in iedere gewenste ruimte binnen het pand. Sluit de stekker aan, plug de netwerkstekker in en de VT Mobile 6000 bundel is klaar voor gebruik. Ideaal voor bedrijven met meerdere vergaderruimtes of bijvoorbeeld educatieve instellingen met diverse klaslokalen.

Eerste DVD kwaliteit videoconference bundel mét monitor en meubelstuk in Nederland voor minder dan € 5000,-!

Met een prijs van € 4699,- exclusief de BTW is de VT Mobile 6000 bundel van vergadertelefonie.nl de eerste DVD kwaliteit videoconference totaaloplossing voor minder dan € 5000,-. Dankzij deze unieke prijsdoorbraak door vergadertelefonie.nl is professioneel videoconferencing nu binnen handbereik voor iedere organisatie. Doordat videoconference uw organisatie veel tijd en geld bespaart is het rendement van deze oplossing ongeëvenaard. Vervang slechts 1 vliegreis met 2 personen naar een locatie op een ander continent door een videoconference sessie en de bundel heeft zichzelf al terugverdiend!


www.vergadertelefonie.nl

Vergadertelefonie.nl, onderdeel van Netwerkshop B.V., is dé audio- en videoconference specialist van Nederland. Vanuit De Meern (Utr) bedient vergadertelefonie.nl klanten vanuit de hele wereld met een breed portfolio aan audio- en videoconference producten en services van marktleidende fabrikanten als Polycom, LifeSize, Konftel en ClearOne.

Telefoon: +31 (0)30 669 12 28
E-mail: info@vergadertelefonie.nl
03-06-2009

Vanaf nu ook afhalen mogelijk bij Vergadertelefonie

Als u een bestelling heeft geplaatst dan wilt u uw pakket natuurlijk zo snel mogelijk ontvangen. Netwerkshop zorgt ervoor dat betaalde bestellingen dezelfde dag nog met de TNT pakketdienst meegaan. Dit betekent dat u uw bestelling de volgende dag al in ontvangst kunt nemen!

Vanaf vandaag is het bovendien mogelijk om bij ons bestellingen af te halen. U bent dan dus dezelfde dag nog in het bezit van uw bestelde producten! Neemt u van tevoren even telefonisch contact met ons op en wij regelen het voor u.

U kunt uw bestelling op ons vestigingsadres in De Meern afhalen tussen 9.30 - 16.30 en direct met PIN betalen.
06-05-2009

American Express nieuwe betaalmethodeNu ook American Express als betaalmethode beschikbaar op alle webwinkels van NetwerkShop.
Naast VISA en MasterCard kunt u nu dus ook met AMEX bij ons betalen.

Of u nu kiest voor het gemak van Ideal of een creditcard; vandaag besteld is morgen in huis!.20-04-2009

Vergadertelefonie.nl introduceert het nieuwste HD videoconference systeem van LifeSize, de Express 200!

 

- De Meern, 07-01-2009: Videoconference specialist Vergadertelefonie.nl introduceert de LifeSize Express 200 met dual monitor support

Vanaf heden is het nieuwste videoconference systeem van LifeSize, de LifeSize Express 200, leverbaar bij Vergadertelefonie.nl.

Met de Express 200 brengt LifeSize, wereldmarktleider in HD videoconference oplossingen, een  instap HD (720p) videoconference systeem op de markt met dual monitor support. Dankzij dual monitor support kunnen nu 2 monitoren, beamers of een combinatie tegelijk gebruikt worden voor het weergeven van gesprekspartners en presentaties. Met een prijs van € 6479,- is de prijs/performance van de Express 200 door geen enkele fabrikant te benaderen. Vergelijkbare oplossingen van andere merken kosten als snel tussen de € 9.000,- tot € 15.000,-.

LifeSize Express 200

De LifeSize Express is ideaal voor kleine groepen, teams of individuele werkers die communicatie op afstand naar een nieuw niveau willen tillen. De LifeSize Express brengt natuurlijke en effectieve interactie. Niet alleen realiseren gebruikers van videoconference beelden en geluid van werkelijke HD kwaliteit (720p x 30fps) maar tevens biedt de Express 200 de mogelijkheid om PC content live te presenteren aan uw gesprekspartners op 1280 x 768 resolutie. Door de ondersteuning van dual displays, meerdere camera's en microfoons kan de Express 200 op maat worden geleverd voor nagenoeg iedere omgeving.

In de snel bewegende globale economy anno 2009 zijn projectteams, klanten, partners en collega's vaak door grote afstanden van elkaar gescheiden. De telefoon en email bieden onvoldoende interactie om tot effectieve communicatie te komen door gebrek aan face-2-face contact. Frequente ontmoetingen in en persoon en zinvolle dialogen zijn cruciaal voor succes, maar reizen is prijzig en kost veel tijd. Met de LifeSize Express 200 krijgen gebruikers het beste van 2 beide werelden- zinville communicatie met de juiste personen op de juiste tijd, allemaal zonder ooit het kantoor te hoeven verlaten.

Bekijk hier alle specificaties van de LifeSize Express 200

Meer weten over LifeSize? Bezoek de LifeSize website


Over vergadertelefonie.nl

Vergadertelefonie.nl, onderdeel van Netwerkshop B.V., is gespecialiseerd in de levering, installatie en onderhoud van videoconference oplossingen. Vanuit ons moderne kantoor pand te de Meern bedienen wij met een team van 40 personen, bestaande uit videoconference- en netwerkspecialisten, klanten van over de hele wereld.

Niet alleen hebben wij in de loop der jaren een uitstekende relatie met onze klanten weten op te bouwen, maar tevens wordt onze kennis, professionaliteit en klantgerichtheid erkend en gewaardeerd door marktleidende fabrikanten. Zo zijn wij erkend dealer van wereld marktleidende merken als LifeSize, Polycom, Konftel, ClearOne en Phoenix Audio.

Bedrijsgegevens:

Vergadertelefonie.nl

Veldzigt 28
3454 PW De Meern
Inschrijfnummer Kvk: 32079458
BTW Nummer: NL.81.32.61.715.B.01
Telefoon: 030-6691228
E-mail: info@vergadertelefonie.nl

www.vergadertelefonie.nl
23-03-2009

Videoconference specialist Vergadertelefonie.nl demonstreert HD videoconference voortaan op klantlocatie- De Meern, 23-03-2009;  Kosteloze live demonstraties van HD videoconference voortaan op klantlocatie!

Vanaf heden biedt specialist in videoconference- en netwerk specialist Vergadertelefonie.nl demonstraties van de nieuwste HD videoconference oplossingen op klantlocatie. Hierdoor hoeven klanten niet meer af te reizen naar het demo centre te De Meern, maar kan men kennismaken met videoconferencing vanuit de eigen kantooromgeving.

Videoconference demo

Vergadertelefonie.nl realiseert kosteloos en vrijblijvend een opstelling van de nieuwste HD videoconference apparatuur van LifeSize en/of Polycom en zorgt voor een live verbinding met een gesprekspartner naar keuze van de klant of met de videoconference helpdesk waar altijd medewerkers van Vergadertelefonie.nl aanspreekbaar zijn. Klanten maken zo niet alleen kennis met de nieuwste apparatuur maar tevens met de uitstekende dienstverlening en bereikbaarheid van Vergadertelefonie.nl


"Wij merken dat veel prospects graag bij ons op locatie een demonstratie willen komen bijwonen, maar dat het vaak aan tijd ontbeert om hier op een effectieve wijze invulling aan te geven " aldus Michael Meijer, general manager bij Vergadertelefonie.nl. " Bij de implementatie van videoconference oplossingen zijn vaak werknemers uit diverse lagen van de organisatie betrokken, van directieleden tot ICT specialisten tot aan de secretaresse. Het valt initiatiefnemers vaak zwaar om een dag in te plannen waarop iedereen beschikbaar is om een demostratie "buiten de deur" bij te wonen. Bovendien druist het tijdrovende reizen naar onze locatie rechtstreeks in tegen de kerngedachte van de implementatie van videoconference apparatuur, namelijk besparingen realiseren in termen van tijd en geld", vervolg Meijer zijn betoog.

"Makkelijker kunnen we het echt niet maken" zegt Meijer. "Niet alleen realiseren wij een professionele opstelling voor de klant op locatie, maar tevens mag de klant deze apparatuur ook nog eens kosteloos een aantal dagen proberen om de voordelen en kwaliteit aan den lijve te ervaren. Voor klanten die zelf nog geen gesprekspartner hebben om te bellen via video stellen wij tevens onze live video helpdesk en video test sites ter beschikking zodat er altijd een "talking head" voor de camera kan worden gehaald. En natuurlijk ook voor het verlenen van hulp ten aanzien van gebruik bij de apparatuur", vult Meijer aan.


Meer informatie over een testopstelling of direct aanvragen van een demonstratie?

http://www.vergadertelefonie.nl/klantenservice/videoconferencing-services/demonstraties/


Over Vergadertelefonie.nl

Vergadertelefonie.nl is gespecialiseerd in de levering, installatie en onderhoud van (audio) visuele communicatie oplossingen. Als gecertificeerd reseller van o.a. Polycom, LifeSize, Konftel en ClearOne levert Vergadertelefonie.nl niet alleen de nieuwste apparatuur maar ook diensten als consultancy, installatie, onderhoud, hosted audio- en videoconference, en event servicing. Meer informatie over ons?

http://www.vergadertelefonie.nl/klantenservice/algemene-informatie/wie-zijn-wij/


Bedrijsgegevens:

Vergadertelefonie.nl

Veldzigt 283454 PW De Meern
Inschrijfnummer Kvk: 32079458
BTW Nummer: NL.81.32.61.715.B.01

Telefoon: 030-6691228

www.vergadertelefonie.nl
03-03-2009

Polycom QDX 6000 *NIEUW*

 

- De Meern, 07-01-2009; Vergadertelefonie.nl introduceert nieuwste Polycom QDX 6000 videoconferentie systeem.

Vanaf heden is het nieuwste videoconferentie systeem van wereldmarktleider Polycom, de QDX 6000, leverbaar bij Vergadertelefonie.nl.

Met de QDX 6000 brengt Polycom een videoconferentie systeem op de markt waar alle revolutionaire technologie in is verwerkt van de "high end" systemen uit de HDX range, maar dan tegen een uniek lage prijs van € 3099,-.

Polycom QDX 6000

Met de reeds beproefde Eagle Eye camera uit de HDX serie in combinatie met de nieuwe QDX codec kunnen levensechte videoconference sessies worden opgezet op DVD kwaliteit. De QDX 6000 is een IP based videoconferentie systeem dat dankzij Polycom's LPR (Lost Package Recovery) technologie al uitstekende performances levert op bandbreedtes vanaf 256 Kbps! Hiermee behoren extra investeringen in netwerkcapaciteit tot het verleden.

Polycom QDX 6000 maakt het mogelijk om bestanden en documenten te delen, zoals films, spreadsheets, presentaties en beeldmateriaal, via allerhande randapparatuur met hoge resolutie, zoals een pc, dvd-speler en documentcamera.

Doordat de nieuwe QDX volledig is gebaseerd op ITU standaarden is ook dit model volledig compatible met videoconferentie systemen van andere merken als bijvoorbeeld LifeSize, Aethra, Sony en Tandberg.

 

=> Klik hier voor alle specificaties van de Polycom QDX 6000

=> Klik hier voor een Polycom QDX 6000 installatie video

=> Klik hier om www.vergadertelefonie.nl te bezoeken

 

 
03-03-2009

Nieuwe telefoonspecialist op internet: Dectwinkel

Online telefoonspecialist

Dectwinkel is een nieuwe webwinkel gespecialiseerd in telefoontoestellen. Telefoons van gerenommeerde merken als Siemens, Panasonic en Philips zijn terug te vinden in het uitgebreide assortiment. Als online winkel rekent Dectwinkel scherpe prijzen. Daarnaast is Dectwinkel leverancier van afgeleide producten, als dect babyfoons.

Dectwinkel richt zich voornamelijk op de consumentenmarkt en klein zakelijk gebruik.

Focus op advies, eenvoud en excellente service

Dectwinkel wil zich opwerpen als een specialist waar klanten terecht kunnen voor persoonlijk advies.

Er is ontzettend veel keuze in telefoontoestellen. Dectwinkel wil helderheid scheppen in het woud van modellen door het bieden van uitgebreide, maar relevante productinformatie. Dectwinkel wil hiermee de keuze van een dect telefoon vergemakkelijken.

Naast een ruim assortiment van topmerken als Siemens, Panasonic en Philips, zijn een excellente service en snelle levertijden een primair uitgangspunt in de werkwijze van Dectwinkel.

Kijk bijvoorbeeld eens bij onze Quick ship producten. Met deze speciale service kunnen we bepaalde telefoontoestellen binnen één werkdag verzenden.

Hulp nodig bij uw keuze? Neem gerust contact op met Dectwinkel 030 - 669 14 05 of stuur een e-mail naar info@dectwinkel.nl

Netwerkshop opent tweede nieuwe webwinkel in 2009

Dectwinkel is de tweede webwinkel van Netwerkshop die in 2009 haar deuren opent. Nadat eerder Actionfigurehome.nl in februari het licht zag, wordt er nu een specialistische telefoonwinkel geopend. Dectwinkel is inmiddels de dertiende webwinkel van het bedrijf Netwerkshop B.V.

In de unieke formule van Netwerkshop komen de elementen kennis en service steeds weer terug. Wij zijn ervan overtuigd dat we webwinkelen op deze wijze aantrekkelijker en toegankelijker maken voor de consument. De combinatie van specialistische kennis, advies op maat en een consequente, excellente service is wat ons vanaf dag één een voorsprong geeft op andere webwinkels.

Online telefoonspecialist

Dectwinkel is een nieuwe webwinkel gespecialiseerd in telefoontoestellen. Telefoons van gerenommeerde merken als Siemens, Panasonic en Philips zijn terug te vinden in het uitgebreide assortiment. Als online winkel rekent Dectwinkel scherpe prijzen. Daarnaast is Dectwinkel leverancier van afgeleide producten, als dect babyfoons.

Dectwinkel richt zich voornamelijk op de consumentenmarkt en klein zakelijk gebruik.

Focus op advies, eenvoud en excellente service

Dectwinkel wil zich opwerpen als een specialist waar klanten terecht kunnen voor persoonlijk advies.

Er is ontzettend veel keuze in telefoontoestellen. Dectwinkel wil helderheid scheppen in het woud van modellen door het bieden van uitgebreide, maar relevante productinformatie. Dectwinkel wil hiermee de keuze van een dect telefoon vergemakkelijken.

Naast een ruim assortiment van topmerken als Siemens, Panasonic en Philips, zijn een excellente service en snelle levertijden een primair uitgangspunt in de werkwijze van Dectwinkel.

Kijk bijvoorbeeld eens bij onze Quick ship producten. Met deze speciale service kunnen we bepaalde telefoontoestellen binnen één werkdag verzenden.

Hulp nodig bij uw keuze? Neem gerust contact op met Dectwinkel 030 - 669 14 05 of stuur een e-mail naar info@dectwinkel.nl

Netwerkshop opent tweede nieuwe webwinkel in 2009

Dectwinkel is de tweede webwinkel van Netwerkshop die in 2009 haar deuren opent. Nadat eerder Actionfigurehome.nl in februari het licht zag, wordt er nu een specialistische telefoonwinkel geopend. Dectwinkel is inmiddels de dertiende webwinkel van het bedrijf Netwerkshop B.V.

In de unieke formule van Netwerkshop komen de elementen kennis en service steeds weer terug. Wij zijn ervan overtuigd dat we webwinkelen op deze wijze aantrekkelijker en toegankelijker maken voor de consument. De combinatie van specialistische kennis, advies op maat en een consequente, excellente service is wat ons vanaf dag één een voorsprong geeft op andere webwinkels.
07-01-2009

Polycom SoundStation

- De Meern, 07-01-2009; Polycom SoundStation in 2009 extra voordelig- en voorradig bij marktleider Vergadertelefonie.nl dankzij gestegen verkoop in 2008.

 Ook in 2008 bleek de Polycom SoundStation 2 de absolute favoriet bij eindgebruikers voor het plegen van effectieve conference calls. De markleider van Nederland in Polycom SoundStations, Vergadertelefonie.nl, realiseerde een omzetstijging van liefst 40% ten opzichte van 2007. Hiermee is de SoundStation serie voor het derde jaar op rij de meest verkochte vergadertelefoon van Nederland.

 Niet alleen de traditionele analoge SoundStations presteerden boven verwachting, maar ook de in 2008 gelanceerde IP-SIP vergadertelefoons zoals de IP 6000 en IP 7000 bleken regelrechte hits. “De ongelofelijke geluidskwaliteit van de Polycom SoundStation serie is al jaren bekend bij het grote publiek”. “Het is de combinatie tussen deze kwaliteit en een scherpe prijsstelling die de SoundStation eigenlijk een vanzelfsprekende keuze maakt voor veeleisende eindgebruikers” aldus Michael Meijer, sitemanager van Vergadertelefonie.nl.

 Ook in 2009 verwacht markleider Vergadertelefonie.nl een toename in de verkoop van vergadertelefoons en videoconference oplossingen. “ De kredietcrisis en het toenemende fileprobleem zorgen ervoor dat bedrijven en overige instellingen genoodzaakt zijn hun reisgedrag onder de loep te nemen”. “Hierbij komt audio- en videoconferencing al snel naar voren als uitermate effectief communicatiemiddel dat de noodzaak tot reizen neutraliseert of in ieder geval verminderd” aldus Meijer. “Een zeer hoge ROI draagt er aan bij dat een positieve besluitvorming in veel gevallen snel tot stand komt”.

Polycom SoundStation in 2009 extra op voorraad en daardoor extra voordelig!

Ook voor het jaar 2009 wordt een extra afzet van alle Polycom SoundStation modellen verwacht. Om deze reden is besloten om de toch al aanzienlijke voorraad van Vergadertelefonie.nl verder uit te breiden. “ In het verleden kwam het nog wel eens voor dat we bij grotere aantallen SoundStations onvoldoende voorraad hadden om direct uit te leveren” zegt Meijer.“ “In 2009 behoort dit definitief tot het verleden”. “ Hiermee verwachten we onze marktleidende positie van een bredere fundering te hebben voorzien waardoor we onze voorsprong verder kunnen uitbreiden.”. “Tevens profiteren wij van schaalvergroting op de inkoop zodat onze klanten blijven profiteren van extra scherpe verkoopprijzen”.

Polycom SoundStation

 

Polycom SoundStation analoge modellen:

Polycom SoundStation 2 Basic (geen display)

Polycom SoundStation 2 met display

Polycom SoundStation 2 EX uitbreidbaar met extra microfoons

Polycom SoundStation 2 VTX 1000 (topmodel)

Polycom SoundStation 2 Wireless (draadloos)

Polycom SoundStation 2 Wireless EX (draadloos en uitbreidbaar)

Polycom SoundStation IP modellen

Polycom SoundStation IP 6000 (PoE only)

Polycom SoundStation IP 6000 (met power supply)

Polycom SoundStation IP 7000 (PoE only)

Polycom SoundStation IP 7000 (met power supply)

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie