Home - Nieuws
Sennheiser breidt de TeamConnect Wireless serie uit. Naast de Case Set en Tray set komt Sennheiser met de Tray-M Set, bestaande uit twee satellieten waarvan één mastermodule. Met dit draadloze audiosysteem vergadert u online in perfecte audiokwaliteit met
Lees verder

Logitech komt met een 4K webcam die haarscherpe beelden maakt en geschikt is voor Skype for Business en Windows Hello. Door middel van de ingebouwde infraroodsensor kan de gebruiker inloggen met gezichtsherkenning via Windows Hello.
Lees verder

Diverse Konftel vergadertelefoons zijn onlangs gecertificeerd voor Unify en Alcatel Lucent. De certificering betekent dat deze toestellen nu naadloos werken met het Unify en Alcatel PBX communicatieplatform en alle functies dus ondersteund worden.
Lees verder

Ook voor het jaar 2017 is KommaGo weer gecertificeerd als geautoriseerd reseller van Sennheiser producten. Dit betekent dat wij via onze webshops originele producten van Sennheiser aan u mogen leveren. Wij voeren een actueel aanbod, kunnen u van passend a
Lees verder

Binnenkort is het mogelijk om videogesprekken te voeren met de zakelijke chat-app Slack. Slack voegt een videobelfunctie toe waarmee men zowel één-op-één gesprekken als groepsgesprekken kan voeren met collega’s.
Lees verder
 
Meer nieuws

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie