Logitech P710E

Mobiele Vergadertelefoon


131.89 EUR
Dit product is niet meer leverbaar

Logitech P710E

De Logitech P710E is een uitstekende mobiele vergadertelefoon met USB en Bluetooth connectiviteit. De vergadertelefoon levert heldere geluidskwaliteit, heeft een lange batterijduur en is geoptimaliseerd voor Skype, Microsoft Lync en Cisco.

Lees meer

Eigenschappen Logitech P710E mobiele vergadertelefoon

Uitstekende vergadertelefoon
DSP technologie voor optimale geluidskwaliteit
USB en Bluetooth connectiviteit
Spreektijd tot 15 uur
Noise cancelling en echo-reductie
Eenvoudige bediening
Geoptimaliseerd voor Skype, Cisco en Microsoft Lync

Uitstekende vergadertelefoon
De Logitech P710E is een mobiele vergadertelefoon die uw werkplek gemakkelijk verandert in een instant conferentieruimte. U plaatst uw smartphone in het basisstation en vervolgens kunt u hands-free communiceren. Het voordeel hiervan is dat u tijdens het bellen gewoon uw werkzaamheden kunt blijven uitvoeren wat zorgt voor verhoogde productiviteit en efficiëntie.

DSP technologie voor optimale geluidskwaliteit
Deze mobiele vergadertelefoon is voorzien van DSP technologie (Digital Signal Processing). DSP technologie zorgt ervoor dat de microfoon en de speaker geoptimaliseerd worden voor een zo hoog mogelijke geluidskwaliteit. In combinatie met breedbandaudio zult u het idee hebben dat uw gesprekspartner gewoon naast u in de ruimte staat.

USB en Bluetooth connectiviteit
De P710E van Logitech beschikt over USB-aansluitingen om de telefoon eenvoudig te verbinden met uw PC of Mac. Daarnaast kunnen er tot 8 Bluetooth apparaten worden aangesloten op deze vergadertelefoon. Uniek is dat de Logitech P710E is uitgerust met NFC-pairing. Apparaten die NFC-compatibel zijn kunt u probleemloos aansluiten op de Logitech vergadertelefoon door ze elkaar aan te laten raken.

Lange batterijduur
De batterij van de Logitech P710E is ontworpen om meer dan een lange werkdag mee te kunnen. De spreektijd van deze vergadertelefoon bedraagt 15 uur. In stand-by modus kunt u nog langer gebruik maken van de Logitech P710E. U hoeft dus niet meer bang te zijn voor een lege vergadertelefoon.

Noise cancelling en echo-reductie
De Logitech P710E is ook uitstekend te gebruiken in luidruchtige omgevingen dankzij de noise-cancelling microfoon. Omgevingsgeluid en echo wordt zoveel mogelijk weg gefilterd zodat u de gesprekspartner goed kunt verstaan.

Geoptimaliseerd voor Skype, Cisco en Microsoft Lync
Deze vergadertelefoon is probleemloos te gebruiken in zakelijke omgevingen omdat het toestel is geoptimaliseerd voor Skype, Cisco en Microsoft Lync. Zo kunt u uw bestaande bedrijfsapplicaties gewoon blijven gebruiken, maar nu in de best mogelijke audiokwaliteit.

Inhoud verpakking

  • Logitech P710E
  • Reistasje
  • Voedingsadapter
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Stefan de Boggende
Tel: 030 669 1228
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: LOG-980-000742
EAN: 5099206048836

Merk: Logitech

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie