Home - Nieuws
De Polycom RealPresence Group serie is het eerste professionele videoconferencing systeem dat een Microsoft Office 365 certificering mag ontvangen.
Lees verder

Revolabs presenteert een nieuw audio- en videoconferentiesysteem: de Yamaha CS-700 (vanaf zomer 2017 verkrijgbaar). Audio en video komen samen in één device dat aan de wand wordt gemonteerd. Een sterke microfoon en HD video opnames zorgen voor een vlot ve
Lees verder

Sennheiser breidt de TeamConnect Wireless serie uit. Naast de Case Set en Tray set komt Sennheiser met de Tray-M Set, bestaande uit twee satellieten waarvan één mastermodule. Met dit draadloze audiosysteem vergadert u online in perfecte audiokwaliteit met
Lees verder

Logitech komt met een 4K webcam die haarscherpe beelden maakt en geschikt is voor Skype for Business en Windows Hello. Door middel van de ingebouwde infraroodsensor kan de gebruiker inloggen met gezichtsherkenning via Windows Hello.
Lees verder

Diverse Konftel vergadertelefoons zijn onlangs gecertificeerd voor Unify en Alcatel Lucent. De certificering betekent dat deze toestellen nu naadloos werken met het Unify en Alcatel PBX communicatieplatform en alle functies dus ondersteund worden.
Lees verder
 
Meer nieuws

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie