Home - Nieuws
Rond de feestdagen hanteert KommaGo aangepaste openingstijden. De levertijd van bestellingen uit onze webshops kan hierdoor langer zijn dan u normaal gesproken van ons gewend bent.
Lees verder

Het is mogelijk dat er hinder en files ontstaan en dat u uw werk niet (tijdig) kunt bereiken. Dit kan voor ergernis zorgen en misschien mist u zelfs belangrijke afspraken. Dát is niet nodig; start met videobellen!
Lees verder

Lifesize brengt het eerste 4K UHD videoconferentiesysteem op de markt. De Lifesize Icon 700 biedt ongekende beeldkwaliteit voor een levensechte ervaring. U merkt vrijwel geen verschil tussen een real life vergadering of een videovergadering met deze kwali
Lees verder

Naar verwachting zijn de Polycom Trio en Polycom MSR Skype Room System-oplossingen dit jaar al geschikt voor Microsoft Teams. Polycom, onderdeel van Plantronics, maakte eerder al bekend de samenwerkingsmogelijkheden uit te breiden. Het wordt dan mogelijk
Lees verder

Skype 8.0 is vanaf nu beschikbaar. Met de komst van de nieuwste release van Skype kunnen gebruikers audio- en videogesprekken voortaan opnemen. Ook zijn de chat- en conferencingmogelijkheden uitgebreid.
Lees verder
 
Meer nieuws

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie