Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommagoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVergadertelefonieVoipshopWifishopWiredshop
133283

Logitech MX Keys Keyboard

Draadloos toetsenbord

99,00excl. btw

119,79incl. btw

Logitech MX Keys Keyboard
Draadloos toetsenbord

99,00 excl. btw

119,79 incl. btw

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Klanten beoordelen Vergadertelefonie met een  4.7/5

Gratis verzending

Professioneel advies

20 jaar ervaring

De draadloze Logitech MX Keys is ontworpen voor werk dat om precisie vraagt. Het QWERTY toetsenbord is voorzien van concave toetsen met verlichting en een numeriek toetsenblok. Zo kunt u ook aan de slag bij minder omgevingslicht. Volledig opgeladen gaat de MX Keys tot 10 dagen mee.

Eigenschappen Logitech MX Keys:

QWERTY toetsenbord met numeriek toetsenblok
Draadloos verbinden via Unifying USB (dongle) of Bluetooth
Concave toetsen (diep profiel) met matte toplaag
Toetsverlichting, afstandssensor en omgevingslicht sensor
Windows, macOS, Linux, iOS en Android besturingssystemen
Compatibel met Logitech Flow-muis

Bekijk de Logitech MX Keys


Draadloos toetsenbord met concave toetsen

De concave toetsen van de Logitech MX Keys hebben een matte toplaag. Bovendien sluit de vorm van de toetsen goed aan op uw vingers, waardoor u makkelijker de juiste toets raakt. Het solide toetsenbord reduceert bovendien lawaai, wat erg prettig is als u veel toetsaanslagen maakt. Om aan het werk te gaan, steekt u simpelweg de Unifying USB-ontvanger in uw pc of laptop, waar het toetsenbord vervolgens mee verbindt. De dongle biedt een draadloos bereik tot 10 meter en is compatibel met Windows, macOS, Linux en Android. Het is ook mogelijk om de MX Keys via BLE (Bluetooth Low Energy) te verbinden.

Toetsenbord met slimme verlichting

Ook als de verlichting in uw werkruimte niet optimaal is, kunt u het Logitech MX Keys toetsenbord gebruiken. Deze bevat namelijk toetsverlichting, zodat u op elk moment de toetsen goed ziet. De intensiteit van de verlichting is afhankelijk van het omgevingslicht, maar kunt u ook zelf aanpassen. Om stroom te besparen verlicht het toetsenbord alleen wanneer uw handen in de buurt komen. Loopt u dus weg van uw bureau, dan gaat de verlichting uit.

Lange gebruiksduur

Uiteraard zorgt de slimme verlichting dat stroom bespaard wordt. De batterij gaat volledig opgeladen dan ook zeer lang mee; tot wel 10 dagen. Schakelt u de toetsverlichting helemaal uit, dan biedt de accu een gebruiksduur tot wel 5 maanden. Is de batterij bijna leeg, dan laadt u deze eenvoudig op met behulp van de USB-C naar USB-A laadkabel.

Logitech Options

De Logitech MX Keys volgt uw Flow-compatibel computermuis, zoals de Logitech MX Master 3. Hierdoor is het mogelijk om snel te switchen tussen 3 apparaten. Ook kunt u via de Easy-Switch knoppen op het toetsenbord zelf schakelen tussen de apparaten, zoals uw desktop, laptop of tablet. Dit maakt het een stuk makkelijker om bestanden, foto's of tekst knippen en plakken en over te brengen tussen devices.

Inhoud verpakking

  • MX Keys Toetsenbord
  • Unifying USB-ontvanger
  • USB-C oplaadkabel (USB-A naar USB-C)
  • Handleiding

Specificaties

Merk Logitech
Artikelnummer 920-009413
EAN 5099206086906

Accessoires

Logitech MX Master 3 Zwart

Draadloze muis

99,00excl. btw

119,79incl. btw

Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Meer informatie

Logitech C925e

Webcam

79,00excl. btw

95,59incl. btw

Uit voorraad leverbaar
Meer informatie

Reviews

Veelgestelde vragen