Home - Nieuws
Binnenkort is het mogelijk om videogesprekken te voeren met de zakelijke chat-app Slack. Slack voegt een videobelfunctie toe waarmee men zowel één-op-één gesprekken als groepsgesprekken kan voeren met collega’s.
Lees verder

Stel u bent onderweg en wilt een telefonische meeting starten, dan is het natuurlijk lastig wanneer u eerst een 13-cijferige code in moet typen. Gelukkig hoeft dan niet langer dankzij de gratis Konftel Unite app voor uw smartphone of tablet. Conferenties
Lees verder

Het Amerikaanse ClearOne, specialist in audio- en videocommunicatieoplossingen, heeft een patent verworven voor haar unieke beamforming technologie voor microfoons. Met dit patent versterkt ClearOne haar positie op de markt.
Lees verder

Het populaire communicatieplatform Skype heeft haar webversie een update gegeven. Hierdoor is het voortaan ook mogelijk om audioverbindingen op Chromebooks of in de Chrome-browser op te zetten zonder het gebruik van een plug-in. Voor video en bellen naar
Lees verder

De Polycom RealPresence Trio heeft de Red Dot Award 2016 voor product design gewonnen. De Red Dot Award wordt uitgereikt aan producten die niet alleen uitblinken in design, maar ook dat design zinvol integreren in innovatieve productoplossingen.
Lees verder
 
Meer nieuws

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie